Alt fungerede, lige fra bestilling, ændring af dato på grund af sygdom, afhentning og opgaverne. Vi var i Kødbyen, og kom godt ud i nogle hjørner vi ikke kendte. Niveauet på opgaverne var fint - man s... Leggi di più
Meget sød og venlig game master, men selve oplevelsen var desværre skuffende. Vi var i The Killing Room, som skulle være lidt uhyggeligt, men der var ingen elementer, der skabte spænding eller en uhyg... Leggi di più
Pga. vejrguderne lavede vi vores Mystery Makers om 4 dage før, det håndteret de hurtigt uden vi skulle gøre noget som helst. Vi var på Thorvaldsens Museum og det helt var virkelig godt, flot material... Leggi di più
Det var nogle gode opgaver, med et godt flow, og interessante faks indbygget. Dog synes jeg at det er ærgeligt at betale på person og ikke per boks. Vi var tilmeldt 14 (to kasser) men have tre afly... Leggi di più
Mysteriernes tid er ikke forbi. Vi fylder den velkendte verden med gåder og spor. Underholdende og udfordrende oplevelser, der gør hverdagen til et mysterie. Gennem legen får deltagerne mulighed for, at blive klogere; på sig selv, og dem de er sammen med.
Grønningen 15, 1270, København K, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Vi var i The Lab med vores tvillingetøser på 10 år. Det var en kanon oplevelse og ungerne kunne sagtens være med på mange af gåderne. Virkelig behagelig gamemaster og en oplevelse der er blevet drøftet mange gange siden😀

Risposta di Mystery Makers
Det var første gang vi prøvede et mystery room og det levede op til vores forventninger
En sjov og udfordrende oplevelse for familien og venner i Mystery Room Lab....og vi klarede den og kom ud i god behold!
Spillet var sjovt og virkelig fedt. Men relativt dyrt ift. ingen guide eller noget var involveret og vi bare stod for det hele alene.
Dejlig og sjov oplevelse med børn og svigerbørn. Super sød game master.
Dejlig oplevelse. Sjov og social aktivitet. Godt og venligt personale.
Rigtig interessant mystery hunt
Kollegagruppen havde en rigtig interessant mystery hunt i Kødbyen. Derudover var det nemt at bestille, og der var hurtigt svar og rigtig god kommunikation på de spørgsmål vi havde fra Mystery Makers.

Risposta di Mystery Makers
Rigtig flot udsmykket og gode game mechanics i “the rituals” rummet. Dog var vi ude af rummet efter 29 minutter, hvilket var en flad fornemmelse, når man regnede med en times aktivitet.
Jeg forestiller mig det vil være et rigtig godt escaperoom, hvis man ikke har den store erfaring med escaperooms. Hvis man er til mere udfordring, vil jeg anbefale et andet rum, eller at man er en meget lille gruppe

Fantastisk
Tiden fløj afsted og det var en mega fed oplevelse.
Vi glæder os til næste gang!!!
Som altid en virkelig sjov og udfordrende oplevelse at besøge Mystery Makers. Der er bare styr på det.
Kollegaerne havde en fest med at "kæmpe sig" ud af rummene - især dem som vandt :)

Risposta di Mystery Makers
Fantastisk escape room med en virkelig god gamemaster. Vi var 9 personer i The Killing Room, og vi havde en fest. Jeg har været i flere escape rooms, og jeg foretrækker klart Mystery Makers' escape rooms. Det er bare på alle måder godt skruet sammen.

Risposta di Mystery Makers
Super sjov oplevelse, gåderne krævede noget af dig men var ikke umulige.
Sjovt selvom vi endte med en dag i pjask regnvejr.

Risposta di Mystery Makers
Amazing escape room, creative puzzles and super nice gamemaster.
Fantastisk og veludført mysterium i kongens have
Rigtige gode opgaver, tilpas længde. Alt var faktisk rigtig fint. Jeg ville dog gerne have haft lidt mere historie om stedet med ind over.

Risposta di Mystery Makers
Sjovt og spænende måde at lære om Kødbyen på

Risposta di Mystery Makers
Stemning, historie, alle kunne være i gang (vi var 4), det meste af tiden. Godt tema.

Risposta di Mystery Makers
Fantastisk oplevelse og sjov at prøve. Virkelig gennemført.

Risposta di Mystery Makers
Fantastisk til teams-dag med arbejdet, sjovt og intuitivt :)