Het was weer een leerzame dag gegeven door Wouter de Jong. De cursus ‘slapen als een pro’ heeft mij nieuwe inzichten gegeven. Ik kan deze cursus iedereen aanraden omdat goed slapen een belangrijk o... Leggi di più
Een lezing met informatie van echt toegevoegde waarde. Interessant te weten hoe de producten van THF in te zetten zijn binnen de tandheelkunde. Een algeheel leuke lezing. Fijne interactie met de spr... Leggi di più
Ik heb altijd goede ervaringen gehad met nanomineralen.nl, maar tegenwoordig kan ik bijna niet meer vinden wat ik zoek, ook de website ziet er weer anders uit, lekker verwarrend, en zelfs als ik geric... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
De énige mineralen stichting van de Benelux. Vergroot je kennis over nano mineralen en edelmetalen. Het is onze missie om het bewustzijn van het belang van mineralen te vergroten in het voorkomen en ondersteunen van gezondheidsklachten.
Herenweg 29A-2, 2105 MB, Heemstede, Paesi Bassi
- info@nanomineralen-academy.nl
- nanomineralen.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Hele interessante info over goud
Hele interessante info over goud en kundig en enthousiast overgebracht.
Wat ik mis is een goede layout van alle informatie om nog eens te kunnen doornemen en te kunnen gebruiken in mijn praktijk
Ik gebruik al jaren nanogoud voor m’n…
Ik gebruik al jaren nanogoud voor m’n huid. Ik ben 62 en m’n huid ziet er echt veel stralender uit sinds ik het dagelijks op m’n gezicht spuit. Ik ben zeer tevreden!
Ik heb veel vertrouwen in de kennis en…
Ik heb veel vertrouwen in de kennis en overdracht van docent Wouter de Jong bij wie ik de masterclass heb gevolgd.
Het voordeel is dat de producten snel in het lichaam worden opgenomen.
Met de okinawa mineralen heb ik een hele positieve ervaring. Ook heb ik de nanozilver gebruikt om mijn blaasontsteking te bestrijden in combinatie met cranberry’s en vitamine C, maar daar heb ik helaas geen baat bij gehad.,Het is vooral jammer, omdat ik door de vele urineweginfecties in mijn leven, voor de meeste antibiotica resistent of allergisch ben geworden

De ontbrekende schakel
waarom ik geen 5 sterren heb gegeven is omdat vragen stellen prima is maar dit ging soms te ver. het aantal vragen en ook in mijn beleving de aard van de vragen. Lunch wat perfect. Stof werd goed uitgelegd. Je merkte dat ze goe onderlegd was. jammer voor ons dat het zo uit de buurt ligt. Ik ben om 6.45 van huis gegaan en kwam aan om 10.00 en dan weer terug. Een mogelijkheid om een training te volgen iets meer in het midden van het land zou fijn zijn. Groet Annet Steijaert

Risposta di NanoMineralen Academy
De online lessen zijn erg leerzaam en…
De online lessen zijn erg leerzaam en goed te volgen.
Alles wordt duidelijk uitgelegd.
Erg leuk om te doen.

Mooie boeiende cursus
Mooie cursus tussen Buik en balans erg boeiend en de heerlijke gezonde lunch was top verzorgd.
Ik ga zeker nog een andere cursus boeken bij Nano mineralen, mooie producten gekocht op deze dag.

Risposta di NanoMineralen Academy
Interessante lezingen van Micha en Mandy!
Erg leuk om hier zelf les te geven, maar ook om de interessante lezingen van Micha en Mandy te volgen. De toepassingen van Nano mineralen zijn boeiend en worden mooi in de Academy overgebracht. Gezondheid begint immers bij kennis!
Ik heb al een paar cursussen mogen…
Ik heb al een paar cursussen mogen volgen en stuk voor stuk vind ik ze top. Goede en duidelijke uitleg. Echt een aanrader

Risposta di NanoMineralen Academy
Ik heb hier nu een drietal cursussen…
Ik heb hier nu een drietal cursussen gevolgd en alle drie waren erg interessant. Ik heb dit gevolgd om mijn kennis te vergroten en de informatie in mijn praktijk toe te passen. Daarvoor is dit echt een aanrader!
Fijne leerzame dag gehad bij de nano…
Fijne leerzame dag gehad bij de nano mineralen academy. Kleine groep, persoonlijke aandacht, professionele docent en leuk team die je helpt.

Risposta di NanoMineralen Academy
Mooie informatie en heel leerzaam
Mooie informatie en heel leerzaam, leuk gedaan bedankt voor de leuke ervaring!