Det er den absolut dårligste kundebehandling, jeg har været udsat for. Produktet jeg købte viste sig, ar være ubrugeligt. Derfor skrev jeg, at produktet ville jeg returnere. Det kunne ikke lade sig gø... Leggi di più

1 stjerne, fordi man ikke kan give mindre. Hold dig langt væk! Bestilte flyvende kattelegetøj, sjov reklame, trykker på linket og bestiller. Fortryder umiddelbart efter, fordi jeg checkede herin... Leggi di più

HOLD JER VÆK - ABSOLUT 0 STJERNER!!! Forfærdelig hjemmeside.. dårlig service .. kan ikke få tilsendt en returlabel som burde være ligetil!!! Vil ALDRIG bestille derfra igen..

“Mobile phone video amplifier enlarged screen magnifier” Køb 1 og få 1 gratis, men pengene er smidt lige ud af vinduet. Skærmen er noget tyndt bras der overhovedet ikke virker. Snyd og bedrag. Køb a... Leggi di più

1,1

Pessimo

TrustScore 1 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 9% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Skod firma

Skod firma
Hold jer langt væk. Det er Kina varer og det virker ikke. Bestilte en bil støvsuger og med lidt god vilje kan den muligvis syge en lille fjer op.
Returnering skal ske til Kina, selv om det ligner en dansk hjemmeside.

17 aprile 2026

Sikke noget skrammel😱min kæreste ville give…

Sikke noget skrammel😱min kæreste ville give mig en sød valentin gravhund, der lignede legoklodser, man skulle samle, da den kom var den 3D printet og i 3 dele som skulle limes sammen med en limpistol og lignede mere et uhyre end en sød gravhund. Hjemmesiden lover 100% tilfredshed, men det tvivler jeg da på, efter at have læst anmeldelserne herinde, sikke en 50 års gave

26 aprile 2026

Bestilte seleforlænger hvor man får 1…

Bestilte seleforlænger hvor man får 1 ekstra gratis. Desværre var den ene defekt. Jeg bad om retur-/reklamations seddel. Istedet blev det udlagt som om jeg ikke kunne finde ud af sætte den i selelåsen. Man bad endda om at sende en video af fejlen. SÅ ingen returseddel, ingen handel mere med NEBELO.

10 aprile 2026

HURRA, endelig kom min vare😭😭😭

Bestilt varen 2.12.2025. lovet 14 dages leveringstid (julegave). Efter mange mails (svartider op til en måned) er vare dd 16.04.2026 ankommet til min bopæl. Ikke acceptabel. Desuden ser det ud til at varen ikke svarer til at kunne hvad annoncen lovede

16 aprile 2026

Denne webside giver indtryk af at være…

1Denne webside giver indtryk af at være dansk.men den sender varer fra Kina og vil man returnere skal det sendes til Kina porto bliver dyrere end varer man har købt.så pas på.varen ligner ikke det produkt som er vist i annoncen så føler mig snydt.men bliver de rigere så bliver jeg ikke ruineret men klogere

16 aprile 2026

Man burde kunne give nul stjerner for…

Man burde kunne give nul stjerner for sådan et svindler firma

De sender ikke varerne men de trækker pengene og vil ikke refunder dem
Kommer med undskyldninger om at varen ligger ved terminalen og den skal registreres hos dem

Sådan et svindler firma

31 marzo 2026

Syngende fugl

Købte en eftersigende, set på videoer i reklame fra firmaet, en hoppende syngende fugl til min kat. Og ja hvis man er lidt vis, burde man jo have tjekket trustpilot først. Fuglen giver enkelte fuglelyde fra sig, men på ingen måde som i videoen. Og den hopper bestemt IKKE. Ligesom alle andre der har købt varer derfra ventede jeg 1 1/2 måned på at modtage fuglen. Bras og jeg køber aldrig noget derfra mere!

11 aprile 2026

Køb ikke deres skidt

Køb ikke deres skidt
Lever bestemt ikke, på nogen måder op til de billeder der er på nettet 🫣
Du kan lige så godt bruge dine penge på noget andet, end at smide i skraldespanden 🥺

20 marzo 2026

Svindel

De vil ikke tage imod reklamationer. Og de vil ikke sende returlabel.
Et lille skodfirma der sidder i en lejlighed og blot ekspederer ordrer til et andet skodfirma i Kina.
Køb aldrig noget der venner.
Ulf Dener

26 marzo 2026

hvis jeg ku gi minus gjorde jeg det.

hvis jeg ku gi minus gjorde jeg det.
sikket et fupfirma.
jeg røg i fælden, da jeg glemte at tjekke trustpilot
bestilte for 4 uger siden og endelig er dukket op.
på deres såkaldte Track and trace kan man kun se nogle få mellemstationer ikke noget med HVOR varen kommer fra.
jeg vil vædde med det er langt øst på man skal
hvis i forstår
men HOLD JER LANGT VÆK

10 aprile 2026

Latterligt!!!!

Latterligt!!!!! køber en skjorte som skulle være hvid men er mere lys lilla, ville gerne returnere den men det er jo umuligt at finde ud af, du skal selv sende den til Kina og herefter går der 16 uger inden du får penge retur, det magter jeg simpelthen ikke

9 aprile 2026

Dårlig leveringstid

Når man bestiller en vare, forventer man også den kommer inden for rimelig kort tid.
Har nu ventet i 14 dage på et par ladeledninger.
Når man rykker for ordren får man bare en sludder for en sladder.
Handler ikke her mere.

8 aprile 2026