Banner for Nature Footwear ApS

Nature Footwear ApS Recensioni 248

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

jeg kjøpte Nature sko Anna tilbake på 70-tallet og brukte de først jevnlig nå i de siste par år. jeg bodde i København på den tiden. jeg opplever at de har en god passform for meg med leddgiktføtter o... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Nature har gennem mange år været mine favorit hverdags sko/støvler især Ester + Ellen suede - Dejlig stødabsorberende sål - god brede og lækre bløde i ruskind. Jeg har efterhånden en hel samling - Gul... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har for længst besluttet mig for, aldrig nogen sinde igen at stikke mine fødder i ubehageligt fodtøj. Næsten lige så længe har jeg primært haft Nature på fødderne - sko, støvletter, støvler eller... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans. Produkterna var som förväntat. Jag beställde galoscher och vinterskor. Storleken passade.Uppskattar att man använder Klarna som betalningsmetod. Ska man beställa galoscher så ska storl... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di scarpe
  2. Calzaturificio

Informazioni su Nature Footwear ApS

Scritti dall'azienda

🌟 Hvad Gør Nature Footwear Unikke? 🌿👟

• Optimal Komfort: Vores sko er designet med fokus på en behagelig pasform, så du kan gå hele dagen uden ubehag. Komfort er altid vores prioritet! 😊👣
  • Fodformet Luksus: Nature Footwear tilbyder ergonomisk udformede sko, der giver støtte og plads til dine fødders naturlige bevægelser, så du kan nyde luksus under dine fødder! ✨💖
  • 100% Håndlavet i Europa: Vores sko er omhyggeligt håndlavet i Europa, hvilket sikrer høj kvalitet og opmærksomhed på detaljer i hver enkelt sko. 🇪🇺✋
  • Stilet Design: Vi kombinerer moderne stil med funktionalitet, så vores sko ikke kun er behagelige, men også ser fantastiske ud i enhver situation. Uanset om du er i byen eller på eventyr, har vi de perfekte sko til dig! 🏙️🌄
  • Variationsmuligheder: Med et bredt udvalg af modeller og farver finder du altid et par, der passer til din personlige stil og behov. 🎨👗
  • Fokus på Kvalitet: Vi sætter en ære i at bruge materialer af høj kvalitet, der sikrer holdbarhed og langvarig glæde ved hvert skridt. 💯✨
  • Fri Fragt: For at gøre din oplevelse endnu bedre tilbyder vi fri fragt på alle vores sko, så du kan shoppe med ro i sindet! 🚚💨

Oplev forskellen med Nature Footwear, hvor komfort, stil, håndværk og glæden ved fri fragt går hånd i hånd! 🌈👟

Vores Services

Fri fragt på alle ordrer over 600,-

🛍️ Vi Matcher Prisen! 🛒

Hos Nature Footwear matcher vi prisen, så du altid får det bedste tilbud! 💰✨

Derudover tilbyder vi fri fragt på alle ordrer over 600,-! 🚚💨

Vi leverer hurtigt inden for 1-3 hverdage, så du kan få dine nye sko hurtigt! ⏰👟

Og husk, vi har altid 14 dages fuld returret, så du kan shoppe med ro i sindet! 👍😊

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Come questa azienda usa Trustpilot

Luksus sko

Luksus sko I prioritere kvalitet og design højt det er noget for mig 1234 hurra til jer fra mig

12 settembre 2025

Risposta di Nature Footwear ApS

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord. Vi er så glade for, at du sætter pris på vores fokus på kvalitet og design – det betyder meget for os. Hurra til dig også, og vi ser frem til at hjælpe dig med flere luksussko i fremtiden!

Valutata 4 stelle su 5

Dejlige sko - men udførlig størrelsesguide savnes

Nature har dejlige sko, men webshoppen mangler desværre en god pålidelig guide, så jeg får købt den rigtige størrelse hjem.
Den fine og behagelige ballerinamodel, jeg havde valgt, skulle jeg have haft i en størrelse større, hvorimod jeg i andre Nature-modeller, såsom Anna, skal have min sædvanlige størrelse.
Jeg ved fra SoMe, at andre også oplever inkonsistens i størrelserne.
Det er såmænd ok, hvis I bare havde gratis fragt og retur også på udsalgsvarer, eller som nævnt, en udførlig størrelsesguide.
Tak for jeres feedback!

15 agosto 2025

Risposta di Nature Footwear ApS

Tusind tak for din feedback og for at dele dine erfaringer med vores sko og størrelsesguide. Vi er glade for, at du synes, vores sko er dejlige og behagelige. Vi forstår dog, at det kan være frustrerende, når størrelserne ikke er helt ensartede på tværs af modeller.

Som du nævner, kan størrelsen variere afhængigt af, hvilken læst der bruges til den enkelte model, og hvordan ens fod passer til denne læst. Det betyder, at en størrelse, der passer i én model, måske ikke er den helt rigtige i en anden. Dette afhænger meget af hvordan ens fod sidder i den pågældende model.
Vi arbejder på at forbedre vores størrelsesguide, så den bliver mere præcis og hjælpsom for vores kunder, og vi tager din feedback til efterretning.

Valutata 5 stelle su 5

Bedste kundeservice og fri levering til…

Bedste kundeservice og fri levering til Grønland! Det er en service der meget sjælendt sker, så det er mega værdsat og har været super søde til at hjælpe med spørgsmål undervejs 🤗

Risposta di Nature Footwear ApS

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi bliver rigtig glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores kundeservice og vores gratis levering til Grønland. Det betyder meget for os, at du værdsætter den personlige hjælp, og vi gør altid vores bedste for at hjælpe vores kunder på den bedst mulige måde.

Valutata 5 stelle su 5

utroligt gode sandaler sko og støvler…

utroligt gode sandaler sko og støvler ---bruger næsten ikke andre...

10 maggio 2025

Risposta di Nature Footwear ApS

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er så tilfreds med vores sandaler, sko og støvler, og at du næsten bruger dem hele tiden. Det betyder meget for os, at vores produkter lever op til dine forventninger.

God kvalitet naturesko 🥳

Risposta di Nature Footwear ApS

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten på vores nature sko. Din tilfredshed betyder meget for os, og vi håber, du får mange gode oplevelser med dine Nature sko.

Valutata 5 stelle su 5

Fin vare og hurtig levering.

Fin vare og hurtig levering.

15 maggio 2025

Risposta di Nature Footwear ApS

Tak for din flotte anmeldelse! Vi sætter stor pris på, at du værdsætter vores vare og den hurtige levering. Service er helt centralt for os, og vi arbejder altid hårdt på at give vores kunder den bedst mulige oplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er meget glad for mine nye sko

Jeg er meget glad for mine nye sko, de lever helt op til forventningen, at de så osse blev hurtigt leveret er kun et ekstra plus. Med venlig hilsen Solveig

3 settembre 2025

Risposta di Nature Footwear ApS

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det glæder os virkelig, at du er glad for dine nye sko, og at de levede op til dine forventninger. Vi gør vores bedste for at sende dine produkter hurtigt afsted, så det er dejligt at høre, at du også oplevede en hurtig levering. Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi håber, du bliver glad for dine Nature sko i lang tid fremover!

Hurtig respons

Tilmelding til nyhedsbrev og dermed modtagelsen af rabatkode drillede. Men fik hurtigt hjælp og venter nu spændt på at modtage mine nye sko🤩

Risposta di Nature Footwear ApS

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du hurtigt fik den hjælp, du havde brug for. Vi håber, du får glæde af dine Nature sko, og at de lever op til dine forventninger.

Utrolig glad for Nature

Skoene ankom hurtigt og jeg er meget tilfreds. Faktisk er jeg utrolig glad for alle mine nature - uanset om det er vinterstøvler, en kort støvle, sko eller sandaler. Der er god pasform. Sålen er rar, og jeg kan gå i dem hele dagen. Selv helt nye par skal jeg ikke gå til - de passer bare perfekt hvergang. Og det bedste min sko -garderobe er i alverdens farver - så jeg kan altid finde et par som matcher mit tøj. Har virkelig mange par 😊

Risposta di Nature Footwear ApS

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi bliver så glade for at høre, at du er så tilfreds med dine køb, og at du altid finder de perfekte sko til enhver lejlighed. Det betyder meget for os, at vores sko passer godt, er behagelige at gå i hele dagen, og at du kan skabe en alsidig sko-garderobe i mange farver. Vi håber, du fortsat vil nyde dine Nature sko – og måske finde endnu flere favoritter hos os fremover 😊

Super lækre Nora støvler 🥾

Super god service 🙌🏻 Støvlerne blev sendt med det samme og endda i en genanvendt papkasse ♻️
Jeg har fået Nora støvlen i elgskind og har haft den i 1 måned, og må sige det er en perfekt all-around støvle, om det er til haven, bondegården eller gåtur med hunden.
Lækkert design og kvalitet. Moderne og komfortable farmer inspireret støvle, som er fantastisk nem at tage af og på, og som jeg er super glade for. Vil klart anbefale Nora støvlen 🙌🏻

Risposta di Nature Footwear ApS

Tusind tak for din dejlige anmeldelse – det gør os så glade at høre, at du er tilfreds med både service, levering og Nora støvlen. Det er fantastisk at vide, at støvlen lever op til dine forventninger og er blevet en favorit i din hverdag. Vi sætter stor pris på din anbefaling, og vi håber, du får mange gode ture i dine Nora støvler.

Kundeservice i top

Altid god kundeservice, hurtig levering og problemfri returnering

16 giugno 2025

Risposta di Nature Footwear ApS

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores kundeservice, leveringstiden og returneringsprocessen. Det betyder meget for os at kunne levere en god oplevelse hver gang.

God pasform

Sko og støvler passer godt til brede fødder med knyster

21 agosto 2025

Risposta di Nature Footwear ApS

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at vores sko og støvler passer godt til brede fødder med knyster. Det er vigtigt for os, at vores kunder får komfortable og behagelige sko, der passer til deres behov.

Har faktisk kun sandaler

Har faktisk kun sandaler, og støvler fra Nature 😊 Produceret med omtanke 👍..hvilket jeg sætter stor pris på!🍀
Stil og komfort passer præcis til mig og mine fødder 👣🌸

Risposta di Nature Footwear ApS

Tusind tak for den dejlige anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at vores sandaler og støvler fra Nature passer perfekt til dig, både i stil og komfort. Det betyder meget for os, at du værdsætter den omtanke, vi lægger i produktionen.

Behagelige & slidstærke 😃

Har “boet” i mine leopardstøvler i 7 år 🤩 og glæææder mig til at flytte ind igen! Der er dog et par sting i overlæderet der skal syes!

Risposta di Nature Footwear ApS

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det er virkelig dejligt at høre, at dine leopardstøvler har været dine trofaste følgesvende i så mange år. Gode sko kan ofte repareres og få nyt liv – det kan være en rigtig god måde at give dine favoritter lidt ekstra kærlighed og forlænge deres levetid - så de kan blive ved med at følge dig på eventyr.

Valutata 5 stelle su 5

Flotte sko i både klassiske farver og…

Flotte sko i både klassiske farver og vildt flotte stærke farver.

Risposta di Nature Footwear ApS

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores sko, både i de klassiske og de mere dristige farver. Vi arbejder løbende på at tilføje nye farver og materialekvaliteter, så der altid er noget nyt at opdage hos os. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen og håber, du vil finde endnu flere favoritter fremover!

Hurtigt levering

Hurtigt levering, god bytteservice og fremragende service da støvle gik op i limningen efter kort tid

3 febbraio 2025

Risposta di Nature Footwear ApS

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig levering og en god bytteservice. Vi er kede af, at dine støvler gik op i limningen efter kort tid – det er selvfølgelig ikke den standard, vi ønsker for vores produkter, men vi er glade for at kunne give dig den nødvendige hjælp.

Valutata 5 stelle su 5

Købte de skønneste sandaler i cognac…

Købte de skønneste sandaler i cognac farvet, fantastisk kvalitet pasform og rigtig slidstærke. Et par sko der er kræset om, som producerer i Portugal som bare er mestre i de gode kvalitet sko. Jeg køber med sikkerhed Nature Footwear igen🌟🌟🌟🌟🌟

30 luglio 2025

Risposta di Nature Footwear ApS

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi bliver så glade for at høre, at du er glad for dine cognacfarvede sandaler, og at pasformen, kvaliteten og holdbarheden lever op til dine forventninger. Det betyder meget for os, at du sætter pris på den omhu, vi lægger i produktionen, og at du vil købe fra os igen.

Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage hos Nature Footwear – tak fordi du valgte os!

Valutata 4 stelle su 5

Rigtig lækker og flotte kvalitet sko.

Rigtig lækker og flotte kvalitet sko.
Størrelse varierer dog, så det kan være lidt svært når man bestiller online. Er rigtig glad for mine køb.

Risposta di Nature Footwear ApS

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten og designet på dine sko. Angående størrelsen, vil vi gerne oplyse, at størrelser kan variere lidt fra sål til sål, hvilket nogle gange kan påvirke pasformen. Derfor anbefaler vi altid at tjekke vores størrelsesguide eller kontakte os, hvis du er i tvivl.

Med hensyn til varmfoer, kan det variere fra model til model. Nogle af vores sko er med varmfoer, mens andre er uden – du kan finde specifikationerne på produktets side.

Tak igen for din feedback – vi håber, du får glæde af dine sko i lang tid!

Valutata 5 stelle su 5

Nature har de lækreste og mest…

Nature har de lækreste og mest behagelige sko og støvler. Super service

15 luglio 2025

Risposta di Nature Footwear ApS

Tak igen for din feedback – vi håber, du får glæde af dine sko i lang tid!
Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med vores sko og støvler, og at du har oplevet god service hos os. Det betyder meget for os, at du har haft en positiv oplevelse. Vi ser frem til at hjælpe dig igen fremover!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più