Dettagli dell'azienda

Ha risposto al 84% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Valutata 3 stelle su 5

Tevreden

Ze passen maar net om de swiffer maar doen hun werk goed.de mops voor de swiffer zijn wel erg dun en dus geen 30 euro waard.

10 marzo 2026

Beste Linda,

Bedankt voor uw review en fijn om te horen dat de mop zijn werk goed doet! 😊

Wat betreft uw opmerkinge over de dikte: Onze Greensweep moppen zijn er in verschillende varianten. Zo hebben we zowel een platte microvezel mop als een langharige microvezel mop. De langharige variant is wat dikker en voller, terwijl de platte microvezel juist wat dunner is.

Welke u ontvangt of kiest, kan dus invloed hebben op hoe dik de mop aanvoelt. Beide varianten zijn echter ontwikkeld om effectief schoon te maken en vuil goed op te nemen.

Mocht u vragen hebben over de verschillende opties, helpen we u uiteraard graag!

Valutata 1 stelle su 5

De betreffende verkoper biedt artikelen…

De betreffende verkoper biedt artikelen aan die afkomstig blijken te zijn van SHEIN. Wij hebben er bewust voor gekozen om niet rechtstreeks via SHEIN te bestellen, aangezien wij twijfels hadden over de kwaliteitscontrole en de betrouwbaarheid van de producten. Om die reden hebben wij onze aankoop via Namado geplaatst, in de veronderstelling dat het om andere, beter gecontroleerde goederen ging.

Achteraf hebben wij echter vastgesteld dat de geleverde artikelen identiek zijn aan de producten die op SHEIN worden aangeboden.

Daarnaast wordt ons een bedrag van €30 aangerekend voor het retourneren van de bestelling. Dit terwijl wij tijdig hebben aangegeven onze bestelling te willen annuleren. Desondanks werd de bestelling toch verzonden.

4 febbraio 2026

Beste Lili,

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons om te lezen dat u teleurgesteld bent.

We willen graag iets verduidelijken. Het klopt dat vergelijkbare schoonmaakproducten op platforms zoals AliExpress of Temu soms voor een lagere prijs worden aangeboden. Dit zijn massaproductieplatforms waar producten vaak in grote volumes worden geproduceerd en designs regelmatig worden overgenomen en goedkoper worden aangeboden.

Wij hebben onze schoonmaakproducten echter zelf geselecteerd en ontwikkeld met focus op kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak. We letten op materiaalkeuze, werking en betrouwbaarheid, zodat klanten een product krijgen dat lang meegaat en goed presteert.

Daarnaast bieden wij service en ondersteuning die u bij massaproductieplatforms vaak niet krijgt, en investeren we continu in het verbeteren van onze producten en klantbeleving.

Het is jammer dat wij soms als “scam” worden bestempeld, terwijl het verschil niet alleen in prijs zit, maar juist in kwaliteit, service en betrouwbaarheid.

Mocht u specifieke zorgen hebben over een product dat u bij ons heeft gekocht, dan nodigen wij u graag uit om contact op te nemen met onze klantenservice. We denken altijd mee in een passende oplossing.

Namado Klantenservice

Valutata 1 stelle su 5

Poor and unresponsive customer service

Poor and unresponsive customer service. Return label untraceable after dispatch. I purchased a coat in early January but returned it after 2 days in original packing using return label printed from Creenstone site. After 2 weeks, it seems there was no tracking information available. I then emailed Creenstone every day for 2 weeks with no response except an AI message saying a human would contact me. Eventually I called and the operator said she had contacted the warehouse this morning (after at least 8 daily emails) but could not refund "until the warehouse coducts an investigation". Then they will find a good solution for me. When I asked if that would be a full refund, she finally said yes but again repeated for about the 5th time that the warehouse would need to conclude their investigation before she could refund.

6 febbraio 2026

Beste,

Wij kunnen u bevestigen dat deze review niet over Namado kan gaan. Namado verkoopt namelijk geen kleding of jassen, maar uitsluitend schoonmaakproducten. Wij hebben ook geen bestelling of retour van een jas in ons systeem staan.

Op basis van de door u beschreven situatie gaat dit om een andere webshop. Wij adviseren u om de naam op uw bestelbevestiging of retourlabel te controleren en contact op te nemen met de juiste verkoper. Het zou fijn zijn als u uw onterechte review kan verwijderen.

Slechte ervaring met namado

Dit is het eerste berichtje dat ik in september stuurde namado:
“ ik ben niet tevreden over mijn bestelling 11287. 2 x 1 namado topclean 360 mop. In augustus binnengekregen, 1 x gebruikt, blijkt NIET uitschuifbaar te zijn. Je kunt hem wel korter maken door er een stuk tussenuit te halen, maar niet uitschuifbaar dus. Na keer wassen is nu 1 hoes al stuk. Op verzoek kan ik foto’s opsturen. Graag uw advies”

Daarop kreeg ik het verzoek om foto’s op te sturen, hetgeen ik gedaan heb. Dit was echter niet genoeg, want ze vroegen toen om een filmpje, terwijl het product werd gebruikt. Ook dat heb ik gestuurd, maar dat konden nu mij niet openen, daarna via we transfer proberen te sturen, maar ook dit werkte niet. Daarna was mijn geduld op en heb ik het zo gelaten en het product weggedaan.

7 agosto 2025

Beste Lydia,

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Jammer om te lezen dat dit zo is gelopen.

Naar aanleiding van je melding hebben wij per e-mail inderdaad gevraagd om foto’s en later een korte video. Dit deden wij niet om het proces te vertragen, maar juist om te voorkomen dat het product onnodig retour gestuurd moest worden. Op basis van beeldmateriaal kunnen wij beoordelen of er sprake is van een productiefout en direct een passende oplossing bieden, zoals vervanging of restitutie. Dit is onderdeel van onze inzet om onnodige verspilling te voorkomen en zo duurzaam mogelijk te werken.

Het was absoluut onze intentie om je te helpen en samen tot een oplossing te komen. Het spijt ons dat het delen van de video niet is gelukt en dat dit tot frustratie heeft geleid. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden.

Mocht je alsnog contact met ons willen opnemen, dan staan wij daar nog steeds voor open en kijken we graag samen naar een passende oplossing.

Namado klantenservice

Valutata 1 stelle su 5

Op 13 november heb ik een pakket…

Op 13 november heb ik een pakket besteld en betaald.Tot op heden nog niet ontvangen.Na het sturen van mail heb ik nog steeds geen antwoord gekregen

13 novembre 2025

Beste Sabine,

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te lezen dat je het gevoel had geen reactie te hebben ontvangen. We hebben je 2 dagen geleden al een e-mail gestuurd met een update over je bestelling.

Volgens de informatie van de bezorger is je pakket afgeleverd bij een afhaalpunt. In onze e-mail hebben we het adres van het afhaalpunt en de verdere details met je gedeeld.

Wil je je mailbox (en eventueel je spam/reclamefolder) nog even controleren? Als je de e-mail niet kunt vinden of nog vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen via info@namado.nl

Vriendelijke groet,

Slechte kwaliteit

Slechte kwaliteit. Te klein. Lang op moeten wachten.

31 ottobre 2025

Hoi Wil,

Bedankt voor je feedback! Jammer om te horen dat het product niet aan je verwachtingen voldeed en dat je het als te klein hebt ervaren.

De levertijd had inderdaad iets langer kunnen zijn door de grote vraag, maar dat had natuurlijk duidelijker mogen worden gecommuniceerd — onze excuses daarvoor.

We willen dit graag samen goed afronden. Wil je ons even een bericht sturen met je bestelnummer? Dan kijken we direct mee naar een passende oplossing.

Valutata 5 stelle su 5

Uitstekende service.

Uitstekende service.
Bestelling op tijd geleverd

3 ottobre 2025

Hoi Peggy,

Wat leuk om te lezen, dank je wel voor je fijne review!
We zijn blij dat alles goed is verlopen en dat je tevreden bent met onze service. Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen!

Vreselijk bedrijf en product

Ik had voor de bestelling moeten kijken naar de reviews van dit bedrijf Namado. Verschrikkelijkslecht bedrijf: liegen over de levertijd en waardeloze producten! Het zou binnen drie tot vijf dagen geleverd worden: het werd langer dan een maand later.
Bij vragen krijg je standaard nietszeggende mails met zero antwoord op je vraag wanneer het aankomt.
En dan het product: weggegooid geld!

11 settembre 2025

Hoi Mariano,

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Jammer om te lezen dat het zo is overgekomen.

Wij willen één punt wel meteen rechtzetten: je hebt gelukkig niet een maand hoeven wachten, maar 10 dagen. We hebben je daar ook direct over geïnformeerd zodra duidelijk werd dat er door de grote vraag naar dit product een kleine vertraging zou zijn. We hadden dat natuurlijk liever helemaal voorkomen, maar we hebben het meteen gemeld zodat je wist waar je aan toe was.

En over het product: als het niet is wat je ervan had verwacht, dan willen we dat graag met je oplossen (omruilen/retour/beschadiging beoordelen, afhankelijk van wat er precies speelt). Je hebt hier helaas geen contact met ons over opgenomen.

Teleurstellend

topclean 360 gekocht. Geleverde product komt niet overeen met beschrijving op de website. Geen uitschuifbare steel, vuil wordt niet opgenomen. Geleverd vanuit China, maar is beduidend duurder dan temu. Volgens website wordt hun product nagemaakt door andere verkopers, maar dan heb ik toch het nepproduct ontvangen!

3 settembre 2025

Hoi Hilde,

Bedankt voor je uitgebreide feedback! We begrijpen dat de levering en productinformatie soms verwarrend kunnen overkomen en nemen je opmerkingen zeker mee om onze service verder te verbeteren.

Wel willen we graag duidelijk maken dat de TopClean 360 die via platforms als Temu of AliExpress wordt aangeboden geen originele Namado TopClean 360 is. Deze producten lijken er op, maar de kwaliteit, materialen en werking zijn helaas niet te vergelijken. Onze versie is speciaal ontwikkeld voor een langere levensduur, betere schoonmaakresultaten en de betrouwbaarheid waar Namado voor staat. 🧼✨

Valutata 1 stelle su 5

Na vele weken wachten werd er eindelijk…

Na vele weken wachten werd er eindelijk geleverd, ding zit onder de deuken en werkt absoluut niet oftewel het samentrekken van de wisser werkt niet. Spul weggegooid, dit is zw
endel dus mensen bestel NOOIT iets bij Namado !!!

12 agosto 2025

Hoi Margot,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Wat jammer om te lezen dat je dit zo hebt ervaren — dat is natuurlijk niet wat we willen.

We hebben direct geprobeerd je bestelling erbij te zoeken, maar helaas kunnen we geen bestelling vinden op jouw naam. Zou je ons even kunnen mailen met je bestelnummer of het e-mailadres waarmee de bestelling is geplaatst? Dan kijken we het graag samen met je na en zoeken we naar een passende oplossing mochten we dit nog niet hebben gedaan.

Na 18 dagen is de bestelling binnen

Na 18 dagen is de bestelling binnen. Mijn vrouw had een topclean mop besteld met de zin van: voor 23.00 uur besteld binnen 3 dagen met Post Nl in huis. Lariekoek en zwendel. Bestel hem maar bij Temu stukken goedkoper en sneller in huis. Voor ons nooit meer Namado of hoe deze luusche zaak ook heet.

18 luglio 2025

Hoi,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Jammer om te horen dat de levering langer heeft geduurd dan je had verwacht — dat is natuurlijk niet de bedoeling.

We willen wel graag even toelichten dat je bestelling na 18 dagen is geleverd, omdat er tijdelijk vertraging was door de grote vraag naar de TopClean Mop. Dit hebben we ook direct per e-mail gecommuniceerd zodra dat bekend werd.

De producten die via Temu worden aangeboden lijken op de onze, maar zijn geen originele Namado TopClean Mop. De kwaliteit, materialen en duurzaamheid verschillen aanzienlijk.

We hopen dat de mop alsnog goed bevalt, maar mocht er iets mee aan de hand zijn, neem dan gerust contact met ons op — we helpen je graag verder.

Valutata 1 stelle su 5

Zag tot mijn verbazing dat ze dezelfde…

Zag tot mijn verbazing dat ze dezelfde filmpjes gebruiken die ze bij temu of alie ook hadden geplaatst, dus ik heb ze gemaild hoe dit kan en dat de artikelen die ze verkopen daar veel goedkoper zijn, kreeg wel gelijk antwoord op mijn berichtje, nou het zit zo zeiden ze, hun artikelen zijn van veel betere kwaliteit dan temu of alie,en de filmpjes pakt alie van hun site af...(ja hoor)
En het adres wat op hun site staat, daar zit echt geen namado!

27 marzo 2025

Hoi,

Bedankt voor je bericht. We begrijpen dat het verwarrend kan zijn als je dezelfde filmpjes elders ziet. We willen wel graag toelichten dat je geen bestelling bij ons hebt geplaatst.

Helaas worden onze originele beelden regelmatig zonder toestemming gebruikt door verkopers op Temu en AliExpress. De producten die daar aangeboden worden, zijn geen originele Namado-artikelen en verschillen sterk in kwaliteit.

Ons opgegeven adres is ons distributiecentrum, geen bezoekadres.

Valutata 2 stelle su 5

Net zoals de andere commentaren

Net zoals de andere commentaren: dropshipping. Terwijl je denkt bij een Nederlands bedrijf te bestellen. Ik stuurde hierover dan ook een email en ze antwoordden dat ze overal magazijnen hebben...
Mijn artikel werd niet bij mij geleverd en is tot op heden zoek. Positief is dat ik snel per mail antwoord krijg maar het negatieve is dat ik het zelf moet blijven uitzoeken. Want zeggen ze, de vervoerder heeft contact met je opgenomen, DUS het moet geleverd zijn. Gekke reactie, want het is niet omdat ik hem aan de lijn had, dat het ook aan mijn huis werd geleverd. Ik moet dan maar contact opnemen met de vervoerder: ik moet het tel nr dan maar terug vinden en in een andere taal dan de mijne proberen uit te zoeken waar het dan wel werd geleverd. Omgekeerde wereld lijkt me.

4 maggio 2025
Valutata 3 stelle su 5

sunblockers

moet geduld hebben met levering,want product komt uit China.
één artikel tekort geleverd,maar goede communicatie met Namado en alsnog nageleverd.
Dus eind goed,al goed
En de sunblockers voldoen aan de verwachtingen

17 aprile 2025

Waardeloze service.

Waardeloze service.
Het is ogenschijnlijk een nette webshop maar als je even verder kijkt blijkt dat je gewoon via dropshipping een artikel van alie express koopt. Je betaald dus 40 euro voor een artikel dat je voor 3 euro bij een Chinese site koopt, wacht 3 weken op de komst van je bestelling en als je het terug wil sturen moet je 30 euro betalen. Wordt vooraf niets over gecommuniceerd. Ook wettelijk geheel niet toegestaan. Kortom. Nooit iets bestellen!! Je wordt belazerd!

22 marzo 2025

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf, dropship kwaliteit voor een hoge prijs. Als je wilt retourneren krijg je meerdere keren toe dezelfde mail wat er mis is met je aankoop van het bedrijf. Maar stappen kun je niet ondernemen omdat ze het retourlabel niet sturen.

14 marzo 2025
Valutata 1 stelle su 5

Rode vlaggen voor deze dropshipper.

Dropshipper die goedkoop spul uit China rechstreeks naar je deurmat verkoopt. Tevens nergens op de site te vinden dat het land van herkomst China o.i.d. is.
Retourneren kost je verzendkosten (dat mag), maar staat nergens op de website aangegeven (dat mag niet). Ook het retouradres is niet bekend, pas alleen als je contact hebt opgenomen. Verder ontbreekt het KVK op de website.

Allemaal rode vlaggen.

27 dicembre 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più