Dettagli dell'azienda

1. Agenzia di assicurazioni
  2. Agenzia di assicurazioni auto
  3. Compagnia assicurativa

Scritti dall'azienda

Verzekeringen voor hoger opgeleiden. Dat biedt National Academic. Met scherpe premies, persoonlijke service en uitstekende voorwaarden.

2,9

1 stella

Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Hopeloze toestand

Hopeloze toestand. ik kreeg alleen een mailtje om mijn autoverzekering van hun te betalen. Ik heb een formele factuur nodig. Deze is ook ook niet van 'mijn NA' in pdf te downloaden. Geen antwoord op mijn mailverzoek daartoe. Na twee weken proberen te bellen, eindeloos wachten zonder wachtrij nummer.
Uiteindelijk de financiële afdeling gesproken: Wij doen niet aan facturen meneer. Huh? Als ik verdomme bij bol.com iets van 2,50 bestel krijg ik al een formele factuur, die ik ook nog eens in mijn account kan terug vinden. Is N.A. wel een professionele organisatie? Ik begin te wantrouwen.

5 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Verzekeraar weigert eigenrisico terug…

Verzekeraar weigert eigenrisico terug te betalen, ondanks dat ik geen schuld heb.

Verder is het een verzekeraar die erg traag handelt en slechte voorwaarden heeft.

29 settembre 2025
Logo di National Academic

Risposta di National Academic

Beste Jan,

We snappen dat je graag duidelijkheid wilt over het eigen risico en dat het vervelend is dat je dit nog niet hebt ontvangen.

Zoals we eerder hebben toegelicht, zijn de kosten tot nu toe vergoed volgens de polisvoorwaarden, inclusief de inhouding van het eigen risico. Je ontvangt dit bedrag pas terug zodra de tegenpartij de aansprakelijkheid erkent en de schade vergoed heeft.

We vragen je hierin nog om een beetje geduld. We begrijpen dat dat lastig is, maar we zijn op dit moment afhankelijk en in afwachting van een andere partij.

Vriendelijke groet,
Maaike van National Academic

Geen betrouwbare partij

Tijdens het uitparkeren is mijn auto beschadigd. Deze man was verzekerd bij national Academic en dus duidelijk wie aansprakelijk was voor de schade. Het heeft 8 maanden geduurd voordat de schuld is erkend, toen pas konden de kosten van de auto worden vergoed. Tijdens de reparatie heb ik een auto moeten huren en de kosten hiervan moeten ook worden vergoed door national academic. Dit is 8 weken geleden!!!! Bij telefonisch contact wordt de verbinding verbroken voordat ik met iemand heb kunnen spreken. Mijn eigen verzekerings maatschappij geeft aan dat ze niets kunnen doen omdat zij ook op een reactie wachten. Het is een schandalig slechte partij en zou hier nooit een verzekering afsluiten

13 maggio 2025
Valutata 2 stelle su 5

National Academic traineert schadeafhandeling

Mijn op straat geparkeerde auto werd bij het uitparkeren geraakt door een mevrouw die zo vriendelijk was dit te melden. Haar verzekering was National Academic (dezelfde onderneming als Promovendum en Besured). De schuldvraag stond niet ter discussie. Na inzending van de schadeformulieren heeft het 3,5 maand geduurd voordat men tot betaling overging. National Academic reageerde niet op onze mails en slechts als gedreigd werd met ARAG en Kifid stuurde men een expert, werd de schade vastgesteld en uiteindelijk betaald. Ik zou hier geen verzekering afsluiten. Twee sterren omdat ze uiteindelijk na een ingebrekestelling en aanmaning toch betaald hebben. Schademelding 7-1, betaling schade 23-4-2025.

23 aprile 2025
Valutata 4 stelle su 5

SCHADE VOORTVAREND DOOR NA SCHADE SPECIALIST AFGEHANDELD

Aanvankelijk was er onbegrijpelijke vertraging; het nieuwe programma van NA bleek nog niet soepel te werken, waar ik helaas de dupe van werd. Na de door mij ingediende klacht heeft een Schade Specialist direct een en ander direct 'recht getrokken' en gezorgd dat ik, met voorrang, de schade uitgekeerd kreeg. Met daarnaast ook nog een bijzonder extraatje. PRETTIGE HUMANE BENADERING

20 febbraio 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più