L'azienda ha risposto
Jag gick till Emelie Edesgård, som var så professionell och trevlig i sitt bemötande, man kände sig sedd och lyssnad på. Efter behandlingen upplevde jag att smärtan jag haft lättade och jag fick äv... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fokus på behandling istället för att prata symptom i all evighet gav bra resultat på ett akut ryggskott. Fick även behandling för långdragna besvär av sätet, nacke och bröstryggen. Smärtfri efter 4 da... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jag fick en behandlingstid snabbt och redogjorde för mina besvär vid första besöket. Naprapaten redogjorde på ett tydligt sätt hur behandlingen utfördes.
L'azienda ha risposto
Världens största naprapatkedja - Hos oss får du professionell muskel och ledbehandling av en legitimerad naprapat. Välkommen!
Drottninggatan 6, 582 25, Linköping, Innerstaden, Svezia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di Naprapatlandslaget - Linköping
Malin är grym! Så förtroendeingivande och lättsam. Mycket tacksam för den hjälp hon ger.

Risposta di Naprapatlandslaget - Linköping
Trevlig mottagande både lokalmässigt av Naprapaten.
Familjär stämning och en behandling som efter 1 års värk verkar leda i rätt riktning

Risposta di Naprapatlandslaget - Linköping
Var mitt första besök hos en naprapat. Klev in till ett rum. Lappar uppsatta att ta av sig skorna. Var där i god tid och satte mig i en fåtölj i ett tomt väntrum. Under utsatt tid kom en yngre man ut och hämtade mig till hans egna rum. Ställde lite frågor och böjde lite där jag hade ont. Därefter fick jag massage. Och ett träningsprogram skickat på mejlen. Ingen genomgång av det på plats. Ingen bedömning av vad det kunde vara som jag sökte för. Fick en ny tid hos annan naprapat, för nålar, som jag avbokade. Helhet. Opersonlig miljö (naprapaten var mycket trevlig som person) Fick inget förtroende för detta företag. Söker hjälp hos annan naprapat istället.

Risposta di Naprapatlandslaget - Linköping
Behandlingen hade god effekt. Naprapaten kändes mycket kunnig och var dessutom sympatisk. En positiv upplevelse!

Risposta di Naprapatlandslaget - Linköping
Proffsig upplevelse! Kunnig och inlysnande personal. Det känns tryggt och väl värt.

Risposta di Naprapatlandslaget - Linköping
Väldigt tillmötesgående och trevlig!
Väldigt professionell

Risposta di Naprapatlandslaget - Linköping
Aldrig varit hos varken massör eller naprapat tidigare.
Hade Emelie som var super trevlig och kunnig.
Var absolut värt det, tiden bara flög förbi.

Risposta di Naprapatlandslaget - Linköping
Kände mig väl omhändertagen , väldigt trevligt bemötande och imponerande kunskap.

Risposta di Naprapatlandslaget - Linköping
Fysioterapeuten hjälpte mig att stävja min kristallsjuka. Trodde ärligt talat inte det skulle hjälpa då jag kände mig jättedålig efter behandlingen men efter någon dag började det kännas bättre och efter ca en vecka var jag helt återställd. Otroligt!

Risposta di Naprapatlandslaget - Linköping
Professionellt bemötande och uppföljning.
Kändes genuint intresserad av att göra ett bra jobb

Risposta di Naprapatlandslaget - Linköping
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.