Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Nailie søger negleteknikker til deres reklame, dog med super langsom kommunikation/dialog samt fortæller de ikke "at der medfølger en kontrakt" før slut på mailaftalerne. Har brugt flere dages... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kan klart anbefale Nailie til alle, der gerne vil prøve kræfter med at lave negle derhjemme!! ❤️ Jeg har altid fået lavet negle, da jeg synes det virkede uoverskueligt at gøre selv. Men med Nailies l... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Gode produkter og mega fine farver! Var bange for det var svært, men gode video guides gjorde det nemt og simpelt 💅🏽 God service og hurtig svartid ved kundeservice. Mine negleprodukter bliver købt h... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di prodotti di bellezza

Scritti dall'azienda

Hos Nailie finder du alt hvad du skal bruge til at lave flotte negle. Gå på udkig i vores spændende sortiment af gellak farver, gel polish og neglemaskiner. Det har aldrig været nemmere at lave flotte negle. Du kan følge vores guides, som lærer dig og giver inspiration til at lave de perfekte negle. Skulle du stadig have spørgsmål, så sidder vores kundeservice klar til at besvare dem.

Informazioni di contatto

Hurtig og god levering

29 novembre 2025

Hej Lærke,

Kvaliteten er i top

Kvaliteten er i top! Og leveringen er hurtig💪🏼

10 ottobre 2025

Hej Vanessa,

God forsendelse

22 agosto 2025

Hej Lone,

Valutata 2 stelle su 5

Manglede en neglefil.

Manglede en neglefil men ellers god betjening.

4 maggio 2025

Hej Fie,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse 🌸

Det lyder til at der er sket en fejl i behandlingen af din ordre på vores lager. Det er vi selvfølgelig kede af 😔

Vi kontakter dig lige for at få det bragt i orden. Tak for din tålmodighed - vi skal nok sørge for at det bliver løst ❤️

Valutata 5 stelle su 5

ALT ved Nailie spiller bare Max!!

ALT ved Nailie spiller bare Max! Produktkvalitet 10/10
Kundeservice 10/10
Priser 10/10!
Intet andet end anbefalinger herfra!

4 gennaio 2025

Hej Jessie,

Tak for din anmeldelse 😍

Vi er så glade for, at du har haft en god oplevelse med vores produkter og service. 🥰

Det glæder os at høre at du vil anbefale os! 😍

Tilfreds med handlen

Tilfreds med handlen

17 dicembre 2024

Hej Margit,

Tak for din anmeldelse 😍

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med dit køb. Dejligt at høre, at leveringen var hurtig. 🥰

Valutata 3 stelle su 5

Godt nok slik pinden var den bedste

Godt nok slik pinden var den bedste

20 novembre 2024

Hej,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse 🥰

Vi er glade for at høre at du havde en god oplevelse med købet af vores neglebåndsklipper.

Hvis der er noget vi kunne have gjort for at gøre oplevelsen endnu bedre, tager vi meget gerne i mod feedback på mail: info@nailie.dk

På den måde kan vi skabe en endnu bedre oplevelse næste gang 💅

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk oplevelse med ordre og kundeservice er i top

Har tidligere købt produkter til min kæreste på nailie. Og det har været en fantastisk oplevelse hver gang. Hvis man har brug for hjælp er kundeservice altid flinke og hjælpsomme hvis man er i tivl om noget. Jeg kan helt klart anbefale nailie frem for andre firmaer. Jeg gir 5 stjerner for den fantastiske oplevelse med nailie

17 ottobre 2024

Hej Madsen,

Tak for din anmeldelse 😍

Vi er så glade for at du havde en god oplevelse med købet 🥰

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk oplevelse med Nailie!

Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med Nailie og teste deres produkter, og det har været en helt igennem positiv oplevelse. Kommunikation med teamet har været nem og hurtig, og de leverede varerne utrolig hurtigt. Produkterne var både nemme og lækre at arbejde med, hvilket gjorde hele processen endnu bedre. Som en ekstra bonus kom produkterne fint pakket ind – med lidt lækkert til den søde tand, hvilket virkelig var prikken over i’et. Alt i alt en super oplevelse, og jeg kan varmt anbefale Nailie!❤️

8 ottobre 2024

Hej Line,

Tak for din anmeldelse 😍

Vi er så glade for at du havde en god oplevelse og er super glade for samarbejdet 🥰

Valutata 5 stelle su 5

Hjælpsom kundeservice og god produkter

Havde nogle spørgsmål til nogle af produkterne super hurtig og hjælpsom kunde service. Ikke sidste gang jeg bestiller hos dem.

1 ottobre 2024

Hej Kamilla,

Tak fordi du handlede hos os 💕

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig og give en god kundeservice 😍

Valutata 1 stelle su 5

Skjult reklame, fuldstændig skuffende.

Har brugt flere dages søgning på at finde modeller så jeg kunne reklamere med deres produkter, så spild af tid, energi samt søgning.

For meget med alt det "skjulte" bag konceptet.
Det er simpelthen for dårligt og uprofessionelt!

24 settembre 2024

Hej Behiye,

Tak for din feedback.

Vi har desværre en anden oplevelse af forløbet. Det er korrekt, at vi har søgt creators til at udarbejde produktbilleder til vores mange nye farver. Vi ville gerne lave et samarbejde med dig, og syntes at du havde lavet flot materiale. Dog afbrød du pludseligt samarbejdet, da den ansvarlige medarbejder ikke vendte tilbage uden for vores åbningstid. Vi beklager naturligvis, at vi ikke havde mulighed for at svare dig inden for et tidsrum, som du ønskede.

Der er på ingen måde tale om skjult reklame, og i den tilsendte kontrakt vil du også kunne læse, at vi netop vejleder om situationer, hvor creators og influenter deler indhold på egne profiler. Som virksomhed er vi nemlig ansvarlig for, at vi overholder retningslinjerne fra Forbrugerombudsmanden, og punktet i kontrakten vejleder dig som creator i, hvordan du overholder det.

Vi ønsker dig alt det bedste fremover.

2 dages levering - køber bestemt igen🫶🏻

2 dages levering, super godt produkt, jeg er så tilfreds!🫶🏻🫶🏻🫶🏻

27 giugno 2024

Hej Maria,

Tak fordi du handlede hos os 💕

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med vores service og produkter 😍

Hej Lena,

Tak fordi du handlede hos os 🥰

Vi er super glade for, at du tager dig tid til at skrive en anmeldelse. Det betyder meget for os. Og det betyder endnu mere for os, at din oplevelse med vores produkter og service var god! 😍

Super lækre produkter!

Super lækre produkter, og super nemme at bruge, når man følger de guide videoer der tilhører! Super hurtig svar tid, og kunne desuden allerede hente produkterne få timer efter, jeg havde bestilt dem ved fysisk adresse! Kan kun anbefales, og køber helt sikkert her igen!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

3 aprile 2024

Hej Viktoria,

Dejlig oplevelse

Super gode produkter og nemme at komme i kontakt med, hvis der er noget man er i tvivl om. ❤️🤗

1 febbraio 2024

Hej Annika,

Valutata 5 stelle su 5

Hurtigt og nemt at bestille og levering

Hurtigt og nemt at bestille.
Jeg bestilte kl. 16, og modtog pakken dagen efter 👌

16 gennaio 2024

Tak fordi du handlede hos os 🥰

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med dit køb. Dejligt at høre at leveringen var hurtig 💅

Valutata 4 stelle su 5

Nemt og let at bestille

Nemt og let at bestille, og så kommer det hurtigt frem, så det er super fint, har ik lavet negle endnu, så den bedømmelse må vente lidt.

8 gennaio 2024

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med dit køb 💅

Husk at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til at lave negle 😄

Rekommenderar!

Snabbt svar från kundtjänsten när jag hade frågor! Bra produkter, och tydliga steg för steg anvisningar med.

4 gennaio 2024

Hej Elisabeth,

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med dit køb 💅

Valutata 5 stelle su 5

Min pakke kom virkelig hurtigt og…

Min pakke kom virkelig hurtigt og produkterne der var i pakken var der intet sket med
Så alt i alt er jeg mega tilfreds❤️

10 agosto 2023

Risposta di Nailie

Tusind tak for din pæne anmeldelse. Det glæder os at høre, at du var tilfreds med din ordre hos os. 😍

Caroline
Nailie

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più