Super fed oplevelse hos Mystery Makers med 15 unge mennesker i alderen 13-14 år. De blev hurtigt opslugte af opgaverne, og det var skønt at se deres samarbejde og engagement. Rummene var gennemførte... Leggi di più

Virkelig sjov og udfordrende aktivitet. Vi var en gruppe piger, der prøvede "The Ritual" og havde en super god oplevelse. Vores vært var imødekommende og meget hjælpsom. Alt var gennemført. Kan klart... Leggi di più

Købte en oplevelse uden guide (gåder i Kgs Have). Skulle angive antal personer. Hver person kostede 199 kr. Troede selvfølgelig at det var fordi det faktisk betød noget om vi var fire eller syv (som v... Leggi di più

Jakob var god til at instruere på både dansk og engelsk, og alle fattede hurtigt hvad reglerne var. Både de som havde prøvet escape rooms før, og de som prøvede det for første gang. Vi var en smule f... Leggi di più

1. Azienda di gestione di eventi

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Mysteriernes tid er ikke forbi. Vi fylder den velkendte verden med gåder og spor. Underholdende og udfordrende oplevelser, der gør hverdagen til et mysterie. Gennem legen får deltagerne mulighed for, at blive klogere; på sig selv, og dem de er sammen med.

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Udfordrende og spændende opgaver

Udfordrende og spændende opgaver, som vi selvfølgelig fik løst, god introduktion og imødekommende gamemaster.

8 novembre 2025

Kære Viggo,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi håber, at vi kan få lov til at give dig en udfordrende og spændende oplevelse igen :-)

Venlig hilsen,
Mia fra Mystery Makers

Super skøn oplevelse

Super skøn oplevelse. Fed måde at være sammen på og lære noget historie samtidig 🙏🏻

1 novembre 2025

Risposta di Mystery Makers

Dejligt at høre at I havde en super oplevelse! Tak for din søde anmeldelse Jani <3

Super god oplevelse

Super god oplevelse! Vores game master var SÅ god. Tak til Simon for at sætte rammerne helt perfekt!

31 ottobre 2025

Risposta di Mystery Makers

Tak for din søde anmeldelse!

Hyggelig, men ingen udfordring

Hyggelig tur på Kastellet, men gåderne var alt for lette for nogle som os, der har prøvet lignende ture og escaperooms før. Vil sikkert være en fin og sjov oplevelse for nybegyndere.
I mine øjne var det en sværhedsgrad 2 ud af 5.

31 ottobre 2025

Risposta di Mystery Makers

Hej Andres, vi er glade for at høre at I havde en hyggelig oplevelse. Hvis du søger noget mere udfordring så kan du måske prøve vores Mystery Room "The Crime Scene" som er en af vores mest udfordrende spil.

Fin oplevelse med spillet om magten

Vi var 4 voksne der havde købt Mystery Hunt på Christiansborg. Rigtig god oplevelse. Fint materiale med magtspillet, samtidigt med at vi oplevede slottet og de kongelige sale.

25 ottobre 2025

Risposta di Mystery Makers

Vi er glad for at høre det var en fin oplevelse for dig og din gruppe!

Vi kom ikke ud.....

Vi kom ikke ud...... Men hold da op vi var engagerede og virkelig godt underholdt 😄 en mega sjov måde at være sammen på og en virkelig god udfordring for hjernen og samarbejdsevnerne. Vi havde en fest 😃😃

11 ottobre 2025

Risposta di Mystery Makers

Tusind tak for de fine ord! Vi elsker, at I havde en fest , også selvom I ikke nåede ud 😄 Glæder os til at byde jer velkommen igen til nye mysterier! 🕵️‍♀️

God leg til teambuilding

God leg til teambuilding. Vi var på Kronborg, kollegaer, sjovt og hyggeligt. Manglede måske lige at føle sig lidt mere velkommen en bare at få udleveret en box i billetlugen. Men da det ligesom var forstået, så gik det nemt.

3 ottobre 2025

Risposta di Mystery Makers

Tusind tak for din anmeldelse , vi er glade for at høre, at I havde en sjov og hyggelig teambuildingoplevelse på Kronborg. Vi tager din feedback om modtagelsen til os, da det er vigtigt for os, at alle føler sig godt taget imod fra start. Dejligt at høre, at det hele gled nemt, da først spillet var i gang – vi håber at byde jer velkommen igen en anden gang!

Pris og oplevelse hænger ikke sammen

Nem proces i forhold til at købe det og flotte omgivelser.

Men dyrt i forhold til, hvad man reelt for og opgaverne var forholdvis nemme.

Alt i alt gav vi knap 1800kr for at gå rundt med en boks med nogle printede kort og en mulepose.

4 ottobre 2025

Risposta di Mystery Makers

Tak for din anmeldelse – vi er glade for, at du oplevede en nem bookingproces og satte pris på de flotte omgivelser. Vi er kede af at høre, at selve oplevelsen ikke levede op til dine forventninger. Mystery Hunt er en analog og social oplevelse, der er designet til at styrke samarbejdet i gruppen gennem leg og historiske gåder, og vi tager din feedback med os i det fortsatte arbejde med at udvikle vores oplevelser.

Super sjov og (U)hyggelig oplevelse

Super sjov og (U)hyggelig oplevelse. Nogle gode værter, som gjorde at vi fik forklaret rummet godt.

Helt klart noget jeg kunne finde på at prøve igen.

19 settembre 2025

Kære Claus

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele det her. Det betyder meget.

Vi håber, vi får lov at byde dig velkommen igen til flere mysterier en anden gang!

Rikke fra Mystery Makers

Great challenges in a very well thought…

Great challenges in a very well thought out setting. A brilliant family activity which I highly recommend.

21 settembre 2025

Dear Clare
Thanks a lot for the lovely review!
We’re really glad to hear you enjoyed the setting and the challenges.

It means a lot to us that you’d recommend the experience, and we’d be happy to welcome you and your family back for more mysteries in the future!

All the best
Rikke from Mystery Makers

Vi blev sendt godt af sted og historien…

Vi blev sendt godt af sted og historien fra Kødbyen var interessant. Vi kunne gå i eget tempo og der var plads til at dvæle ved de forskellige poster

20 settembre 2025

Kære Lis
Tak for din fine anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at I havde en god oplevelse i Kødbyen, og at både fortælling og format gav plads til fordybelse undervejs.

Det betyder meget for os, at I har haft en god tur, og vi håber, I får lyst til at udforske flere mysterier med os i fremtiden!

Rikke fra Mystery Makers

Har nu lavet fire mystery hunts på 4…

Har nu lavet fire mystery hunts på 4 forskellige lokationer. Den i går på Thorvaldsens museum, var klart den nemmeste. Selv historien var super fin og man fik en masse fine oplysninger om kunstneren. Æsken med gåder skuffede desværre fælt, det var småt med gåder og en del opgaver gik ud på vi selv skulle udfører gåden eks. lave en statue der ligner en glad ballerina. Der ud over er der ting i teksten, der ikke helt giver mening.

20 settembre 2025

Kære Stine,

Tak fordi du har delt din oplevelse –og for at have prøvet hele fire af vores Mystery Hunts. Vi er glade for, at du satte pris på historien om Thorvaldsen, men ærgerlige over at gåderne ikke levede op til dine forventninger.

Din feedback om opgaverne og teksten tager vi alvorligt og bruger den i vores videre arbejde, så oplevelsen bliver endnu skarpere fremover. Vi håber at få lov til at byde dig velkommen igen og give dig en endnu bedre Mystery Hunt-oplevelse næste gang.

Mystery Makers

Tusind tak til Cornelia (håber det er…

Tusind tak til Cornelia (håber det er stavet rigtigt)! Du skal virkelig have ros for at være så sød og hjælpsom :-) hvis resten af teamet er ligeså søde så har I sku et drømme hold!

13 settembre 2025

Risposta di Mystery Makers

Hej Siham, tak for din god anmeldelse! Jeg er glad for at høre at i havde en god oplevelse med os!

Mystery Makers i Kongens Have

Jeg havde arrangeret en social dag med mine kolleger, som skulle give os muligheden for at tale sammen og hygge os.
Det var utrolig hyggeligt og lærerigt. Desværre regnede det, så oplevelsen af haven var ikke helt å god som ønsket - men vi kom godt omkring, og også til steder vi ikke kendte i forvejen.

5 settembre 2025

Risposta di Mystery Makers

Tusind tak for de søde ord og 5 stjerner!
Vi er glade for at høre, at I havde en hyggelig og lærerig dag sammen, trods regnvejr. Hvor er det skønt, at I opdagede nye sider af haven undervejs. Tak fordi I valgte at tage på Mystery Hunt med os i Kongens Have!