Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg blev præsenteret for vaske arkene af en veninde, må sige de lever fuldt ud op til mine forventninger, en super løsning for at slippe for alle de plastik bøtter og refill poser.

Valutata 5 stelle su 5

Købte AYA&IDA drikkeflaske 750 ml med sportslåg i farven Wild Blackberry . Det var en anbefalet gave. Selve købet på hjemmesiden var nemt og varen kom hurtigt. Det er ikke østlige priser, men jeg er t... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er meget tilfreds med lysene, som brænder perfekt og ikke lugter af noget. Normalt bruger jeg altid batterilys, men bruger bivokslysene til særlige lejligheder. De skulle efter sigende afgive fær... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Lækre produkter i samme kvalitet som beskrevet. Afsendelse med det samme og levering to dage efter køb. Den genanvendelige forsendelseskurvet er genial. Koster kun 10 kr og kan bruges igen og igen. Bu... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio

Scritti dall'azienda

Vi har skabt et univers med produkter til hverdag og velvære, hvor æstetik, ansvarlig og omtanke er i fokus. Du kan finde alt fra shampoobarer, madkasser, drikkeflasker, levende lys af bivoks til menstruationstrusser. Vi kender alle vores leverandører og vi går ikke på kompromis med vores værdier.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Madkasse i topkvali

Madkasse i topkvali, alt i orden +++++

12 novembre 2023

Kære Christian

Så dejligt at høre og tusind tak for dine 5 stjerner - det betyder meget for os ;-)

Valutata 5 stelle su 5

Jeg finder forholdsvist nemt produkter…

Jeg finder forholdsvist nemt produkter på hjemmesiden
Det er altid pakket i en lille æske hvor der er lagt et lille kort i, med underskrift på.
Jeg er glad for produkterne og glad for at modtage mail om hvordan jeg bruger dem

11 novembre 2023

Kære Silke

Så dejligt at høre du nemt kan finde de produkter du skal bruge. Vi er glade for at høre du kan bruge vores guides til brug af produkterne ;-)

Fremragende produkter!

Hurtig levering og produkter er fremragende!

27 luglio 2023

Kære Thomas

Så skønt at høre og dejligt din pakke kom hurtigt frem. Tusind tak for dine 5 stjerner - det betyder meget for os ;-)

Menstruationstrusser

Købte jeres menstruationstrusser til min datter på 12 og det reddede hendes badeferie, de fungerede helt optimalt for hende

11 ottobre 2023

Kære Jette

Det er jo fantastisk at høre ;-)

Valutata 4 stelle su 5

2 par badetrusser reddede vores…

2 par badetrusser reddede vores sol/badeferie. 😊☀️

16 ottobre 2023

Kære Janne

Så fantastisk at høre og tusind tak for dine stjerner - det betyder meget for os ;-)

Valutata 2 stelle su 5

Vaskemiddel har ingen duft

Jeg købte vaskemiddel, som blev leveret hurtigt, men som dufter af meget i pakken, men af ingenting i selve tøjet, desværre.

20 ottobre 2023

Kære Christina

Dejligt at høre din pakke kom hurtigt frem. Vi er dog kede af at høre vaskemidlet ikke levede op til dine forventninger - vi bruger det selv herhjemme og her dufter tøjet let, ikke markant efter vask. Det er tilsat æteriske olier for at give duft og disse vil aftage med tiden og vil ikke dufte kraftigt i det tørre tøj.
Hvis der er vasket større mængder tøj, kan du prøve at komme flere ark i maskinen.

Valutata 5 stelle su 5

Skønt produkt og hurtig levering

Hurtig levering af verdens bedste, mest velduftende og effektive deo😊

10 ottobre 2023

Kære Ingela

Valutata 5 stelle su 5

Lækkert produkt i skøn indpakning

Lækkert produkt i skøn indpakning, hurtig levering og sød og personlig service.

8 settembre 2023

Kære Naku

Så skønt at læse, tak. Vi håber su bliver glad for dine nye produkter og tusind tak for dine 5 stjerner - det betyder meget for os ;-)

Kvalitets produkter

Min levering kom hurtigt, pakket bæredygtigt ind og med en hyggelig besked ⭐️

14 settembre 2023

Kære Phenia

Perfekt

Alt fungerede bare perfekt. Dejlige varer og hurtig levering.

20 agosto 2023

Kære Ulla

Hvor er det skønt at høre og tusind tak for dine 5 stjerner - det betyder meget for os ;-)

Fine bæredygtige produkter

Fine bæredygtige produkter - og super hurtig levering oveni. Tak for det.

11 agosto 2023

Kære xxxx

Skønt at høre og dejligt du fik din pakke hurtigt.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og godt produkt

Pakken kom efter to dage ca. og det føles som et godt produkt. Dejlig behageligt.

18 agosto 2023

Kære Anne Sofie

Så dejligt at høre, vi håber du bliver glad for dit køb.

God service. Let hjemmeside. Produkterne var fine. Ville handle her igen

30 giugno 2023

Kære Vibeke

Så dejligt at høre, tak. Og tusind tak for dine 5 stjerner - det betyder meget for os ;-)

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Fint produkt

21 giugno 2023

Kære Karina

Så skønt at høre du fik din pakke hurtig. Tusind tak for dine 5 stjerner - det betyder meget for os ;-)

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig og fin levering :-)

16 giugno 2023

Kære Lisa

Så dejligt at høre du fik din pakke hurtigt og tusind tak for dine 5 stjerner - det betyder meget for os ;-)

Bedste hilsner Marilena

Fantastisk kundeservice

Sød og hjælpsom kundeservice, hurtig levering og gode produkter 😃

30 maggio 2023

Kære Michelle

Så skønt at høre ;-).
Tusind tak for din fine anmeldelse og dine 5 stjerner - det betyder meget for os ;-)

Valutata 3 stelle su 5

Anmeldelse af produkter bliver ikke postet

Kundeservice var fin - intet at komme efter. MEN jeg skrev anmeldelser på nogle varer, da jeg mente at de kunne være brugbare for andre. De er dog enten slettet eller aldrig blevet postet - nok fordi det ikke var 5-stjerner og ros til skyerne. Jeg ved at de modtog anmeldelserne fordi de skrev til mig ang. dem og mente at det nok var mig selv der havde bestilt forkerte størrelser og ikke varen der var problemet.

28 aprile 2023

Kære Malene

Hvor er vi kede af at læse din anmeldelse og din opfattelse af vores intentioner omkring din produktanmeldelse.
Som du kan se på vores andre produktanmeldelser, selekterer vi ikke i antal stjerner - derimod er det vigtigt for os, at andre kunder kan få brugbar viden om produktet.

Vi gør meget ud af at beskrive alle vores produkter tydeligt og vise billeder, så man kan se og læse hvilken model/produkt der vil passe. Som vi også skrev til dig mener vi, at det nok ikke har været de rigtige modeller/pasforme til dig.

Vi ønsker dig en skøn dag ;-)

De bedste hilsner, Marilena

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og let forståelig guide…

Hurtig levering og let forståelig guide til brug af varen.

3 giugno 2023

Kære Lene

Så dejligt at høre og tusind tak for din fine anmeldelse og 5 stjerner - det betyder meget for os ;-)

Skøn dag til dig.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più