Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Har lige været på Samos. Dejlig ø, det bedste er byen Pytagorion hvor vi boede. Jeg boede på Lito hotel, lille hyggelig sted, med egen balkon. Fine tilbud om ture. Dejlig stand, hvor liggestolene k... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Dettagli dell'azienda

1. Tour operator

Scritti dall'azienda

Velkommen til Nadana Tours - din rejsemakker siden 1996! 🌍 Er du solorejsende og drømmer om fællesskab på din ferie? Vi skaber uforglemmelige oplevelser for solorejsende. Tag det første skridt mod et nyt eventyr. Eventyr er bedre, når de deles!

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Fantasktisk service & mega god…

Fantasktisk service & mega god oplevelser med Nadana Tours! Jeg rejst til Samos med Nadana, kan kun anbefale. Dansk talende rejseleder der holder god stemning. Fem stjerner fra mig! Glæder mig allerede til rejse med dem igen.

12 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Uprofessionelt. Løgn på løgn.

Kommentar til Nadanas svar:
Det har været interessant at læse Nadanas svar, hvor de bl.a. skriver "Som også oplyst i vores rejsebetingelser, kan vi altid viderebringe ønsker om specifikke værelser, men vi kan aldrig garantere et bestemt logi, vi beklager, hvis dette ikke stod tydeligt nok for dig i dialogen."
Jeg kender intet til disse rejsebetingelser. Det står ikke nævnt i nogen af de dokumenter, jeg har modtaget fra Nadana, og er heller ikke nævnt mundtligt.
Jeg har bedt Nadana sende mig de famøse rejsebetingelser med oplysning om, hvor i teksten, de skriver det ovennævnte. De har ikke ladet høre fra sig, her mere et døgn senere.
-----------------
På en rejse til Sydafrika og Milima Lodge gav man mig indtryk af, at jeg frit kunne vælge et specifikt logi på lodgen, da vores gruppe ville være de eneste på lodgen i den periode. Jeg valgte "Telt 1" med udsigt til et vandhul med jævnlige dyrebesøg, og hvor jeg ikke skulle dele rum med nogen andre.
Det viste sig imidlertid, at dette telt var lejet ud til nogle helt andre flere måneder før. Det fandt jeg først ud af ved ankomsten, man havde ikke ulejliget sig med at give mig besked før afrejse, og jeg måtte højst overrasket nøjes med en såkaldt "villa", der lå langt fra udsigten til vandhullet. Og kun fordi jeg insisterede, undgik jeg at dele visse rum med andre.
Det ødelagde selvfølgelig en væsentlig del af ferien, men på trods af dette nægter Nadana at kompensere mig. De siger nu, at de "aldrig kan garantere et specifikt telt, værelse eller overnatningssted, da den endelige fordeling foretages af lodgen". Det var dog ikke noget, der blev nævnt for mig, da jeg valgte "Telt 1".
Derudover var vi uheldige med en rejseleder, som også var uprofessionel og ikke opgaven voksen. Det vil jeg undlade at uddybe yderligere.
Milima Lodge ville få 4 stjerner, hvis jeg kunne komme til at give det. Den sidste stjerne røg, fordi lodgen tillod deres hund at bade i swimmingpoolen!!

22 novembre 2025

Kære Margit,

Tak for din anmeldelse. Vi er naturligvis kede af at høre, at rejsen ikke levede op til dine forventninger.

For at give et retvisende billede til andre læsere vil vi gerne præcisere nogle forhold omkring indkvarteringen. Som også oplyst i vores rejsebetingelser, kan vi altid viderebringe ønsker om specifikke værelser, men vi kan aldrig garantere et bestemt logi, vi beklager, hvis dette ikke stod tydeligt nok for dig i dialogen.

Da vi blev informeret om din utilfredshed på din ankomst, tog vi straks kontakt og gjorde vores bedste for at imødekomme ønskerne inden for de muligheder. Lodgen bekræftede, at alle gæster havde privat indkvartering, og at du fik et separat og fuldt ud eksklusivt logi dog ikke i Telt 1 men i Safari Villa 1. Alle overnatningsmulighederne på lodgen er samme standart og pris.

I forhold til rejselederen kan vi se, at de øvrige gæster på turen har udtrykt stor tilfredshed med både oplevelsen og den hjælp, de modtog. Vi tager naturligvis altid feedback alvorligt, men ud fra det samlede forløb vurderer vi, at rejselederen har udført sit arbejde professionelt og har forsøgt sit bedste for at imødekomme dig.

Efter din hjemkomst gjorde du os opmærksomme på, at du ønskede kompensation. Vi har naturligvis vurderet din henvendelse grundigt, men ud fra rejsens indhold og det produkt, der blev leveret, har vi desværre ikke kunnet finde grundlag for at imødekomme ønsket. Da du modtog det samme rejseprodukt og de samme ydelser som resten af gruppen.

Vi sætter pris på, at du har delt dine oplevelser.

NadanaTours

Valutata 5 stelle su 5

Hvis man ønsker en ferie med et godt…

Hvis man ønsker en ferie med et godt sammenhold af enlige over 60 år, tror jeg ikke at man finder noget der er bedre end nadana

21 settembre 2025

Risposta di Nadana Tours

Kære Mogens. Sikke en flot anmeldelse! Tak for den - vi glæder os til at byde dig velkommen på en af vores destinationer. Med venlig hilsen, Smilla NadanaTours

Valutata 1 stelle su 5

Nadana rejser

Nadana rejser
Har lige rejst med nadana , fik et værelse ud til en mur, ingen havde gjort mig opmærksom på dette, har brokket mig, men fik at vide , det fordi jeg ik har reserveret et af de gode værelser, hjemmefra..
svært når man skal give samme pris som de andre, og ik har været der før..
det var på samos...utroligt dårligt service, da jeg har givet 9998kr for en uge.mvh jeanett
svar til nadana rejser, det jo ik samme værelsetype, når udsigten er forskellig..
Har på skrift fra jer, at det er muligt at reservere værelse hjemmefra, bare svært når man ik har været der før.., og det hotellet der fordeler dem..

16 agosto 2025

Kære Jeanett,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du ikke var tilfreds med værelset.

Det er desværre ikke muligt at vælge et specifikt værelse hjemmefra på de fleste af vores rejser, heller ikke på Samos, og det fremgår også af vores rejsebetingelser. Alle gæster betaler samme pris for den samme værelsestype og vi kede af det ikke har levet op til dine forventninger.

Tak for din tid.

Har lige været på Samos

Fine tilbud om ture. Dejlig stand, hvor liggestolene kan reserveres. Fin morgenmad på restaurant Summertime, som også reserverede plads om aftenen, hvor os fra Nadana mødtes og fik drinks.
Jeg kan anbefale Nadana tours til andre enlige, som gerne vil rejse sammen andre, men i en lille flok.

26 luglio 2025

Risposta di Nadana Tours

Tusind tak for din dejlige anmeldelse – det lyder som om, du virkelig har nydt både Samos, Lito Hotel og fællesskabet i Pythagorion. Det glæder os at høre, at turene, stranden og de hyggelige aftener på Summertime gjorde indtryk – netop den slags oplevelser forsøger vi at skabe. Tak for din anbefaling – vi håber at se dig igen på en ny rejse snart! ☀️✈️ Smilla NadanaTours

Valutata 5 stelle su 5

Er et godt og kompetent rejse bureau

Er et godt og kompetent rejse bureau. Et super koncept for folk der rejser alene, nye venskaber dannes. Jeg har kun haft positive oplevelser på mine 4 rejser. Glæder mig til min 5. tur i juli ‘25😎

17 maggio 2025

Kære Lisbet,
Tusind tak for din varme anmeldelse – og for din tillid gennem hele 4 rejser med os!
Det glæder os utrolig meget, at du har haft gode oplevelser og mødt nye venskaber undervejs – netop dét er hele hjertet i vores koncept. Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen på tur nummer 5 i juli ‘25 😎✈️ Hilsen Smilla NadanaTours

Virkelig god service fra Nadana Tours

Virkelig god service fra Nadana Tours. Godt rejseselskab på kun 11 personer (singler) og virkelig god guide.

17 maggio 2025

Risposta di Nadana Tours

Hej Birthe. Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med NadanaTours – både med fællesskabet i den lille gruppe og med vores guide.
De bedste hilsner,

Valutata 3 stelle su 5

yoga tur på Enagron. Fantastisk sted. Fantastisk yoga instruktør, Maria.

Vi var ialt 4 rejsende, hvoraf de 3 havde betalt 500kr, ekstra for et bestemt værelse. Jeg var den 3 som var blevet mundligt lovet noget andet end det jeg fik på stedet. Ankom kl.1.30 p.ga vi manglede en passager fra Kastrup. Tog alt for lang tid, inden dett blev opklaret af rejseguiden Vibeke! Så det var med stor frustration da jeg ankom 1.30 og så et værelse som ikke var det lovede!Så sørg for at få alt på skrift!Rejseguiden skulle vise os turen til Axon samt fortælle om den lille by. Hun læste op fra et stykke papir og vi så faktisk ikke det der var at se. Heldigvis var der nogle som havde været der nogle gange, som viste os hen til et meget interessant træmuseum, hvor manden selv havde skået de flottest figurer ud af træ fra han var 7 til nu. Vi så også den gamle kones væverier takket være en tidligere rejsende og en skøn sted at få en koppe kaffe med en vidunderlig udsigt. Rejseguiden sad sammen med yoga læreren og spiste på torvet. Virkede ikke som om hun hvde sat sig ind i stoffet! Stor kritik af vores sikkerhed på vej hjem i de små busser, som ikke havde plads til al bagagen, som så blev sat ind i vores midtergang, så når der skulle gøres hold, kunne vi passager kun komme ud, når al bagage var taget ud igen. Virkelig at sætte vores sikkerhed på spil, hvis der skulle ske en ulykke!Hvad søren tænker man på!?Efter reklamation til rejseguiden blev vi om aftenen, EFTER spisningen "21.30, kaldt hen til et bord hvor guiden ville tale med os en efter en omkring reklamationen i forhold til værelserne. Personligt følte jeg at det næsten var en "mus- samtalen"hvor Vibeke, guiden, forklarede mig, at jeg havde fået det jeg havde bestilt, og jeg skulle lige vide , at det at jeg var utilfreds med, jo smittede af på de andre medrejsende og at vi iøvrigt skulle klare tingene hernede sådan lidt internt. Følte jeg fik mundkurv på, og sagde hurtig" tak for kaffe" og gav udtryk for min utilfredshed, sådan at blive kaldt hen til " samtale" efter en god middag og indtagelse af alkohol! Ved hjem rejse stod der, at jeg først skule ud af værelse kl 13, vi skulle med bussen kl.17.30 og have en god middag inden. Så langt så godt. Sidste aften igen sent 21.30 , meddelte rejseguiden igen at vi var nogle stykker som desværr havde fået ændret den oprindelige tidspunkt hvor vi skulle forlade værelse. Det blev ændret fra 13 til 10... Vi skulle dyrke yoga kl 7.45 og morgenmad inden 10.30 . Den sene meddelse, bevirkede at jeg enten skulle fravælge yoga om morgenen for at pakke eller skulle pakke kl 22, efter aftensmad! Det er bare ikke iorden når man har betalt 15.398 kr. Gode råd, sørg for at få alt på skrift. Jeg spurgte igen guiden, hvad årsagen var , siden at man så sent får at vide at en ændring fra kl 13 til 10 finder sted. Rejseguiden svarer; " det kan jeg desværre ikke give et korrekt billide af"!?? Ja, jeg tænker at der må være sket en overbooking! Hvorfor denne form for mundkurv, virker virkelig underligt. Som sagt dejligt sted, dejlig mad. Venligst Joan Melsen

30 settembre 2024

Kære Joan,

Du har skrevet din anmeldelse til det forkerte rejseselskab. Vi har ikke yoga rejser til Enagron, så der må have været sket en forveksling. Du har skrevet din anmeldelse til NadanaTours.

Du er ihvertfald altid velkommen hos NadanaTours hvis du rejser alene og ønsker fælleskab på din rejse.

Singler - Vælg Nadana Tours

2. gang, at jeg har været med Nadana Tours på Samos,
og det har været en super ferie.

Alt klapper fra start til slut:
Du sidder i flyet sammen med andre Nadana Tour-gæster.
Guiden Trine tager imod i lufthavnen på Samos.
Vi mødes 1. dag til en lille gåtur i byen, så vi ved, hvor tingene er.
2. dag mødes vi til en længere gåtur/udflugt, så du har helt styr på området.
Selv ved morgenmaden er guiden Trine der hver gang.

( et stort tab for Nadana, at Trine nu går på pension)

Vi er en mindre gruppe på 12 personer, hvilket gør det meget hyggeligt, da du hurtig lærer de andre at kende.

Vi bor alle i vores egen lejlighed, og det er et plus.

Udover de 3 faste måltider og udflugter, kan du selv vælge, om du vil være sammen med gruppen til egne arrangementer, herunder fællesspisning udover de 3 faste måltider.

Konceptet hos Nadana er genialt, og min eneste "klage" er, at jeg syntes, at priserne for 2025 er blevet alt for høje - Desværre.

14 settembre 2024

Hej Kære Lene,

Tak for den flotte anmeldelse! Det sætter vi stor pris på. Det gør os glad at du kan lide konceptet og ja! Trine er en stor del af succesen på Samos men hun går velfortjent på pension og vi gør os umage når vi skal finde den næste rejseleder til Samos 2025.

Vi har ikke forhøjet vores profit, men følger med resten af verdens stigende priser. Derfor kan vi desværre ikke gør meget ved det, vi gør vores bedste på at finde de skarpeste priser og samtidig udvikle vores produkt.

Tak igen!
Smilla Nadana

Valutata 3 stelle su 5

Samos

Jeg var på Samos (en gruppe på 13) hvor 7 i gruppen rejste sammen og ikke vill være sammen med resten. Det mener jeg ikke er konceptet.
Jeg rejser for at møde nye mennesker og for at være sammen.
Når halvdelen af gruppen bare vil være sig selv, så er det op af bakke for resten.
På trods af nævnte havde jeg en dejlig ferie sammen med resten af gruppen og vores fantastiske guide Trine. Hun skal have stor tak.

21 settembre 2024

Risposta di Nadana Tours

Kære Lene, Tak for din anmeldelse.

Det sætter vi stor pris på. Det er uheldigt at gruppe dynamikken har været som forklaret. Det vigtigt for os at understreje at det bestemt ikke er vores koncept. Selv hvis man kender hinanden skal man være åben og intresseret i fælleskabet, som jo er hellere meningen med rejsen.

Jeg vil sætte mere fokus på at beskrive dette klart og tydeligt på hjemmesider og socialemedier - så det forhåbeligt ikke sker igen.

Vi håber at kunne tilbyde dig velkommen igen næste år.
Smilla Nadana

Fantastisk Safari i Sydafrika

Turen til Sydafrika var fantastisk. Vi så mange dyr, specielt elefanter og giraffer. Vores ranger og alt personale på lodgen stod på pinde for os. Maden var vidunderlig, 2 retter til frokost og 3 retter om aftenen. Herudover var alle drikkevarer inkluderet i prisen. Vores lodge havde udsigt ned til et vandhul og der kom dagligt flokke af elefanter for at drikke. Vores guide Kirsten gjorde et stort arbejde for at vi skulle føle os tilpasse. Det var også godt at vide, at personalet havde gode arbejdsforhold, 3 ugers arbejde, 1 uge hjemme hos familien. Og servicepersonalet arbejdede i toholdsskift.

30 agosto 2024

Kære Micella.

Tak for din anmeldelse - den betyder meget for os.
Hvor er det fantastisk at høre at du har haft en så god tur!

Smilla Nadanatours

Dejlig ferie på Samos med Trine

Dejlig ferie på Samos med Trine . Håber jeg ser Trine igen i 2025😎🌞

17 agosto 2024

Kære Gitte,
Tak for din anmeldelse 🌞
Det glæder os at høre du har haft en god rejse, med vores gode rejseleder Trine.

God ferie for singler

Altid en god ferie med Nadana. Her er man aldrig alene - med mindre man ønsker det.

1 giugno 2024

Risposta di Nadana Tours

Kære Vibeke. Tak for din anmeldelse – den gør en forskel for os. Vi glæder os over du har haft en god ferie :-)

Samos uge 31 2024

Hele konceptet gør at det altid er en god oplevelse at rejse med Nadana. Efter at have rejst med Nadana i mange år genser man ofte nogle som man har mødt før. En ting er Diamond Studios, et fantastisk sted at bo, tæt på alting, havn, strand, købmand og Cafe'er, resturanter og bar.
Nadana håndtere hele processen fra bestilling til hjem rejse professionelt, alt klapper. Trine er en rigtig god guide, hun har styr på sagerne. Trine er god til at dosere det sociale, ikke for meget ikke for lidt. Man kan altid spørge Trine om hvad som helst der har med destinationen at gøre, som regel kommer der prompte et svar, hvis hun ikke lige kender svaret undersøger hun og levere et svar senere.

27 luglio 2024

Risposta di Nadana Tours

Kære Erik. Tak for din flotte anmeldelse! Vi er virkelig glade for, at du er tilfreds med vores service. Vi vil fortsætte med at gøre vores bedste for at levere en god service :-)

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Valutata 2 stelle su 5

Kedelig ferie…

Det havde været rart at vide at det var pensionister, som jeg rejste med. Vi var kun 2 fra Billund, og vedkommende var dårlig gående og mente at jeg var med for at være hendes hjælper. Guiden tog med sjællænderne hjem, og så stod jeg tilbage med en forvirrede og dårlig gående sur gammel dame. Hotelværelse var super, og dejlig køligt.

9 giugno 2024

Risposta di Nadana Tours

Kære Tina, Tak for din anmeldelse – vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi er dog kede af at høre, at din uge ikke levede op til dine forventninger. Selvom gruppedynamikken kan være uden for vores kontrol, er det altid muligt at forhøre sig om gennemsnitsalderen for ugen, selvom det som du nævner, kan ske uanset alder.

Vi håber, at vi får mulighed for at byde dig velkommen tilbage og give dig en bedre ferieoplevelse næste gang!

Fantastisk guide

Flyver til tiden. Hurtig indtjekning ved udrejse. Men det gør turen helt fantastisk er Trine, guiden. Hun ved så meget om Samos, og informationsniveauet omkring, hvad vi skal og hvornår og hvordan er super godt. Og så er hun altid positiv og imødekommende, selvom vi spørger om det samme. Hun er grunden til at jeg har rejst med jer 3 gange nu til Samos

27 luglio 2024

Risposta di Nadana Tours

Kære Vibeke. Tak for din flotte anmeldelse.

Trine er fantastisk! Vi er rigtig glade for at have hende med på holdet og vi er glade for du har haft gælden af hende også.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Valutata 5 stelle su 5

Alene sammen med nye venner.

Samos 24. til 31. august 2024.
Dygtig og hjælpsom guiden, der deltager i tre aftensmåltider.
Lille hold på 10 (max. 15) giver et godt sammenhold og mulighed for nye venskaber.
Godt program med interessante ture.
Hyggelig familie-hotel.

24 agosto 2024

Kære Vagn,

Tak for din anmeldelse – den gør en forskel for os. Vi glæder os til at betjene dig igen snart.

Valutata 5 stelle su 5

Det er et rigtig godt koncept

Det er et rigtig godt koncept for solo rejsende. Der blev taget hånd om os fra starten, af vores søde rejseleder Trine. Søde positive medrejsende. Fin lille gruppe på 13 personer så man får talt med alle. Hyggeligt lille pensionat på Samos, dog havde det været et plus, at alle kunne have boet det samme sted.
Første gang jeg rejser med Nadana tours men bestemt ikke sidste 😊

10 agosto 2024

Kære Jytte,

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse, og vi håber at kunne fortsætte med at imponere dig i fremtiden.

Vi sætter stor pris på dine rosende ord! Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse

Dejligt sted

Dejligt sted, altid flinke medrejsende og en rigtig god rejseleder

22 giugno 2024

Kære Sven,
Mange tak for de pæne ord!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più