Valutata 3 stelle su 5

Själva processen med Nanny.nu verkade bra. Först skickar de profil på barnvakten sedan kan man bestämma om man vill träffa kandidaten eller inte. Det viktigaste kravet vi hade var att barnvakten sk... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Så viktigt att se skillnad mellan Nanny.nu och uppstickaren "My Nanny" som annonserar friskt på Platsbanken, men har lägre krav och en sämre deal för den som anlitar. Vi har positiva erfarenheter... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ett superbra företag som gör att både familj och barnvakt ska trivas ihop och att de ska känna sig så trygga som möjligt! Man har även en kontaktperson som man kan kontakta om man har några fundering... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Nanny är väldigt engagerade och det är lätt att fråga om man undrar något. Det kan vara precis vad som helst. Man blir matchad med familjer som passar just mig. Och känns det inte rätt så är det lätt... Leggi di più

1. Agenzia di servizi di house sitting

Scritti dall'azienda

Nanny.nu grundades i oktober 2007 och ingår idag i Sveriges största barnpassningskoncern. Nanny.nu är verksamma i hela Sverige. Störst utbud av barnvakter är det i regionerna Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö med närkommuner. Med personligt engagemang drivs vi av att hjälpa familjer att lösa vardagspusslet med bästa möjliga kvalité. Vår viktigaste uppgift är att skapa långsiktiga relationer mellan våra kunder, barnvakter och oss på kontoret. Genom åren har vi hjälpt över 10000 familjer med barnvakter.

4,4

1 stella

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Dem är en bra hjälp

Dem hjälper barnvakter få jobb och hjälper även familjer få hjälp med barnpassning. Jag tycker nanny.nu gör ett väldigt bra jobb då dem vill höra hur det går mellan familjen och barnvakten och dem försöker alltid göra det bra för båda.

3 aprile 2019

Hej Matilda,
Stort tack för din rekommendation. Vad roligt att höra! /Freja

Superbra

Superbra! Snabbt, enkelt och pålitliga!

3 aprile 2019

Risposta di Nanny.nu

Tack snälla för din rekommendation! /Freja

Riktigt bra

Riktigt bra, kände mig bekväm i situationen och med folket runt om!

28 marzo 2019

Risposta di Nanny.nu

Tack för din rekommendation! Vad roligt att höra att allt kändes bra. /Freja

Omhändertagande personal

Omhändertagande personal, snabb hjälp, tydlig struktur. Möjligtvis behövs modernisering av vissa system.

26 marzo 2019

Risposta di Nanny.nu

Stort tack för din rekommendation! /Freja

Valutata 4 stelle su 5

Allt har fungerat bra hittills

Allt har fungerat bra hittills: sökning av ny barnvakt, kontakter, barnpassning och fakturering.

18 marzo 2019

Risposta di Nanny.nu

Hej Tobias, tack för din rekommendation! Vad roligt att höra att allt fungerat som det ska! /Freja

Valutata 4 stelle su 5

En del små saker som var lite svåra att…

En del små saker som var lite svåra att förstå så som tidrapporteringen i början men nu tycker jag att allt fungerar bra

14 marzo 2019

Risposta di Nanny.nu

Hej! Stort tack för din rekommendation och feedback. Vad skönt att höra att allt fungerar bra! /Freja

Bra och roligt!

Roligt arbete och bra kontaktpersoner, mycket vänliga och informativa!

7 marzo 2019

Hej Wilma!
Stort tack för din rekommendation. Vad roligt att höra att du tycker om att jobba som barnvakt! /Freja

Anställd hos Nannynu

Jag har jobbat med Nannynu! ett par månader nu och allt har gått bra. Det är väldigt skönt att man har en kontaktperson som man kan kontakta om man har några frågor.

2 marzo 2019

Risposta di Nanny.nu

Hej! Vad roligt att höra att allt fungerar bra. Tack så mycket för din rekommendation! /Freja

Vi är nöjda överlag

Vi är nöjda med upplägg, barnvakt och bemötande.

26 febbraio 2019

Risposta di Nanny.nu

Hej! Stort tack för din rekommendation! Vad kul att höra att ni är nöjda! /Freja

Omdöme om Nanny

Är relativ ny på jobbet och inne på min andra månad, men jag ser inte konstigheter på det och ser det som ett bra jobb för tillfället.

6 febbraio 2019

Hej! Tack för din rekommendation. Vad roligt att du trivs hos oss. /Sophie

Jätte smidigt

Jätte smidigt sätt att samla extra pengar mellan träning och skolan.

5 febbraio 2019

Hej! Tack för din rekommendation. /Sophie

Valutata 5 stelle su 5

Jättebra service både från både…

Jättebra service både från både förmedlingen och barnvakterna. Jag är supernöjd!

22 gennaio 2019

Risposta di Nanny.nu

Hej Susanna! Tack för din fina rekommendation. Vad roligt att du är så nöjd med oss! /Sophie

Valutata 2 stelle su 5

Fakturerar 2,5 timmar fast nannyn bara…

Fakturerar 2,5 timmar fast nannyn bara jobbat 2..... smart...

20 dicembre 2018

Risposta di Nanny.nu

Hej! Tack för din feedback. Vi har som minimum 2,5 timmar/tillfälle. Prata med din kontaktperson så kanske ni kan lösa så att barnvaken antingen kommer lite tidigare eller slutar lite senare hos er så att ni får nyttja hela 2,5 timmar. /Sophie

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più