1. Negozio di biancheria da letto

Hos NarmiSleep handler alt, hvad vi laver, om én ting: bedre søvn. Vi har specialiseret os i ergonomiske puder, der kombinerer moderne design, trykaflastende materialer og naturlig støtte – udviklet til at give kroppen ro og balance. Med fokus på kvalitet, funktion og certificerede materialer skaber vi produkter, du kan stole på nat efter nat. For søvn handler ikke kun om at sove – men om at vågne frisk, udhvilet og klar til dagen.

4,2

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Lever op til mine forventninger

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Narmisleep. Produktet lever fuldt ud op til mine forventninger, og jeg har tydeligt mærket en positiv forskel. Den har hjulpet mig med at få en bedre nattesøvn

21 novembre 2025

Hej Pernille,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at produktet lever op til dine forventninger, og at du allerede mærker en positiv forskel i din søvn.

Vi sætter stor pris på din feedback.

Super Pude

Jeg har mange problemer med Spændingshovedpine. Jeg har efterhånden prøvet rigtige mange hovedpuder og har bare ikke rigtig fundet det rigtige. Så stødte jeg på Narmisleep og tænkte jeg kunne give det et skud. Til min store glæde har jeg kun været mere udhvilet og frisk efter jeg har brugt Narmi pillow. Kæmpe Ja tak herfra

8 novembre 2025

Hej Dennis,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at puden har forbedret din nattesøvn og givet dig mere overskud, særligt efter tidligere udfordringer med spændingshovedpine.

Vi sætter stor pris på din positive feedback.

NarmiSleep

Har stortset altid haft søvnproblemer…

Har stortset altid haft søvnproblemer (ligger til familien), og jeg har prøvet med forskellige metoder som tyngde dyner og andre former for puder, men efter jeg modtog min pude fra NarmiSleep så er der sket hvad der må opfattes som magi… ved ikke hvad det er, men det fungerer altså 😅 har for første gang i meget lang tid haft flere nætter hvor jeg har sovet natten ud, og det er helt fantastisk! Virkelig en stor anbefaling herfra, og tusind tak for god kundeservice 🙏🏼

5 novembre 2025

Hej Nicklas,

Mange tak for din fine anmeldelse.
Det glæder os at høre, at puden har haft så positiv en effekt på din søvn — det er netop den slags resultater, vi stræber efter.
Vi er også meget glade for, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice.
Tak fordi du deler din historie og for din store anbefaling.

Rigtig god pude!

Rigtig god pude!
Super lækker pude. Føles virkelig behagelig at sove på. Leveringen var hurtig, og alt fungerede bare. Kan helt klart anbefales!

29 ottobre 2025

Hej Kristian,

Tak for din fine anmeldelse! Det er skønt at høre, at du er glad for puden, og at både levering og bestilling gik problemfrit. Vi sætter stor pris på din anbefaling.

NarmiSleep

Jeg fik pakken allerede dagen efter og…

Jeg fik pakken allerede dagen efter og den er virkelig behagelig at ligge på.

21 ottobre 2025

Hej Casper,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for, at du havde en god oplevelse med levering, og at puden lever op til dine forventninger.

Tak fordi du valgte os!

NarmiSleep

Gamechanger at få fat på…

Gamechanger at få fat på NarmiPillow’en, den er lækker, behagelig og efter et par ugers prøvelse har jeg ik tænkt mig og bruge en almindelig pude igen.

Lækker service og pakken kom ret hurtigt.

23 ottobre 2025

Hej Peter,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at NarmiPillow har gjort en forskel for dig, og at både service og levering levede op til forventningerne.

Tak fordi du valgte os!