Jeg støttede deres Kickstarter kampagne og sidder endelig med knivene foran mig, og de er fantastiske!! Jeg har skrevet meget med dem angående deres knive, og de har gang på gang svaret hurtigt tilbag... Leggi di più
Bestilte knive for knap 1000kr. Ikke modtaget min varer og det er ikke muligt at komme i kontakt med butikken. Efter flere dages frustration får jeg et opkald med forklaring på manglende varer. Tilbud... Leggi di più
Min far blev glad for de nye knive! Mig og mine brødre, så nogle annoncer for de her knive og de så sku godt ud. Vi gav dem til farmand i Farsdagsgave i dag og da han prøvede dem, var han hel... Leggi di più
Har modtaget den lækreste, flotteste og skarpeste kniv fra Nakushima Damascus. Jeg er meget imponeret. Har tidligere svoret til et andet mærke, men det her kan meget vel blive mine nye favoritte... Leggi di più
Ekstrem skarphed, holdbarhed og kvalitet er vores mantra. Vi sætter en dyd i at tilbyde køkkenknive i højeste kvalitet i ægte damaskusstål - pakket ind i et unikt design. Alt sammen til knivskarpe priser.
9000, Aalborg, Danimarca
- kontakt@nakushima.dk
- nakushima.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Hurtig levering og fantastiske knive
Smukke knive der klart lever op til…
Smukke knive der klart lever op til forventningerne. Hurtig levering!
Meget tilfreds. Fik tilsendt garantibevis og beskrivelse af knivene fra firmaet efter anmodning, da knivene var en gave. Super service!

Rigtig tilfreds
Tilfreds med levering og mine knive. Rigtig fint

Excellent quality
Excellent quality - amazing service. Affordable price.
Best recommendations 👍

Meget fin service.
Meget fin service.
Lynhurtig levering og det virker som en rigtig god kvalitet.

Kopi skrammel.
Kopi skrammel.. har haft den forbi masse nørder som alle siger de er købt på Alabama eller wish

Risposta di Nakushima Damascus
Levering hurtig og kniven passer til…
Levering hurtig og kniven passer til det forventede.

Hurtigt og effektivt.
Alvorligt hurtig besvarelses tid på mail. Modtog min kniv. Den består papir testen. Ikke at jeg ville gøre det mod min kniv, men jeg ved den består!
Yderst tilfreds og vender helt sikkert tilbage!
-D

To perfekte slibesten
Bestilling og levering ok. 2 stk 1000/6000 vådslibesten. Tak for det. :-)

Risposta di Nakushima Damascus
Top kvalitet på vare og handel.
Nem, overskuelig og hurtigt køb. Levering som lovet. Flot kniv- præcis som visit. Dejligt når man køber online👍

Risposta di Nakushima Damascus
mega god service samt hurtig levering…
mega god service samt hurtig levering ,takket være GLS.
Vi er rigtig glade for knivene. Har hele sættet.Det er helt sikkert vi handler hos jer igen.Det er trygt og nemt og hurtigt.
vh Mohammed

Risposta di Nakushima Damascus
Rigtig godt produkt og god service
Super kvalitet og hurtig levering!
D. 20/12 bestilte jeg Basic Collection med 4 dele, som en julegave til mig selv, så julemaden kunne få lidt ekstra kærlighed i år.
Kvaliteten på knivene er fantastisk, og det blev leveret før jul. Så alt i alt en rigtig god oplevelse og helt sikkert anbefalelsesværdig.