Nabo Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Jag har alltid haft en bra kontakt med Nabo, vi får den hjälp vi behöver och de som arbetar där är lyhörda och förstår våra synpunkter/problem. Personalen har alltid varit hjälpsam. Portalen fungera... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Det hjälper oss att ha koll på våra fakturor och att dessa blir betalda i god ordning. Vi har även några att fråga om vi funderar på några ekonomiska frågor. Vi får årsberättelsen och årsredovisning... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Som ordförande har jag varit i kontakt med Nabo. Jag upplever Nabo med bra samarbete, snabbt svar , bra ärende hantering , har professionella personal , många webb föreläsningar, enkel app att använd... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Vässa till ÅR systemet, helt värdelöst i flera avseenden, t ex p7 vi har hållit på i en vecka att få till det men det är fortfarande missmatch mellan person och epostadress, många småfel under FB som... Leggi di più

1. Azienda per la gestione delle proprietà immobiliari
  6. Associazione di proprietari e inquilini

Informazioni su Nabo

Scritti dall'azienda

Nabo - Tillsammans skapar vi Sveriges bästa BRF:er

Samla styrelsearbetet i vår digitala plattform och upplev tryggheten med över 350 experter inom ekonomi, teknik och juridik. Du får allt din BRF behöver, under ett och samma tak.

Bättre ekonomi

Med över 350 experter förvaltar vi ditt livs största investering – ditt boende – med noggrannhet och expertis. Vi hjälper din BRF att sänka kostnader, öka intäkter och öka värdet på fastigheten. Dessutom möjliggör förhandlingskraften av de 4 000 föreningar som vi förvaltar runt om i Sverige förmånliga erbjudanden för försäkring, lån, el, bredband och mycket mer som alla kunder kan ta del av.

Effektivare fastigheter

Vi säkerställer att driften av din fastighet alltid rullar på, så att du som styrelsemedlem slipper hantera ovälkomna överraskningar och kostnader. Våra experter utför löpande förbättringar av fastigheten, planerar långsiktigt, och förebygger fel. Om problem uppstår åtgärdar vi dem snabbt.

Enklare styrelsearbete

Som styrelsemedlem är ditt viktiga arbete mycket betydelsefullt för din BRF! Med vår marknadsledande digitala portal och experter på din sida blir det enklare att uppfylla styrelseansvaret och fatta bra beslut.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

743 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 95% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

197 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Jag vill utfärda en varning till alla…

Jag vill utfärda en varning till alla berörda att ALDRIG ingå avtal med NABO för då kommer det att sluta med en polisanmälan mot bolaget. Jag har själv flyttat in i min nya lägenhet vid Gamla Kronvägen 45 i Partille, och får hela tiden falska fakturor på min vattenförbrukning. Deras sk. "jurist" - som inte vill att jag nämner hennes namn vill bara ta emot klagomål via papperspost - trots att hon har en mejladress som hon dessutom också svarat på. Flera oberoende sakkunniga bedömer NABOs agerande som försök till bedrägeri då de skickar falska fakturor på vattenförbrukningen för en ensam pensionär som motsvarar 53 badkar varmvatten på en enda månad. Alla normalbegåvade människor förstår ju att det är fel någonstans som den boende inte kan ansvara för eller påverka och som dessutom endast har vattnet på 1 timma om dygnet. Föreningens styrelse vägrar att felsöka och hänvisar istället till ”juristen”, som istället skickar brev till Socialen om att jag kan bli vräkt om jag inte betalar de falska vattenfakturorna. SBC som sköter fastigheten gör ingenting. Föreningen kallar sig – ironiskt nog för - "Kärleken", men det enda man har känt sedan man flyttat hit är istället hat och ohederlighet, då de inte ens svarar på frågor som berör medlemmarna. Är du arbetslös så sök jobb som jurist på NABO. Det enda krav de har är att du kan klä på dig själv på morgonen. Ska du köpa en lägenhet i Partille med omnejd se då till att den INTE förvaltas av NABO eller SBC fastighetsservice.

5 luglio 2026
Non scritta su invito
Valutata 4 stelle su 5

Bra kommunikation med personal och…

Bra kommunikation med personal och snabba svar.

3 luglio 2026

Hej Safo!

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension av Nabo - det glädjer oss att du tycker att vi är snabba på att svara och kommunicera.

Engagerad personal

30 giugno 2026

Hej Morgan!

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension av Nabo.

Fungerar bra

Fungerar bra. Bra personlig kontakt,

Hej Bo!

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension av Nabo - vi blir väldigt glada att höra att du tycker att det fungerar bra och att du har en bra personlig kontakt med våra medarbetare.

AAAA

AAAAAAAAAAA

2 luglio 2026

Risposta di Nabo

Tack för din recension, Ulf!

Bra bemötande

Inget särskilt

Risposta di Nabo

Tack för din recension av Nabo, Hans!

Önskar dig en fin dag.

Ni är snabba på ärenden

Ni är snabba på ärenden, speciellt Caroline!

2 luglio 2026

Hej Håkan!

Det glädjer oss att höra att du tycker att våra medarbetare är snabba på att svara.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastiskt bra och snabb service !

Bra överskådlig information. Lätt att få tag på föreningens kontaktpersoner som alltid hjälper till och har bra kompetens när man behöver detta 👍

Hej Jan Ingvar!

Tusen tack för din fina recension av Nabo. Vi blir väldigt glada att höra att du uppskattar portalen och våra medarbetares service och kompetens.

Proffsiga och snabba

Proffsiga och snabba. Mycket bra helt enkelt och underbart att få strukturerad hjälp.

Hej Thomas!

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension - det glädjer oss att du tycker att vi är proffsiga och snabba.

Amanda

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più