Nakushima Damascus Recensioni 135

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Jeg støttede deres Kickstarter kampagne og sidder endelig med knivene foran mig, og de er fantastiske!! Jeg har skrevet meget med dem angående deres knive, og de har gang på gang svaret hurtigt tilbag... Leggi di più

Bestilte knive for knap 1000kr. Ikke modtaget min varer og det er ikke muligt at komme i kontakt med butikken. Efter flere dages frustration får jeg et opkald med forklaring på manglende varer. Tilbud... Leggi di più

Min far blev glad for de nye knive! Mig og mine brødre, så nogle annoncer for de her knive og de så sku godt ud. Vi gav dem til farmand i Farsdagsgave i dag og da han prøvede dem, var han hel... Leggi di più

Har modtaget den lækreste, flotteste og skarpeste kniv fra Nakushima Damascus. Jeg er meget imponeret. Har tidligere svoret til et andet mærke, men det her kan meget vel blive mine nye favoritte... Leggi di più

1. Negozio di articoli da cucina
  2. Negozio di coltelli

Ekstrem skarphed, holdbarhed og kvalitet er vores mantra. Vi sætter en dyd i at tilbyde køkkenknive i højeste kvalitet i ægte damaskusstål - pakket ind i et unikt design. Alt sammen til knivskarpe priser.

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Kvalitet

God service, hurtig levering - knivene er utrolig skarpe og æstetiske, har lige købt nummer tre kniv til samlingen.

13 febbraio 2025

Reklamation. Beskadiget vare.

Jeg modtog en knækket slibesten. Har ikke set en reaktion på reklamationen endnu. Forventer en ny med posten.

23 novembre 2024

Hej Allan

En enkelt stjerne er et superspændende valg, da den er baseret på en skade under leveringen, der mere eller mindre er ude af vores hænder. Men tak for din anmeldelse uanset! :)

Vi har ret så travlt her på årets med længder travleste dage, så vi kæmper naturligvis med at få ordrer sendt afsted og besvaret henvendelser. Det kan dog tage lidt længere tid, men ingen bliver snydt for et svar.

Men, som jeg også skrev i mailen, er det drønærgerligt, at du har modtaget et beskadiget produkt. Det er jeg ked af, og det får vi selvfølgelig rodet bod på.

Trist indpakning

Fik leveret min ordre, men var pænt meget skuffet over indpakningen - det ser ud som om det kunne være bestilt ved Temu.
Da det er en gave, overvejer jeg kraftigt at sende det retur, da jeg er meget skeptisk over for kvaliteten. Knivene er dog flotte, men kender ikke til brug endnu.
Overvej om ikke det var værd at finde en ordentlig indpakning til et relativt dyrt produkt.

Red.:
Tak for svar :-)
Jeg havde bestilt en Whetstone sammen med knivene, det var nok mest den, jeg synes virkede lidt kina-agtig - som nævnt, er knivene super flotte - æskerne virker stadig billige, selvom de bliver taget ud af den hvide kasse.

30 novembre 2024

Hejsa

Tak for din anmeldelse!

Jeg er dog ked af at høre, at indpakningen ikke er i din smag.

Mener du selve indpakningen eller æsken med magnetlukning, som kniven befinder sig i? For æsken er ikke noget, vi før har hørt noget negativt for. Tværtimod faktisk – både fra private såvel som ifm. firma(jule)gaver.

Men tak for din feedback uanset, som vi naturligvis tager til os.

Jeg håber, du bliver glad for knivene, der trods alt er dém, vi prioriterer at levere i højeste kvalitet :)

Fantastisk kundeservice.

Der var en mangel i leverancen, men efter telefonkontakt, med en kompetent medarbejder hos Nakushima, blev jeg lovet, at fejlen ville blive rettet og den manglende vare ville blive eftersendt. Jeg blev oven i købet kompenseret for den lille smutter.

21 novembre 2024

Hej Vera

Tusinde tak for anmeldelsen! Det sætter vi kæmpestor pris på.

Vi er som bekendt ærgerlige over, at der var sket en lille fejl – men den fik vi heldigvis rettet fint op på.

Rigtig god dag til dig :)

Nem.bestilling

Hurtig levering. Nem bestilling. Varen er en gave, så ved ikke noget om kvalitet endnu

17 novembre 2024

Hej Mariann

Tak for din anmeldelse!

Skønt, at du har haft en god oplevelse med bestillingen. Jeg håber, gaven bliver taget supergodt imod :)

En god kniv

En god kniv, der ligger godt i hånden og skær super.

19 novembre 2024

Hej Bernd

Tak for din knivskarpe anmeldelse!

Jeg glad for at høre, at kniven er god i hånden – og at den selvfølgelig skærer godt.

Aske, Nakushima

Vanvittig lækre knive og super hurtig levering og det hele til en virkelig god pris

18 novembre 2024

Hej Tine

Tak for din anmeldelse!

Det er jo bare herligt at høre, at du er tilfreds med dit køb på alle måder :)

Hav en dejlig dag.

Varen var som beskrevet.

Hurtig levering.
Varen var som beskrevet, dog ikke ordentligt testet endnu.

15 novembre 2024

Hej Brian

Tak for din anmeldelse!

Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os :)

ALT er perfekt

Perfekt og hurtig levering. Ultimativt smukt og perfekt udformet produkt. Varmt varmt anbefales!!

17 novembre 2024

Hej Jesper

Tusinde tak for den fine anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du er tilfreds med både leveringen og produktet.

Og også tak for den varme anbefaling – den varmer i hvert fald her! :)

Rigtig god dag.

Hej Linda

Mange tak for den fine anmeldelse!

Vi er superglade for, at du er glad for både produkt og leveringstid :)

Venlig hilsen

beskadiget indpakning

Varen (2 gange) var fint fremme meget hurtigt, men der smutter en stjerne, fordi indpakningen 2. gang var beskadiget - dog var der intet galt med indholdet.

18 ottobre 2024

Hej Carl

Tak for din anmeldelse :)

Dejligt, at du har oplevet god leveringstid begge gange.

Jeg er naturligvis ked af, at du oplevede, at indpakningen var beskadiget. Hvis det i forbindelse med en evt. fremtidig ordre skulle være et problem, må du endelig tage os kontakt til os, så vi kan få styr på det.

Rigtig god dag til dig.

Venlig hilsen

Kvalitet

Brødkniv: smukt stål, robust og god kniv, flot forarbejdning, ligger godt i hånden. Giver glæde at skære brød med. Smuk emballage, perfekt forening af æstetik og funktion.

27 maggio 2024