Naprapatlandslaget - Telefonplan Recensioni 217

TrustScore 5 su 5

4,9

LM Ericssons Väg 10, 126 26 Hägersten, Hägersten-Liljeholmen, SE

Valutata 5 stelle su 5

Personalen är lyhörd, kunnig, tillgänglig, tillmötesgående, professionell, allt som krävs för att man ska få en så bra behandling som fungerar på ett hållbart sätt. Från massage och akupunktur till st... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Jag fick ett lugnt och proffsigt bemötande av naprapaten som jag går till. Jag upplevde att naprapaten lyssnade och var inkännande vilket fick mig att slappna av. Man får en bra handlingsplan... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Jag har bara hunnit gå 2 ggr än så länge med ett mycket trevligt mottagande och en proffsig lyhördhet för en dam på 65 år - som borde tränat mer ! Snabbt konstaterande vad mina besvär består av... Leggi di più

1. Aggiustaossa
  2. Chiropratico

Scritti dall'azienda

Världens största naprapatkedja - Hos oss får du professionell muskel och ledbehandling av en legitimerad naprapat. Välkommen!

• LM Ericssons Väg 10, 126 26, Hägersten, Hägersten-Liljeholmen, Svezia

3 stelle
2 stelle
1 stella

Högsta betyg

Jag menar alltså högsta betyg.
Personalen är både jättetrevlig och effektiv.

21 aprile 2026

Risposta di Naprapatlandslaget - Telefonplan

Vi är väldigt glada över att vår personal var så trevlig och effektiv! Tack för det fina betyget, det betyder mycket för oss.

Valutata 5 stelle su 5

Att gå från att ha ont med en 10 till…

Att gå från att ha ont med en 10 till att 1,5 är så himla skönt

1 aprile 2026

Risposta di Naprapatlandslaget - Telefonplan

Vi är så glada att höra om din positiva upplevelse och att du känner dig så mycket bättre nu. Tack för din återkoppling!

Mycket bra behandlingar

Kom dit med ryggproblem och gick därifrån utan ryggproblem.

30 marzo 2026

Risposta di Naprapatlandslaget - Telefonplan

Vi är glada att vi kunde hjälpa dig med dina ryggproblem. Tack för att du delat med dig av din positiva erfarenhet!

Topp klass

Super bra bemötand, och lösnings orienterade

27 marzo 2026

Risposta di Naprapatlandslaget - Telefonplan

Vi är glada att du uppskattade vårt bemötande. Tack för din återkoppling!

Valutata 5 stelle su 5

Anton på Telefonplan är väldigt…

Anton på Telefonplan är väldigt professionell och han är tydlig med hur allt fungerar med mitt problem när man frågar.

25 marzo 2026

Risposta di Naprapatlandslaget - Telefonplan

Vi är glada att höra att du upplevde sådan professionalism och tydlighet. Tack för att du uppmärksammar detta, det betyder mycket för oss!

Härligt bemötande

Härligt bemötande. Proffsigt och positivt. Kunnig personal som hjälpte till med mina besvär. Kan varmt rekommendera Naprapatlandslaget.

20 marzo 2026

Risposta di Naprapatlandslaget - Telefonplan

Vi är så glada över att du upplevde ett härligt bemötande och att vår kunniga personal kunde hjälpa dig med dina besvär. Tack för din rekommendation!

Sååå nöjd

Sååå nöjd och så glad att jag besökt Rebecca hos Naprapatlandlaget Telefonplan. Hon är väldigt professionell, kommer med proaktiv förslag och hjälpt mig rejält , hon lyssnar alltid noga, känns som hon bryr sig på riktigt

27 novembre 2025

Risposta di Naprapatlandslaget - Telefonplan

Vi är så glada att du är nöjd med ditt besök hos oss på Telefonplan! Tack för dina vänliga ord om vår personal och deras engagemang. Vi uppskattar din återkoppling!

Valutata 5 stelle su 5

Jag fick mycket god och effektiv hjälp

Jag fick mycket god och effektiv hjälp. Genom att jag gjorde den träning som min naprapat satte ihop ett träningsprogram för, så blev mitt knä bra mycket snabbt.

23 febbraio 2026

Risposta di Naprapatlandslaget - Telefonplan

Vi är glada att du fick så god och effektiv hjälp. Tack för att du delar med dig av din positiva erfarenhet!

Snabb och bra hjälp

Snabb och bra hjälp för mina onda axlar, rekommenderas!

11 febbraio 2026

Risposta di Naprapatlandslaget - Telefonplan

Vi är så glada att vi kunde hjälpa dig med dina axlar! Tack för din rekommendation, det betyder mycket för oss.

Bra ⭐️

Alltid bra hjälp

12 febbraio 2026

Risposta di Naprapatlandslaget - Telefonplan

Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss.

Valutata 5 stelle su 5

Anton är så bra genom att lyssna

Anton är så bra genom att lyssna, tipsa samt behandla.

3 febbraio 2026

Risposta di Naprapatlandslaget - Telefonplan

Vi är glada att du uppskattar bemötandet och behandlingen. Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss.

Kunniga och omhändertagande

Fick god hjälp för mitt problem.
Kunnig personal som lyssnar och utför en behandling som hjälper.

19 gennaio 2026

Risposta di Naprapatlandslaget - Telefonplan

Vi är glada att höra att du fick bra hjälp med ditt problem. Tack för din återkoppling om vår kunniga personal och effektiva behandling.

Valutata 5 stelle su 5

Proffsig behandling och trevligt…

Proffsig behandling och trevligt bemötande.

16 dicembre 2025

Risposta di Naprapatlandslaget - Telefonplan

Vi är glada att du upplevde vår service som professionell och trevlig. Tack för din återkoppling!

Superpersonal

Hade så ont och hon gjorde underverk bästa cecilia

8 dicembre 2025

Risposta di Naprapatlandslaget - Telefonplan

Vi är så glada att vi kunde hjälpa dig och att du är nöjd med Cecilias hjälp! Tack för din återkoppling.

Valutata 4 stelle su 5

Mycket fräscht och proffsigt

Mycket fräscht och proffsigt. Tydligt och mycket stor del på behandlingen och inte prata så länge innan som många andra gör en stor del av tiden. Bra att fokus behandling här och nu och inte mest fokus på "hemläxor". Positiv och vänlig atmosfär.

2 dicembre 2025

Risposta di Naprapatlandslaget - Telefonplan

Tack för din recension! Vi är glada att du uppskattade vårt fokus på behandling och den positiva atmosfären. Vi strävar efter att ge en effektiv och behaglig upplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Varit där två gånger nu och blivit…

Varit där två gånger nu och blivit mycket väl mottagen av en mycket kompetent naprapat.

25 novembre 2025

Risposta di Naprapatlandslaget - Telefonplan

Vi är glada att du upplevt ett så bra bemötande och kompetent behandling hos oss. Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più