Haft problem med ländryggen och varit hos Andreas vid två tillfällen. Jag blev nästan helt smärtfri redan från första besöket. Har dragit mig länge för att besöka naprapat pga rädsla. Andreas tydlighe... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fantastiskt bemötande och proffsig behandling! Väldigt nöjd med mitt besök hos Mikaela. Trevligt bemötande, lyhörd, tog sig tid att förstå mina problem och förklarade varje steg av behandlingen på e... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ibland händer det att man möter en intresserad "doktor". Vem är jag? Är den frågan infiltrerad i behandlingen blir man mycket friskare än om man känner sig anonym... eller som en bricka i statistiken.... Leggi di più
Allt har varit bra från början till slut! Bokade tid för problem/smärta i knäet, speciellt vid squats, marklyft och hopp. Redan efter första besöket kunde jag göra allt detta med mycket mindre smärta!... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Världens största naprapatkedja - Hos oss får du professionell muskel och ledbehandling av en legitimerad naprapat. Välkommen!
Tre Hjärtans väg 2, 302 41, Halmstad, Hallands län, Svezia

Risposta di Naprapatlandslaget - Halmstad
Trevligt bemötande, god kompetens. Svårt att hitta dit och inte så inbjudande miljö.

Risposta di Naprapatlandslaget - Halmstad
Som vanligt funkar det bra både med beställning tid och med behandlingen !

Risposta di Naprapatlandslaget - Halmstad
Har gått hos Andreas i flera år och alltid varit nöjd!

Professionellt bemötande.
Jag blev väl omhändertagen. Fick professionella råd och tips. Jag blev bättre.

Risposta di Naprapatlandslaget - Halmstad
Fick en tid ganska omgående samt hjälp med mina problem.

Risposta di Naprapatlandslaget - Halmstad
Blev jättetrevligt och proffsigt bemött av Mikaela som stöttade mig bra. Kände mig väl omhändertagen.

Risposta di Naprapatlandslaget - Halmstad
Jag hade stora besvär med min nacke under en period. Efter några behandlingar hos Andreas kände jag en tydlig förbättring. Han är väldigt professionell i sitt arbete och samtidigt personlig och engagerad i sitt bemötande.

Risposta di Naprapatlandslaget - Halmstad
Har varit hos Andreas när jag hade problem med ryggen.
Var där nu igen för nacken.
Han fixar det så bra. Otroligt duktig känner mig trygg och han trevlig. Fint bemötande fina lokaler.
Värt ett besök.

Risposta di Naprapatlandslaget - Halmstad
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.