Bestel hier niets!
Eerst een bericht gestuurd over levertijd etc. waarop ik direct antwoord kreeg. Daarna een bestelling geplaatst maar helaas niets ontvangen. Mails beantwoorden ze niet, telefoon nemen ze niet op. NIETS BESTELLEN OP DEZE SITE
Mijn bestelling niet gekregen. Geen gehoor en reageren niet. Bestel hier niet, je bent je geld kwijt en hoort niks meer.
Ik moet helaas 1 ster geven, maar zelfs die ene ster is het bedrijf niet waard. Niet bereikbaar en als je een melding ontvangt met uw bestelling is onderweg krijg je op de link "bestelling niet gevonden"
Dus geld weg en ook een illusie armer. Foei
waardeloos bedrijf niet thuis als ze na betaling en verzending ineens je bestelling anuleren, bellen niet, appen niet, mailen niet
kortom hoop geld weg
Oplichting, nooit wat bestellen. Er zijn al veel gedupeerden!