Svindel og humbug
Svindel med arbejds strømper slet ikke i nærheden af det de viser i reklamen spild af penge
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Jeg har købt arbejdsstrømper, men de ligner overhovedet dem på salgsannoncen. Det er bare ikke i orden. Har ikke prøvet dem endnu.
Køb ikke deres knæstøtte, hvis du forventer at kunne gøre brug af din 14 dages returret.
Jeg modtog pakken i morges og tog forsigtigt knæstøtten ud af emballagen uden at ødelægge eller beskadige den. Jeg konstaterede hurtigt, at den ikke passer til mit knæ, og kontaktede derfor kundeservice for at benytte min 14 dages returret.
Her blev jeg imidlertid oplyst om, at de ikke vil acceptere en retur, fordi produktet af hygiejnemæssige årsager ikke kan returneres, hvis det har været åbnet og afprøvet på kroppen.
De skriver:
“Af sundhedsmæssige årsager kan vi desværre ikke tage imod returvarer eller refundere produkter, der har været åbnet og afprøvet på kroppen.”
Det undrer mig meget. Hvordan skal man som kunde kunne vide, om en knæstøtte passer, uden at prøve den? Det svarer lidt til at købe et par bukser online, opdage at de ikke passer og så få at vide, at de ikke kan returneres, fordi man har prøvet dem.
Jeg synes, det er en meget dårlig kundeoplevelse og en vigtig ting at være opmærksom på, inden man handler hos dem. Jeg ville personligt ikke købe en knæstøtte her igen.
Køber 2 knæbånd da de har et godt tilbud
Så får jeg et track an trace fra dao/hongkong ekspress på min ordre
Så når man regner med og ha handlet på en dansk hjemmeside side og så finde ud af at det kommer fra temu, gør mig sur
På temu kunne jeg ha købt dem til under 100 kr
Nu tilbyder firmaet mig så 20-30% i rabat hvis jeg vil beholde dem
Nu kan jeg så betale for og sende min pakke tilbage til sverige
Ett företag som är ointresserade av kunden, bara sin egen intäkt. Mailkontakt med företaget för 15 dagar sedan , inget svar. Deras så kallade möjlighet att följa din leverans av din vara existerar inte. Undvik köp.
Needy knee til knæ som koster 249 kr skulle afhjælpe knæsmerter produktet afhjælper absolut ingenting, giver allergisk reaktion omkring metal delen, med rødme og kløe samt afklemning under knæet så underbenet hæver ved brug.
Dette firma trak pengene 1 sek efter ordren var lagt….
Har de mon tænkt sig at sende varen…?
Ingen besked nu 3 dage efter….
Hvor er det bare👎