Champagne køler med navn Super hurtig service og levering. Flot indgravering af navn og dato. Desværre er der tape rester og rester af en label i bunden som der er forsøgt fjernet. Ser rigtig træl... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg er så ked af at have fået forsølvet min datters første sko her. De bliver konstant sorte og grimme og butikken siger blot, at det er fordi de står i et rum med vindue. De er blevet grimme og ødela... Leggi di più
Kontaktede firmaet pr. email i søndags da jeg ville have noget afklaret mht gravering inden bestilling. Fik svar i løbet af en time, sendte min bestilling søndag eftermiddag, modtog mandag besked om a... Leggi di più
Rigtig god kundeservice. Talte i tlf med dem onsdag, fik af vide jeg skulle bestille inden torsdag for at få dem med til butikken på Gasværksvej med afhentning mandag. En af bibs sutterne jeg havde be... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition og fin fin service.
Handler absolut her igen
Køb IKKE varer her!!
Min man og jeg købte et hjerte med gravering til vores nye barnebarns dåb.
Men da barnets mor løftede hjertet ud af æsken ved barnedåben, var det yderste lag af "sølv" nærmest ”flosset” i kanten.
Vi var meget kede af at have givet en gave der ikke var perfekt, og vi sendte derfor straks en pæn og høflig reklamation, hvor vi bad om at få tilsendt et nyt, intakt hjerte.
Det eneste vi hørte fra navneparadis.dk var en kvitteringsmail, hvor de skrev, at der grundet ferie kunne være forlænget svartid. Det var d. 7/7-2016 og nu har vi 30/8!
Jeg har søgt dem på krak, hvor de slet ikke dukker op, samt på facebook, hvor de er nærmest ikke-eksisterende, og hvor der ingen kontaktoplysninger er.
Alletiders 👍
Jeg er dybt imponeret over at prisen for et smykkeskrin INKLUSIV gravering kun er 278kr ink fragt, jeg bestilte søndag aften, det blev afsendt mandag omkring middag, og jeg havde det tirsdag👏
Jeg giver "kun" 4 stjerner fordi jeg ikke selv kunne vælge skrifttype og skriftstørrelse, og så fordi jeg er nordjyde og helst ikke vil betale fragt 😜
Smykkeskrinet er helt perfekt, absolut ikke sidste gang jeg bruger navneparadis.dk
Minus service
Jeg bestilte i maj to store madkasser fra NavneParadis. Begge kom efter en uges tid. Desværre var den ene flækket og ubrugelig, så jeg skrev med det samme til NavneParadis. Jeg har efter utallige mails og opkaldsforsøg endnu ikke hørt fra dem!
De har ikke engang et telefonnummer på hjemmesiden, det måtte jeg finde på deres FaceBook side.
Det er et meget tvivlsom firma, som åbenbart kun yder service når man vil bestille en vare, og ikke når tingene går galt.
Jeg kan efterfølgende læse at mange andre har haft de samme problemer, dog vises de kun på trustpilot hvis man søger på en stjerne anmeldelser. Så kig lige på dem inden I bestiller fra dem!
Kan på ingen måde anbefale dem!
Hurtig service
-Hurtigt svar på mail
-Venlig kundeservice
-Overskuelig bestillingsprocedure
-mulighed for yderligere customizing af produktet.
-Hurtig ekspedition og afsendelse af ordren
Jeg bestilte 6 navnesutter på hjemmesiden og inden bestillingen havde jeg et spørgsmål vedr. skrifttype, som jeg sendte på mail søndag aften. I løbet af få minutter var der fyldestgørende svar retur og jeg kunne foretage min ordre. I dag (onsdag) modtog jeg et brev med sutterne. Derfor 5 stjerner herfra.
En kæmpe stor ros til Navneparadis
Jeg har gentagende gange bestilt gaver hos Navneparadis. Bl.a bordflag, dåbsrør, smykkeskrin og sparebøsse
Der har altid været fin kommunikation, via mail, hvis jeg havde specielle ønsker vedr. graveringen.
Nu har jeg bestilt endnu et dåbsrør, hvor der skulle graveres en ekstra tekst, udover navn, dåbsdato og kirkenavn.
Endnu engang har Navneparadis overgået sig selv med deres flotte service og deres hurtige betjening.
Jeg havde forventet en leveringstid på mindst 8-10 dage grundet ferie mm
Jeg bestilte dåbsrøret og sendte mine ønsker via mail den 22. juli og i dag den 23. juli kom posten med pakken.
Dåbsrøret er bare så fint og sødt. Ligger i en flot æske med hvidt satinstof
Til trods for, at der er blevet graveret en ekstra tekst, er prisen stadig den samme :-)
Navneparadis er og bliver en af mine favoritter, når der skal handles ind på nettet.
Kæmpe stor ros herfra :-)
Service i verdensklasse :0)
Jeg har flere gange bestilt varer fra Navneparadis.dk
Det er fedt at man kan få personlige gave til billige penge, uden at gå ned på kvaliteten.
Jeg er imponeret over servicen, når jeg har sendt mail med en forespørgsel får man lynhurtig svar retur..
Lyn hurtig levering - jeg er ofte i sidste øjeblik, men selv ordre med 5 personlige gaver havde jeg dagen efter jeg bestilte..
Helt klart vil jeg anbefale folk denne webshop.
1000 tak for god service.
- Maria Knudsen
Flotte varer
En god vare til en fin pris. Hurtig levering og jeg er meget tilfreds. Var lidt i tvivl om tekst og gravering men sendte en mail til dem og fik hurtigt svar.
Det er ikke sidste gange jeg har handlet på navneparadis.dk.
Så tilfredsstillende!!
Jeg bestilte en gave med indgravering plus en tandæske med navn igår/mandag aften næste dag var det hele allerede blevet lavet færdig og kunne sendes samme dag. Men spurgte om det var muligt at hente den selv, og det var det. Virkelig god service!!!!!!!!!! jeg er så tilfreds med det jeg har købt derinde, service hele vejen igennem og det er ikke sidste gang jeg køber derinde. Så flotte ting også!
det eneste jeg savner er en hjemmeside som er mere overskueligt og nemmere at finde rundt i og mulighed for at søge efter ting derinde. Men udover det - er det virkeligt godt.
Perfekt shoppingmulighed
Jeg havde bestilt gravering, men havde lavet en fejl. Jeg kontaktede firmaet, som straks, og gratis, rettede fejlen for mig.
Rigtig god service og positiv kontakt med medarbejderen.
Kan varmt anbefale denne net-butik.
Tandæske med navn- super kundeservice
Super fin tandæske med navn, super fin service med medarbejder der tog kontakt til Mig for at være sikker på om der skulle navn på.
Men hjemmesiden halter syntes jeg. Den er rodet og svært at lave en ordentlig bestilling på noget der bare skal sidde lige i øjet når det drejer sig om indgraveringer. Fx. Ved Tandæskerne, der kunne man ikke sætte hak ud for hvilken farve man ønsker, og istedet endte jeg med at skrive det i feltet til navnet.
Men jeg giver alligevel 5 stjerner for det modtaget produkt og god kundeservice
FANTATSISK SERVICE OG SÅ SØDE PRODUKTER! :)
Allerede før min graviditet, har jeg brugt Navneparadis.dk og har fået yderst god service. Alt jeg dengang og siden hen har bestilt har været til UG. Alle produkter har været af god kvalitet og jeg er vild med sutterne med navne på! Jeg vil klart anbefale siden til alle jeg kender og det er uden tvivl der jeg handler sutter for fremtiden.. Har siden jeg fandt siden ikke købt sutter andre steder! En virkelig skøn side hvor man kan få så mange andre personlige ting! Alt i alt en af de bedste webshop jeg har benyttet so far... Elsker Navneparadis.dk - længere er den ikke! <3
PRÆCIS SOM ØNSKET!
Jeg kan på det varmeste anbefale navneparadis.dk - jeg søgte efter den helt perfekte personlige gave, og jeg landede det helt rette sted!
Jeg blev løbende opdateret på om varen var kommet, og fik en venlig påmindelse da det endelig lykkedes - det blev graveret, som er blevet det fineste resultat, jeg er så glad og glæder mig meget til at overbringe, hvad der uden tvivl vil blive den allerbedste gave af dem alle! :-)
TAK TIL NAVNEPARADIS.DK
De mest personlige gaver❤️
Jeg har efter hånden købt meget af Navneparadis, og jeg har altid været tilfreds. Det er de flotteste graveringer og de overrasker mig altid når jeg modtager min bestilling😉 De tilpasser graveringerne så man får det bedste resultat. Dejligt med nogle personlige ornamenter til minde om manglende familiemedlemmer❤️ Selvfølgelig også kommende familiemedlemmer og særlige mærkedage.
Dårlig kvalitet
Jeg bestilte nogle sutter med navn på, og dem jeg fik tilsendt lignede langt fra billederne på deres hjemmeside. Skriften var vag, og det bar præg af, at teksten var indgraveret, men at der havde manglet blæk. Derudover var navnet ikke centreret på alle sutterne. Jeg skrev til dem om de ikke kunne gøre det bedre, men de mener kvaliteten er fin.
Jeg har derimod handlet på navnesutten.dk, både før og efter, med helt andre resultater, så jeg kommer ikke til at handle på navneparadis.dk igen.
Lige som ønsket og hurtig levering
Jeg bestilte et flot HC Andersen julehjerte med indgravering til min datter og hvor er det bare flot og indgraveringen blev lige som jeg havde ønsket. Ekspeditionstiden var også virkelig hurtig på trods af det var lige op til jul. Vil helt klart handle der igen.
Irritabel.
Jeg bestilte d. 5. dec. og d. 7. dec. får jeg mail om afsendelse.
D. 11. dec. har jeg endnu ikke modtaget min ordre og sender derfor firmaet en mail. De bekræfter afsendelse og spørger om adressen er korrekt. Det er den. De vil så tjekke returpost om mandagen (d. 14. dec.) Jeg spørger også om det er fordi, at den er sendt med B-brev (dette får jeg ikke svar på). Mandag (d.14. dec.) skriver jeg til dem, at den stadig ikke er havnet i min postkasse, da jeg ikke har hørt fra dem mht. om den er kommet retur eller ej. De svarer så, at den ikke er kommet retur og at de har sendt en ny, samt at det tager 1-2 dage med posten. I dag (torsdag d. 17. dec.) ligger den så endelig i min postkasse. Kan se den er sendt som B-brev, hvilket firmaet ikke oplyser om, når du handler hos dem - desuden har jeg aldrig oplevet at et firma sender som B-brev, medmindre de har det som tilvalg og du selv har valgt det, for at sparer på portoen. Derudover oplyser de at det tager 1-2 dage med posten, som gælder når du sender med A-brev (B-brev er 3-4 dage). Jeg bliver dog rigtig glad, da den endelig er kommet frem, men glæden er kort.
Jeg har bedt om følgende gravering:
Forside:
Linje 1: I hjertet gemt,
Linje 2: aldrig glemt.
Bagside:
Linje 1: Finn <3
Linje 2: 06.07.1943 - 25.04.2014
Den gravering de har lavet ser sådan ud:
Forside:
Linje 1: I Hjertet gemt
Linje 2: - aldrig glemt
Bagside:
Linje 1: Finn
Linje 2: 6/7 1943 - 25/4 2014
Hvis min gravering ikke var mulig burde det være normal procedure at firmaet kontakter én angående dette.
Det er synd at min oplevelse har været så ringe, for jeg synes jo ellers den engel, som jeg fik sendt var rigtig fin, og de har mange flotte ting.
Fine hjerte til tiden
Fik i løbet af få dage tilsendt min fine bestilling på to hjerte til julegaver.
Nem og hurtigt.
Jeg er fuldt ud tilfreds med navneparadis, bestilte torsdag aften efter 20. Fik mail fredag med at den var lavet og sendt afsted og havde allerede pakken lørdag,
Eneste lille minus, syntes hjemmesiden er lidt svær at finde ud af ved første øjekast, kunne godt tænke mig den så mere professionel ud :)
Uretfærdig behandling og elendig service!
For at gøre en lang historie kort (dog et langt opslag alligevel) - jeg har altid godt kunne lide navneparais.dk, men efter denne behandling handler jeg der IKKE igen!
Min kæreste og jeg bestilte nogle sutter med navn til vores datter. Her er der tale om 3 sutter i tre forskellige farver.
Vi modtager sutterne relativt kort efter og lægger hurtigt mærke til at vi har fået to sutter i samme farve, istedet for to forskellige - ydermere lever den ene af disse sutter ikke op til kvaliteten i forhold til de to andre sutter da farven er uydelig og printet stort set ikke er tilstede.
Vi kontakter navneparadis.dk og mailer frem og tilbage - vi forklarer i en relativt positiv besked at vi har modtaget 3 sutter hvor der ikke er den korrekte farvedeling samt at printet er næsten mere utydeligt end ikke til stede.
Vi får da smidt i hovedet at det er vores eget problem, og at det er sådan maskinen laver dem - dette kan IKKE gøres om. Så vi må acceptere at det er sådan vores sutter er.
Efterfølgende får vi dog af vide at de gerne vil sende en ny sut - men jeg har ikke set skyggen af den endnu. Forresten er denne episode mere end en måned siden. Jeg anbefaler ikke at du som læser dette bruger navneparadis.dk - kort og godt er grundlaget at man kan risikere at modtage elendig kvalitet - og så er det din egen skyld. Derudover vil du blive lovet noget, som du aldrig modtager. Øv øv!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.