3 stjerner i forhold til brugen af denne, det er lidt bøvlet og havde måske ventet en større effekt end tabletterne. Jeg syntes ikke der er den store effekt desværre.
After experiencing trouble with my skin and digestion a relative of mine recommended me the black seed oil from nature of honey and it has honestly been game changing. My skin has seen tremendous p... Leggi di più
DoShilajit.dk er en fantastisk leverandør af shilajit, jeg har prøvet nogle andre former og leverandører, men de smager ikke som denne. Deres pilleformede shilajit er nem at indtage og for mig bed... Leggi di più
Welcome to Doshilajit, the premier shilajit store! Our shilajit is 100% pure, raw, and unprocessed, containing no additives or preservatives. We believe that shilajit should be enjoyed as nature intended - in its purest form, with all the health benefits it offers.
20-22 Wenlock Road, N1 7GU, London, Regno Unito
- contact@natureofhoney.com
- natureofhoney.com
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
En gamechanger for energi og fokus
En gamechanger for energi og fokus
Jeg har nu været på shilajit i en længere periode, og jeg må sige, det har været en af de mest positive kosttilskudserfaringer, jeg har haft. Allerede efter de første par dage begyndte jeg at mærke en tydelig forskel i mit energiniveau og mit mentale fokus. Jeg følte mig mere klar i hovedet, og kroppen havde en mere naturlig, stabil energi – ikke den kunstige form for "boost", man får fra kaffe eller energidrikke.
Min søvn er også blevet dybere, og jeg vågner mere udhvilet. Derudover har jeg oplevet bedre restitution efter træning og en generel følelse af velvære. Shilajit har også haft en mærkbar effekt på mit humør og min motivation i hverdagen – som om det hjælper kroppen med at komme i balance indefra.
Doshilajit do shilajit best
Doshilajit er utroligt veldrevet og professionelt. Ikke kun er produktet fantastisk, prisen kan ikke konkurreres og det kan farten på produklevering vidst heller ikke. Stor 5’er
Jeg har taget shilajit i mange år
Jeg har taget shilajit i mange år, men det er første gang jeg køber shilajit af jer (3 pk), men produktet lever ikke op til kvaliteten. Konsistensen er HÅRD og ikke blød. Det vil sige du kan nærmest håndvarme produktet før du kan skrabe din enhed ud.
Sammenlignet med andre Shilajit, om det er fra Himalaya eller Altai så er Konsistensen næsten det samme.
"DoShilajit", er hård og smager virkelig er brændt gummi, beklager.

Love the product
Love the product, it really has boosted my energy level at work.
Five Stars⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
I got nothing but good things to say about my experience with both the company and the product. Great service, fast delivery. The product itself is amazing - Best supplement in the game!🔝⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har brugt Shilajit i 3-4 uger og…
Jeg har brugt Shilajit i 3-4 uger og kan mærke at jeg er mere frisk og kan bedre koncentrere mig. Nu har jeg bestilt for anden gang og vil fortsætte med det.
10/10 ⭐️ kvalitet
10/10 ⭐️ kvalitet
10/10⭐️ service
Gode produkter og hurtig service.
Bedste kosttilskud på markedet
Har købt shilajit af flere omgange hos dem og det er blevet en af mine absolut favorit kosttilskud fordi det er naturligt og giver mig et godt energiboost i løbet af dagen samt forbedret søvn
10/10
10/10. Rent produkt som giver en masse energi i dagligdagen. Kæmpe boost!
God kvalitet og god service
Bestilte Shilajit. Hurtigt og nemt.
Anbefalinger herfra! :)
Fantastisk produkt – mærkbar forskel!
Jeg har brugt shilajit i et par uger nu, og jeg er virkelig imponeret over effekten. Allerede efter få dage kunne jeg mærke en forbedring i min energi og fokus. Det føles som om, kroppen får et naturligt boost – uden kunstige stimulanser.
Jeg sover bedre, føler mig mere klar i hovedet om morgenen, og har generelt en bedre balance i hverdagen. Produktet virker rent og autentisk, og leveringen var hurtig og professionel.
Kan varmt anbefale det til alle, der ønsker et naturligt løft i både fysisk og mental performance. Jeg kommer helt sikkert til at købe igen
Min shilajit er sten hår i glas…
Min shilajit er sten hår i glas beholderen. Det har den ikke være når jeg har købt det andre steder.
Man kan ikke få det ud før den har stået på en radiator i en halv time.
Det er ikke iorden, at man skal give så meget for et så dårligt produkt..

Super kundeservice!
Super håndtering af et lille kundeservice issue, 5 stjerner herfra!

Risposta di DoShilajit
Jeg har bestilt shilajit et par gange
Jeg har bestilt shilajit et par gange, det bliver leveret hurtigt og jeg elsker det. I den sidste levering shilajit var hård i substansen, jeg har haft en venlig og hurtig korrespondance omkring det, hvor jeg møder forståelse og bliver lovet at modtage et nyt produkt. Tak.

Top kvalitet Shilajit!
Top kvalitet Shilajit!
Top kundeservice og hurtigt levering. 👏🏼👏🏼👏🏼
Fin service!
Den første levering af Shilajit fra firmaet var desværre hård.
Efterfølgende har jeg modtaget erstatningspakke/ny portion uden at skulle levere det stenhårde produkt tilbage, og firmaet har reageret, så jeg hurtigt fik den nye portion. Det var en fin og problemløs kommunikation, og jeg er glad for den fine service.
Ingen retur politik eller følgebrev med samarbejds vilkår
Dårligt uprofessionelt firma .Jeg bestilte varen , varen ankom uden følgebrev med retur betingelse eller evt retur adresse . Do sjilajit nægter at modtage varen retur .Modtager mail hvor det fremgår at de desværre ikke kan tage varen retur men at de tilbyder at jeg kan købe yderlige flere varer til nedsat pris .Køberr aldrig mere noget fra fup firma Do shilajit