Naprapatlandslaget - Bromma Recensioni 349

TrustScore 5 su 5

4,8

Gustavslundsvägen 26, 167 51 Bromma, Bromma, SE

Valutata 5 stelle su 5

Det är min kiropraktor där som är helt otrolig. Proffsig, kunnig, vänlig och jag litar på honom 100%. Jag har gått hos honom i många år. Det är lätt att boka tid via tidsbokningen och man känner sig... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Fick tid snabbt. Han verkade göra en ordentlig undersökning och veta vad han pratade om. Fick rörelser att göra. Tror att rörelserna hjälpt. Han återkom efter en vecka och ville höra hur det gick oc... Leggi di più

1. Aggiustaossa
  2. Chiropratico

Scritti dall'azienda

Världens största naprapatkedja - Hos oss får du professionell muskel och ledbehandling av en legitimerad naprapat. Välkommen!

• Gustavslundsvägen 26, 167 51, Bromma, Bromma, Svezia

3 stelle
2 stelle
1 stella

Bra behandling

Anders är en väldigt duktig kiropraktor, man känner en väldigt bra känsla i ryggen när man går

14 aprile 2026

Risposta di Naprapatlandslaget - Bromma

Vi är glada att du känner dig nöjd med behandlingen. Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss att höra!

Trevliga och proffsiga

Jag fick jättebra hjälp av en fantastisk naprapat som heter Sandro. Han verkligen hjälpte mig att identifiera problemområden. Jag kände mig som en ny människa efteråt. Och så trevlig och tillmötesgående. Rekommenderar starkt Naprapatlandslaget och i synnerhet Sandro Silva! Hit kommer jag igen!

9 aprile 2026

Risposta di Naprapatlandslaget - Bromma

Vad roligt att du kände dig så bra efteråt och att du upplevde sådan positiv hjälp! Vi är glada att vi kunde identifiera dina problemområden och att du är nöjd med oss. Tack för din rekommendation!

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, kunnig personal, få hjälp med mitt besvär och bra möjligheter att få tid även under helger.

4 aprile 2026

Risposta di Naprapatlandslaget - Bromma

Vi är väldigt glada över att du upplevde ett trevligt bemötande, kunnig personal och bra möjligheter att få tid. Tack för din återkoppling!

Mycket bra hjälp

Tack för bra hjälp med ländryggen

26 marzo 2026

Risposta di Naprapatlandslaget - Bromma

Vi är glada att vi kunde hjälpa dig med din ländrygg. Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss!

Väldigt bra!

Malin är väldigt duktig och lyhörd. Rekommenderar!

26 marzo 2026

Risposta di Naprapatlandslaget - Bromma

Vi är så glada att du upplevde vår medarbetare som duktig och uppmärksam. Tack för din rekommendation!

Bästa akupunkturen

Bästa akupunktur behandling jag upplevt.

25 marzo 2026

Risposta di Naprapatlandslaget - Bromma

Vi är glada att behandlingen motsvarade förväntningarna. Tack för din återkoppling!

Rekommenderar till 100%

Proffsigt! Det är inte bara att behandlingen löste problemet, utan det faktum att de alltid följer upp för att göra en gemensam bedömning om ngt ytterligare behövs. De tar sig alltid tid att förklara vad problemet är och hur det uppstått samt skickar med förebyggande övningar som är enkla och som jag därför faktiskt gör.

23 marzo 2026

Risposta di Naprapatlandslaget - Bromma

Vi är glada att behandlingen löste problemet och att du uppskattar vår uppföljning och förklaringar. Tack för att du delar med dig av din positiva erfarenhet och att du tar till dig våra förebyggande övningar!

Enkelt att boka tid

Enkelt att boka tid, bra åtgärd och uppföljning.

19 marzo 2026

Risposta di Naprapatlandslaget - Bromma

Vi är glada att du upplevde vår tidsbokning, åtgärd och uppföljning som bra. Tack för din återkoppling!

Trevligt och proffsigt…

Trevligt och proffsigt bemötande/behandling

16 marzo 2026

Risposta di Naprapatlandslaget - Bromma

Vi är glada att du uppskattade vårt trevliga och proffsiga bemötande och behandling. Tack för din återkoppling!

Valutata 5 stelle su 5

Ett otroligt fint bemötande och en…

Ett otroligt fint bemötande och en lyhörd naprapat som hjälpte mig med en gång.

9 marzo 2026

Risposta di Naprapatlandslaget - Bromma

Vi är väldigt glada över att du upplevde ett fint bemötande och att vår naprapat kunde hjälpa dig direkt. Tack för din återkoppling!

Kunnig och intresserad personal

Kunnig och intresserad personal som efter 2 besök löste ryggproblemet. Fick även med bra övningar hem som hjälper mycket.

9 marzo 2026

Risposta di Naprapatlandslaget - Bromma

Vi är väldigt glada att vi kunde lösa ditt ryggproblem efter bara två besök och att övningarna hjälper dig. Tack för din återkoppling!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più