Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg blev præsenteret for vaske arkene af en veninde, må sige de lever fuldt ud op til mine forventninger, en super løsning for at slippe for alle de plastik bøtter og refill poser.

Valutata 5 stelle su 5

Købte AYA&IDA drikkeflaske 750 ml med sportslåg i farven Wild Blackberry . Det var en anbefalet gave. Selve købet på hjemmesiden var nemt og varen kom hurtigt. Det er ikke østlige priser, men jeg er t... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er meget tilfreds med lysene, som brænder perfekt og ikke lugter af noget. Normalt bruger jeg altid batterilys, men bruger bivokslysene til særlige lejligheder. De skulle efter sigende afgive fær... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Lækre produkter i samme kvalitet som beskrevet. Afsendelse med det samme og levering to dage efter køb. Den genanvendelige forsendelseskurvet er genial. Koster kun 10 kr og kan bruges igen og igen. Bu... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio

Scritti dall'azienda

Vi har skabt et univers med produkter til hverdag og velvære, hvor æstetik, ansvarlig og omtanke er i fokus. Du kan finde alt fra shampoobarer, madkasser, drikkeflasker, levende lys af bivoks til menstruationstrusser. Vi kender alle vores leverandører og vi går ikke på kompromis med vores værdier.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Super flot Toilet børste

Super flot Toilet børste, helt uden plastik. Hurtig levering.

4 ottobre 2022

Kære Tine

Dejligt at høre du er glad for dit nye produkt og tusind tak for dine 5 stjerner - det betyder meget for os ;-)

Lækre produkter

Lækre produkter, som er godt beskrevet på hjemmesiden.

14 settembre 2022

Kære Vibeke

Skønt at høre og tusind tak for din fine anmeldelse - det betyder meget ;-)

God oplevelse

Godt udvalg, nem shop og hurtig levering.

16 settembre 2022

Kære Louise

så dejligt at høre, tak! Og tusind for din fine anmeldelse - det betyder meget for os ;-)

Dejlig oplevelse

Dejlig oplevelse. Mine varer ankom hurtigt og var godt pakket ind med en rigtig fin håndskrevet besked inkluderet.

27 agosto 2022

Kære Mette

Hvor er det dejligt at høre, tak.
Og tusind tak for din fine anmeldelse - det betyder meget for os ;-)

Kan kun anbefale

Super hurtig levering, rigtig god oplevelse. Alt er lækkert pakket ind i papir uden brug af masser af plastic.
Der var endda en lille hilsen med i pakken, man føler man har købt noget særligt og eksklusivt. Kan kun anbefale!

25 agosto 2022

Kære Anna

Hvor er det skønt at høre, tak.
Og tusind tak for dine fine og anmeldelse - det betyder meget for os ;-)

Rigtig godt produkt

Rigtig godt produkt. Jeg er meget glad for de små børstehoveder, som kan udskiftes på min opvaskebørste. Det er hygiejnisk, og det sparer ressource da man genanvender “håndtaget”. Som sædvanligt hurtig og professionel service!

22 agosto 2022

Kære Susanna

Så dejligt at høre, at du er glad for dine bæredygtige produkter og tusind tak for dine fine ord og anmeldelse af os - det betyder meget ;-)

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig fin service og fantastisk vare

Rigtig fin service og fantastisk vare: Bæredygtigt Bageark har jeg brugt utallige gange og det virker stadig ligeså fint. Nemt at tørre af eller vaske.
Det føles så godt at undgå spild af bagepapir.

16 agosto 2022

Kære Charlotte

Så skønt at høre du er glad for dit nye bageark ;-)
Tusind tak for din fine anmeldelse - det betyder meget for os ;-)

Valutata 5 stelle su 5

Fin service og hurtig levering.

God hjemmeside, hurtig levering og fin service med en personlig hilsen ved produktet.

13 agosto 2022

Kære Jakob

Så dejligt at høre, tak for de fine ord og tusind tak for din fine anmeldelse - det betyder meget for os ;-)

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig hurtig levering og produktet…

Virkelig hurtig levering og produktet levede fuldt op til forventningerne👍

26 luglio 2022

Kære Tine

Så skønt at høre og tusind tak for din fine anmeldelse - det betyder meget for os ;-)

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og fantastisk…

Hurtig levering og fantastisk kundeservice.

18 luglio 2022

Kære Ida

Så dejligt at høre og tusind tak for din fine anmeldelse - det betyder meget for os.

Valutata 4 stelle su 5

Farveforvirring

Jeg havde bestilt en lækker mørkegrå Ecobain hammam, og modtog en lysegrå. Den er også fin og jeg orker ikke besværet med at returnere, men en forhåndsbesked, eller en lille forklaring sammen med pakken, havde været velkommen.

16 luglio 2022

Kære Lisa

Jeg er ked af at læse din oplevelse. Vi er desværre kommet til at pakke en forkert farve til dig og det beklager jeg meget.

Jeg vil selvfølgelig meget gerne finde en løsning til dig og har sendt en email til dig.

Valutata 5 stelle su 5

Tak for stor hjælp, da mit produkt ikke matchede en nyindkøbt vare. I var så hurtige til at få sendt videre til de forhandlere i samarbejder med. Og tak for positivt resultat. 😎

15 luglio 2022

Kære Birthe

Tusind tak for dine fine ord - vi er glade for, at vi kunne finde en hurtig løsning.
Tak for dine 5 stjerner - det betyder meget for os ;-)

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og varerne levede op…

Hurtig levering og varerne levede op til forventningerne.

5 luglio 2022

Kære Katrine

Så dejligt at høre og tusind tak for din fine anmeldelse - det betyder meget for os ;-)

Fuld tilfredshed

Fuld tilfredshed. Lækkert produkt. God pris og hurtig levering.

4 luglio 2022

Kære Merete

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più