Jeg blev præsenteret for vaske arkene af en veninde, må sige de lever fuldt ud op til mine forventninger, en super løsning for at slippe for alle de plastik bøtter og refill poser.
Købte AYA&IDA drikkeflaske 750 ml med sportslåg i farven Wild Blackberry . Det var en anbefalet gave. Selve købet på hjemmesiden var nemt og varen kom hurtigt. Det er ikke østlige priser, men jeg er t... Leggi di più
Jeg er meget tilfreds med lysene, som brænder perfekt og ikke lugter af noget. Normalt bruger jeg altid batterilys, men bruger bivokslysene til særlige lejligheder. De skulle efter sigende afgive fær... Leggi di più
Lækre produkter i samme kvalitet som beskrevet. Afsendelse med det samme og levering to dage efter køb. Den genanvendelige forsendelseskurvet er genial. Koster kun 10 kr og kan bruges igen og igen. Bu... Leggi di più
Vi har skabt et univers med produkter til hverdag og velvære, hvor æstetik, ansvarlig og omtanke er i fokus. Du kan finde alt fra shampoobarer, madkasser, drikkeflasker, levende lys af bivoks til menstruationstrusser. Vi kender alle vores leverandører og vi går ikke på kompromis med vores værdier.
4000, Roskilde, Danimarca
- info@naturalliving.dk
- naturalliving.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Super flot Toilet børste
Super flot Toilet børste, helt uden plastik. Hurtig levering.

Lækre produkter
Lækre produkter, som er godt beskrevet på hjemmesiden.
Hurtig levering

Risposta di Natural Living
Hurtig levering og en sød lille hilsen…
Hurtig levering og en sød lille hilsen i pakken.
Vil helt sikkert anbefale Natural Living.

Dejlig oplevelse
Dejlig oplevelse. Mine varer ankom hurtigt og var godt pakket ind med en rigtig fin håndskrevet besked inkluderet.

Kan kun anbefale
Super hurtig levering, rigtig god oplevelse. Alt er lækkert pakket ind i papir uden brug af masser af plastic.
Der var endda en lille hilsen med i pakken, man føler man har købt noget særligt og eksklusivt. Kan kun anbefale!

Rigtig godt produkt
Rigtig godt produkt. Jeg er meget glad for de små børstehoveder, som kan udskiftes på min opvaskebørste. Det er hygiejnisk, og det sparer ressource da man genanvender “håndtaget”. Som sædvanligt hurtig og professionel service!

Risposta di Natural Living
Rigtig fin service og fantastisk vare
Rigtig fin service og fantastisk vare: Bæredygtigt Bageark har jeg brugt utallige gange og det virker stadig ligeså fint. Nemt at tørre af eller vaske.
Det føles så godt at undgå spild af bagepapir.

Risposta di Natural Living
Fin service og hurtig levering.
God hjemmeside, hurtig levering og fin service med en personlig hilsen ved produktet.

Risposta di Natural Living
Virkelig hurtig levering og produktet…
Virkelig hurtig levering og produktet levede fuldt op til forventningerne👍

Risposta di Natural Living
Jeg bestilte en pande om eftermiddagen…
Jeg bestilte en pande om eftermiddagen og havde den dagen efter op ad formiddagen. Super hurtig levering og en rigtig fin pande. Første, men ikke sidste gang, jeg handler hos dem.
Hurtig levering og fantastisk…
Hurtig levering og fantastisk kundeservice.

Risposta di Natural Living
Lækre produkter og lynhurtig levering
Lækre produkter og lynhurtig levering - kan absolut anbefales

Farveforvirring
Jeg havde bestilt en lækker mørkegrå Ecobain hammam, og modtog en lysegrå. Den er også fin og jeg orker ikke besværet med at returnere, men en forhåndsbesked, eller en lille forklaring sammen med pakken, havde været velkommen.

Super service
Tak for stor hjælp, da mit produkt ikke matchede en nyindkøbt vare. I var så hurtige til at få sendt videre til de forhandlere i samarbejder med. Og tak for positivt resultat. 😎

Risposta di Natural Living
Hurtig levering og varerne levede op…
Hurtig levering og varerne levede op til forventningerne.

Fuld tilfredshed
Fuld tilfredshed. Lækkert produkt. God pris og hurtig levering.