Naprapatlandslaget - Nordstan Recensioni 327

TrustScore 5 su 5

4,8

Östra Hamngatan 17, 41110 Göteborg, SE

Valutata 5 stelle su 5

Bra och professionellt bemötande vid mina tre behandlingar. Fokus låg på mina besvär, inte någon "allround"-behandling som många andra arbetar med. Jag fick konkreta tips kring fortsatt rehab, samt... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kom till kliniken med stark smärta i nacke och skuldror. Efter ett fint samtal och undersökning fick jag mycket god hjälp. Fick även träningsprogram att göra hemma. Är nu efter ett par ggr nästan helt... Leggi di più

1. Aggiustaossa
  2. Chiropratico

Scritti dall'azienda

Världens största naprapatkedja - Hos oss får du professionell muskel och ledbehandling av en legitimerad naprapat. Välkommen!

4,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Bra personal, bra service

Bra personal, lätt att bokatid, bra service .

12 maggio 2026

Risposta di Naprapatlandslaget - Nordstan

Vi är glada att du uppskattade vår personal och service. Tack!

Kompetent personal

Trevlig, håller tiden, kompetenta och fräscha lokaler

4 maggio 2026

Risposta di Naprapatlandslaget - Nordstan

Tack för de vänliga orden! Vi är glada att ni uppskattade vår service och våra lokaler.

Valutata 5 stelle su 5

Tydliga information om vad som är…

Tydliga information om vad som är problemet och inte minst hur rehab ska utföras.
Stort förtroende för Daniel Nilsson som är både ödmjuk och tydlig.

30 aprile 2026

Risposta di Naprapatlandslaget - Nordstan

Vi är glada att höra att informationen var tydlig och att du känner ett stort förtroende för Daniel. Tack för din positiva feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Underbart bemötande, behandling med snabbt resultat!

Lätt att få tid. Underbart bemötande, du blir väl omhändertagen. Efter två besök hos Sofie är nacke, axlar och armar fullt fungerande och utan smärta igen🤗. Fick även ett litet program att göra för att motverka nya låsningar. Kan varmt rekommendera!

12 maggio 2026
Non scritta su invito

Risposta di Naprapatlandslaget - Nordstan

Vad roligt att höra att du är så nöjd med dina besök hos oss! Vi är glada att du mår bättre. Tack för din rekommendation!

Valutata 4 stelle su 5

Trevlig personal och gick verkligen…

Trevlig personal och gick verkligen till botten mad att hjälpa en.

23 aprile 2026

Risposta di Naprapatlandslaget - Nordstan

Vi är glada att vår personal var hjälpsam och engagerad. Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss!

Är så nöjd!

Fick bra hjälp och fint bemötande av trevlig personal.

14 aprile 2026

Risposta di Naprapatlandslaget - Nordstan

Vi är glada att vår trevliga personal kunde hjälpa dig och att du fick ett fint bemötande. Tack för din återkoppling!

Valutata 5 stelle su 5

All smärta i ryggen försvann

Jag fick snabbt en tid och blev bemött på ett väldigt professionellt sätt. Efter två sessioner med Madelene var all smärta i ryggen borta. Ger 5/5 och kan varmt rekommendera!

21 aprile 2026

Risposta di Naprapatlandslaget - Nordstan

Vi är glada att du fick snabb hjälp och professionellt bemötande. Tack för din rekommendation!

Hanna Otterhed

Tycker att Hanna är kunnig och har bra koll på en gammal gubbe som jag😊

16 aprile 2026

Risposta di Naprapatlandslaget - Nordstan

Vi är glada att höra att du uppskattade Hannas kunskap och expertis. Tack för att du delat med dig av din positiva upplevelse!

Mycket bra

Bra! Sökte för en muskelknut. Visade sig att den inte var muskelär. Blev hänvisad till vården. Visade sig vara en fettknöl. Nu borttagen. Bra bemötande.

10 aprile 2026

Risposta di Naprapatlandslaget - Nordstan

Tack för din återkoppling! Vi är glada att du upplevde ett bra bemötande.

Lyhörda, trevliga & engagerade naprapater

Jag är otroligt nöjd med mitt besök! Jag fick hjälp av Hanna och Magda som båda var väldigt professionella, lyhörda och engagerade. De tog sig tid att verkligen förstå mina besvär och förklarade tydligt vad de gjorde och varför.

Man känner sig trygg och väl omhändertagen från första stund, och behandlingen gjorde verkligen skillnad. Dessutom är de väldigt trevliga, vilket gör hela upplevelsen ännu bättre.

Kan varmt rekommendera till alla som behöver hjälp.

9 aprile 2026

Risposta di Naprapatlandslaget - Nordstan

Vi är glada att du kände dig trygg och väl omhändertagen under ditt besök. Tack för att du delar med dig av din upplevelse och för dina vänliga ord om våra medarbetare. Vi uppskattar din rekommendation!

Respektfullt o trevligt bemötande

Respektfullt o trevligt bemötande. Inlyssnande behandlare, kändes tryggt.

25 marzo 2026

Risposta di Naprapatlandslaget - Nordstan

Vi är väldigt glada att du upplevde ett respektfullt och trevligt bemötande hos oss och att du kände dig trygg. Tack för din återkoppling!

Valutata 5 stelle su 5

Trevligt bemötande av duktig o kunnig…

Trevligt bemötande av duktig o kunnig naprapat. Hjälpte mig med smärtor i axel och rygg.
Lätt att hitta o närhet till kommunikation.
Rekommenderas verkligen

2 marzo 2026

Risposta di Naprapatlandslaget - Nordstan

Vi är glada att vår kunniga naprapat kunde hjälpa dig med smärtan i axeln och ryggen. Tack för rekommendationen och att du uppskattar vårt läge!

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande. Kunnig och förklarade förståeligt.

3 marzo 2026

Risposta di Naprapatlandslaget - Nordstan

Vi är glada att du upplevde ett trevligt bemötande och att förklaringarna var tydliga. Tack för din återkoppling!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più