Nakushima Damascus Recensioni 135

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg støttede deres Kickstarter kampagne og sidder endelig med knivene foran mig, og de er fantastiske!! Jeg har skrevet meget med dem angående deres knive, og de har gang på gang svaret hurtigt tilbag... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Bestilte knive for knap 1000kr. Ikke modtaget min varer og det er ikke muligt at komme i kontakt med butikken. Efter flere dages frustration får jeg et opkald med forklaring på manglende varer. Tilbud... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Min far blev glad for de nye knive! Mig og mine brødre, så nogle annoncer for de her knive og de så sku godt ud. Vi gav dem til farmand i Farsdagsgave i dag og da han prøvede dem, var han hel... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Har modtaget den lækreste, flotteste og skarpeste kniv fra Nakushima Damascus. Jeg er meget imponeret. Har tidligere svoret til et andet mærke, men det her kan meget vel blive mine nye favoritte... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli da cucina
  2. Negozio di coltelli

Scritti dall'azienda

Ekstrem skarphed, holdbarhed og kvalitet er vores mantra. Vi sætter en dyd i at tilbyde køkkenknive i højeste kvalitet i ægte damaskusstål - pakket ind i et unikt design. Alt sammen til knivskarpe priser.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 4 stelle su 5

Smukke knive der klart lever op til…

Smukke knive der klart lever op til forventningerne. Hurtig levering!
Meget tilfreds. Fik tilsendt garantibevis og beskrivelse af knivene fra firmaet efter anmodning, da knivene var en gave. Super service!

5 settembre 2022

Hej Karina

Mange tak for din anmeldelse!

Jeg er glad for, at jeg kunne hjælpe, så gaven blev lige som ønsket - og jeg håber selvfølgelig, modtageren blev rigtig glad :-)

Rigtig tilfreds

Tilfreds med levering og mine knive. Rigtig fint

4 settembre 2022

Hej Mie

Mange tak for din anmeldelse. Skønt, at du er tilfreds med leveringen og dine knive!

Excellent quality

Excellent quality - amazing service. Affordable price.
Best recommendations 👍

22 agosto 2022

Hi Morten

We appreciate your review and we are happy to hear you're satisfied with our service and price levels.
Have a wonderful day!

Best regards,

Meget fin service.

Meget fin service.
Lynhurtig levering og det virker som en rigtig god kvalitet.

9 agosto 2022

Risposta di Nakushima Damascus

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at du er glad for leveringen og vores produkters kvalitet.

Rigtig god dag! :)

Aske, Nakishima

Valutata 1 stelle su 5

Kopi skrammel.

Kopi skrammel.. har haft den forbi masse nørder som alle siger de er købt på Alabama eller wish

4 agosto 2022

Fantastisk service :)

Fantastisk service og virkelig hurtige til at svare!

12 luglio 2022

Hej Linné.

Tusinde tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service.

Rigtig god sommer! :-)

Valutata 5 stelle su 5

Levering hurtig og kniven passer til…

Levering hurtig og kniven passer til det forventede.

28 giugno 2022

Hej Kim

Tusinde tak for din anmeldelse! Skønt, at du er tilfreds med leveringstiden og ikke mindst din kniv.

Vi håber at kunne betjene dig igen en anden gang. God sommer!

God beskrivelse

God beskrivelse. Hurtig levering 👍👍👍

26 giugno 2022

Hej Michael

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at du er tilfreds med det hele.
Rigtig god sommer!

Hurtigt og effektivt.

Alvorligt hurtig besvarelses tid på mail. Modtog min kniv. Den består papir testen. Ikke at jeg ville gøre det mod min kniv, men jeg ved den består!
Yderst tilfreds og vender helt sikkert tilbage!

-D

21 giugno 2022

Hej Dennis

Tusinde tak for den fornemme feedback. Det er skønt, at du sætter pris på responstid og ikke mindst kniven!

Vi ser frem til at betjene dig igen. Rigtig god aften.

To perfekte slibesten

Bestilling og levering ok. 2 stk 1000/6000 vådslibesten. Tak for det. :-)

14 giugno 2022

Hej Ole

Tusinde tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, du er tilfreds med leveringen.

Valutata 5 stelle su 5

Top kvalitet på vare og handel.

Nem, overskuelig og hurtigt køb. Levering som lovet. Flot kniv- præcis som visit. Dejligt når man køber online👍

9 maggio 2022

Risposta di Nakushima Damascus

Tusinde tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er glad for din kniv! :)

Lækker kniv

Lækker kniv, leveret til tiden 🙂

8 maggio 2022

Hej Lars

Tak for din anmeldelse!

Dejligt, at du er tilfreds med kniven og leveringen. Jeg ser frem til at betjene dig igen, hvis du skal udvide knivkollektionen.

Rigtig god aften.

Valutata 5 stelle su 5

mega god service samt hurtig levering…

mega god service samt hurtig levering ,takket være GLS.
Vi er rigtig glade for knivene. Har hele sættet.Det er helt sikkert vi handler hos jer igen.Det er trygt og nemt og hurtigt.
vh Mohammed

25 aprile 2022

Hej Mohammed

Mange tak for din anmeldelse. Skønt at høre, at du er tilfreds med både knivene samt levering og service.

Vi ser frem til at betjene dig igen.

Rigtig god aften!

Alt i orden

Alt i orden. God orientering om handelsforløbet. Hurtig ekspedition.

17 aprile 2022

Risposta di Nakushima Damascus

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at du har haft en god oplevelse med at handle os hos.

Valutata 5 stelle su 5

Super kvalitet og hurtig levering!

D. 20/12 bestilte jeg Basic Collection med 4 dele, som en julegave til mig selv, så julemaden kunne få lidt ekstra kærlighed i år.

Kvaliteten på knivene er fantastisk, og det blev leveret før jul. Så alt i alt en rigtig god oplevelse og helt sikkert anbefalelsesværdig.

12 gennaio 2022

Super hjælp

Super hjælp og hurtig ekspedition

12 dicembre 2021

Hej Birgit

Tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at du er tilfreds med vores support.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più