Det er den absolut dårligste kundebehandling, jeg har været udsat for. Produktet jeg købte viste sig, ar være ubrugeligt. Derfor skrev jeg, at produktet ville jeg returnere. Det kunne ikke lade sig gø... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
1 stjerne, fordi man ikke kan give mindre. Hold dig langt væk! Bestilte flyvende kattelegetøj, sjov reklame, trykker på linket og bestiller. Fortryder umiddelbart efter, fordi jeg checkede herin... Leggi di più
HOLD JER VÆK - ABSOLUT 0 STJERNER!!! Forfærdelig hjemmeside.. dårlig service .. kan ikke få tilsendt en returlabel som burde være ligetil!!! Vil ALDRIG bestille derfra igen..
“Mobile phone video amplifier enlarged screen magnifier” Køb 1 og få 1 gratis, men pengene er smidt lige ud af vinduet. Skærmen er noget tyndt bras der overhovedet ikke virker. Snyd og bedrag. Køb a... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Ha risposto al 9% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Uduelige bukser
Havde bestilt 2 par bukser til julegave . Et i M og et par i L da jeg var i tvivl om at .De lange bukser går til knæet . Og nu vil de ikke tage dem retur pga de er bestilt den 13 / 12 . Ja selvfølgelig er de det ,det var jo en julegave . Sådan en snydefirma . KAN BESTEMT IKKE ANBEFALE DET ..
Kan ikke anbefale at købe her
Jeg har desværre svært ved at anbefale dette firma Syntes selv jeg plejer at undersøge tingene grundigt, men blev her fuldstændig snydt og bondefanget. Ligner en DK webshop, da der stod at de sender indefor 1-3 dage. De sender direkte fra Kina, tager nogle uger. Deres beskrivelser af varen er decideret misvisende- den vare der kommer ligner overhovedet ikke det de viser på hjemmesiden.
De er ikke til at komme i kontakt med.
Havde været hurtigere og billigere at købe på Temu hvis det var en Kina vare jeg ville have købt.
kommer sikkert ikke til at handle her igen.
indtil videre sker der intet, bestilte en varer, og de skrev den var sendt, og lige pludselig var den kommet retur og de bad om min adresse oplysninger igen, hvilket undrede mig, og nu sker der intet, jeg er helt enormt skuffet og forventer at mine varer kommer og det er ikke om 5 uger eller da de er betalt, efter de bad om mine oplysninger har jeg som beskrevet intet hørt fra dem, i det mindste kunne de svare på min mail, så kunne det være at det her blev helt anderledes.
vil man have et firma skylder man at opføre sig ordentligt.
Dyr vare som ikke levede op til…
Dyr vare som ikke levede op til forventningen. Jeg havde bestilt 2 stk hylder med variable mål via skydemekanisme, men hylderne passede slet ikke ind i et dansk skabsmål og så var den lavet af tynd hård plast. Ja lignede et dårligt stykke legetøj af værste kvalitet. Da jeg bad om en adresse fik jeg en adresse i Kina og jeg skulle selv betale returneringen Hold jer langt væk fra dette firma!
Jeg har desværre svært ved at anbefale…
Jeg har desværre svært ved at anbefale dette firma/webshop. Syntes selv jeg plejer at undersøge tingene grundigt, men blev her fuldstændig snydt og bondefanget. Ligner en DK webshop, da der stod at de sender indefor 1-3 dage. De sender direkte fra Kina, tager nogle uger. Ser ud til at de ikke engang har kontor i DK. Deres beskrivelser af varen er decideret misvisende, skriver direkte ting der ikke passer. Inden jeg bestilte tjekkede jeg endda Temu, der er fuldstændig samme vare til en 1/3 del af prisen. Men det tænkte jeg ikke kunne være samme og blot en billig efterligning. Det føler jeg mig mere og mere overbevist om, at det fuldstændig samme vare.
Så desværre 1 stjerne og ville være blevet til 0 stjerner hvis man kunne det.
(Skulle have tjekket trustpilot inden bestilling, da der er mange med samme historie som mig.)
Ingen varer efter 16 dage
Ingen varer efter 16 dage, fup og svindel
Spild ikke jeres penge her på ting de…
Spild ikke jeres penge her på ting de sender direkte fra Kina med yuneekspress,
Når man vi sende noget retur som ikke virker får man intet svar, men daglige tilbud om nyt bras.
Det væreste bras
Det væreste bras
Pakken var åben og ingen brugsanvisning
Det skulle være en flyvende fe.
Som nu flyver lige til skraldespanden
Har idag modtaget min fine bluse.
Har idag modtaget en fin bluse fra Nabelo.
Størrelsen og design er helt perfekt, glæder mig til at se når min kone åbner.
Hurtig levering.
På hjemmesiden reklamerer de med dansk…
På hjemmesiden reklamerer de med dansk salgsside med 1-2 dages leveringstid. Jeg har nu ventet 13 dage, og de har sendt varen fra Kina. :(
Jeg købte en brændeflækker på Nabelo.dk…
Jeg købte en brændeflækker på Nabelo.dk som udgiver sig for at være dansk, for 1.134,00 kr. som er alt for dyrt. Man kan hverken ringe eller skrive til dem. Deres priser er totalt vanvittige så hold Jer langt væk. Jeg kunne have fået 4 på Temu for hvad jeg gav for den. De har blandt andet en æggedeler til 250 kr. Nøjagtig den samme bliver solgt på Temu for 10.54 kr.
5 stjerner for troværdigheden af…
5 stjerner for troværdigheden af hjemmesiden. Alt andet bedrageri men flot udført
Varer købt og bekræftet den 6
Varer købt og bekræftet den 6. december, i dag er det den 21., og de er stadig ikke ankommet. Hvorfor er der ingen checks hos disse virksomheder?
Jeg bestilte en jakke til min hund den…
Jeg bestilte en jakke til min hund den var alt for stor så jeg vil sende den retur problemet er bare at de vil have den skulle sendes til Kina og det vil koste næsten lige så meget som jeg gav for den …… så det kunne ikke betale sig så lad vær med at handle ved dem
Jeg bestilte noget til fiskeri den 2…
Jeg bestilte noget til fiskeri den 2 December og har stadig ikke modtaget noget, og når man skriver mail til dem får man et kort svar med at det er på vej, men modtager intet. Spild af penge, tror jeg bestiller på Temu næste gang de leverer i det mindste.
Elendig skrammel
Købte rygholdningsbælte i str xxl . Jeg kunne knap få det over skuldrene og mavedelen sad lige under armhulerne ( jeg er 176cm høj ) .
Det er mange år siden så elendige og fejl i størrelse varer ,er kommet fra Kina .
Selve kvaliteten ( hvis man kan buge det ord ) er under middel . Tyndt materiale med nærmest ikke eksisterende burrebånd .
Og leveringstiden er længere en varer købt på Temu .
Ville aldrig nogensinde anbefale at man…
Ville aldrig nogensinde anbefale at man køber den fugl de viser i deres reklamer som sku være katte legetøj den sku kunne flyve og i videoen viser de den kommer op af en kasse når man modtager den så får man den i en konvolut den kan ikke flyve og den siger som en frø så igen hvis man ku give 0 stjerner for falsk markedsføring så gør jeg det ville ikke anbefale at handle hos dem og lad være med at købe den fugl som er kattelegetøj
Hold da op et L…
Hold da op et L…. Firma de svare aldrig og når man modtager varen svare det SLET IKKE TIL REKLAMEN. Hold jer langt langt væk.
jeg har ikke modtaget mine varer og de…
jeg har ikke modtaget mine varer og de regerer ikke på mine mails
De svarer ikke når man sender mail
De svarer ikke når man sender mail
Der står ingen steder varerne kommer fra Kina
Lang leveringstid
Dårligt firma hold jer væk
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.