Svindler firma. Lukker boksen. Mangler en pakke fra dem. Skriver til dem på mail, Instagram og på deres nye firma. Der kommet intet svar. Jeg er endda blevet blokeret af den ene part på Instagra... Leggi di più
Jeg har kun haft gode oplevelser når jeg har bestilt fra Naturlig atlet. Helt fra september 2022 til nu😮💨🤩 Naturlig Atlet formår at øge kvaliteten mere og mere hvert år og til hver lancering... Leggi di più
Besøgte jeres bod ved DFNA I gjorde hele weekendens oplevelse helt unik med alle jeres fede produkter! Fruen købte en kasket-shorts-DFNA T-shirt plus NA sokker til mig som jeg er utroligt glad fo... Leggi di più
Mit sidste køb hos jer var håndleds-straps som giver det bedste greb om stangen, så hænderne ikke glider, når man løfter tungt med svedige håndflader, så kan helt sikkert anbefales til andre at købe.... Leggi di più
Find træningstøj i høj kvalitet til styrketræning, løb og fitness hos Naturlig Atlet. Vi tilbyder højkvalitets sportstøj til både mænd og kvinder, designet til optimal ydeevne og komfort.
Engvej 169, 2300, København S, Danimarca
- anton@gmail.com
- naturligatlet.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Ingen levering
Købte en t-shirt kort tid inden de lukkede biksen. Fik en mail med info om at pakken var på vej den 12/10 og det blev trukket penge fra min konto. Men jeg har ikke modtaget nogen pakke. Jeg har skrevet mails og kontaktet på Instagram. Men intet svar. Ikke OK!
Svindler firma
Svindler firma.
Lukker boksen. Mangler en pakke fra dem. Skriver til dem på mail, Instagram og på deres nye firma. Der kommet intet svar. Jeg er endda blevet blokeret af den ene part på Instagram.
Lad vær med at handl fra deres nye firma “Makeit”
Super lækkert tøj
Super lækkert tøj, god pasform, lækker kvalitet! Nemt at ombytte størrelser, hurtig levering🤩
Lukker forretningen uden advarsel til folk med gavekort
NA lukker forretningen uden en heads up til folk, der har gavekort dertil. Kommentarer på Instagram, hvor folk henvender sig, fordi de har gavekort eller tøj, der skal byttes, bliver bare slettet. Men får intet svar på email. NA er ikke gået konkurs, så det er bare mega dårlig stil over for deres kunder.
Isoleret set flot produkt.
Isoleret set flot produkt.
Men der var lavet en dummefejl ved levering, hvor jeg kontakter jer, i lover så en gave som undskyldning. Når jeg så sender det produkt jeg ønsker svare i aldrig… hvorfor love noget når i så aldrig svare tilbage…. Virker som om i skal have kigget lidt på jeres kunde support 👍🏻
Varm anbefaling
Har handlet hos NA mange gange nu, og har altid været glad for deres tøj og træningsudstyr - varm anbefaling herfra :-)
Forkert levering
Bestilte en perfomance tshirt, men har modtaget en oversized tshirt der er langtfra hvad jeg har bestilt. Har prøvet at sende dem 2 mails og intet tilbagesvar. Meget uprofessionelt
Ingen dårlig kommentar herfra!
Tilfreds med produktkvalitet og levering - det spiller.
Cancelled order and haven’t provided…
Cancelled order and haven’t provided email or refund to confirm
Awful service
Fantastisk service og hurtig levering ♥️
Top kvalitet og lækkert at træne i!!
God kvalitet og god service på ens…
God kvalitet og god service på ens spørgsmål (mail)
Fremragende service!
Lang levering, modtog ikke alt og kunne ikke bytte til rigtig størrelse
Mere end en uges leveringstid, og det stod ikke nogen steder.
Kunne ikke passe t-shirt, men kunne ikke få byttet til en størrelse jeg kunne passe, fordi det var limited.
Købte 2 t-shirts og fik et par gratis shorts med, men modtog dem aldrig.
Prøvede at skrive flere mails til dem, men fik ikke svar.
Har ikke fået mine bestilte varer endnu…
Har ikke fået mine bestilte varer endnu … der er nu gået 14 dage 😳