1. Veterinario

Hos NærVet hjælper jeg dig med at skabe en rolig og værdig afsked med dit kæledyr - i trygge, hjemlige omgivelser. En hjemmeaflivning hos NærVet foregår i dit og dyrets eget tempo, med tydelig kommunikation og omsorg gennem hele forløbet. Min opgave er at skabe tryghed, give plads til følelserne og sikre, at afskeden bliver så fredfyldt som muligt. Jeg dækker Lolland, Falster, Bogø, Møn og Sydsjælland, og lægger vægt på at hvert besøg sker med empati. Tak fordi du deler din oplevelse her på Trustpilot. Din feedback betyder meget for mig og hjælper andre familier med at finde tryghed, når den svære beslutning skal tages.

4,2

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Den fineste afsked

Da vi skulle sige farvel til vores elskede hund, valgte vi at få Anja ud.
Og det blev mere rigtigt end vi have turde håbe på.
Vi vidste at han skulle herfra i vante omgivelser, da han var meget bange for dyrlæger.
Anja tog sig god tid til at møde ham og gav ham tid, så han var glad og tryg hele vejen.
Selv da hun skulle stikke ham, opdagede han det ikke. Det har vi aldrig prøvet før, og vi er uendeligt taknemmelige over dette kærlige og værdige farvel.
Nærvet har vores varmeste anbefalinger

2 marzo 2026

Anja var god til at skabe ro og…

Anja var god til at skabe ro og forklare alt undervejs i forbindelse med hendes besøg. Hun gav plads til, at vi som familie fik lov at være alene sammen i den allersidste tid med vores hund Milo❤️

11 febbraio 2026

Tak🤎

Kære Anja
Tak for en smuk, nærværende og rolig afsked for vores brune Nuttebøf.
Det var en virkelig svær dag for os.
Tak for at være med til at skabe rammerne om et kærligt farvel.
Kh
Susanna, Lasse & Olga 🤎

11 febbraio 2026

Empatisk dyrlæge

Anja tilbyder at aflive kæledyr i hjemmet.
Jeg ringede til hende en fredag, da vores kats sygdom meget hurtigt var blevet kraftigt forværret.
Hun tilbød at flytte rundt på sit program om mandagen for at kunne komme til os.
Anja er meget empatisk og rolig i sin facon og jeg var tryg ved at have hende i vores hjem.
Anja gjorde meget ud af at gøre det til en så fin afsked med katten, som overhovedet muligt.

26 gennaio 2026

Vi skulle desværre sige farvel til…

Vi skulle desværre sige farvel til vores schæferdreng. Og da den svære beslutningen var truffet, var det befriende at Anja kunne komme dagen efter og hjælpe os med at få aflivet vores elskede dreng. Anja var hjemme hos os 1 time, og aldrig har jeg mødt så professionel en dyrlæge med hjertet og ordentligheden det rette sted❤️Vi kunne ikke have ønsket os et smukkere farvel. Endnu engang tak Anja, du gjorde det hele så fint og smukt og vi vil anbefale dig til alle vi møder på vores vej.

17 dicembre 2025