Valutata 5 stelle su 5

Heb coaching van Sanne raad haar aan omdat ze goed mee denkt met jou wensen, maar ook feedback geeft en af en toe ook streng wat je ook nodig zult hebben als het wat minder goed gaat. Ben nu al paar... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Dit is al mijn 3e (waarom al de zoveelste gewoon omdat dit voor mij een extra stok achter de deur is) challenge, voor de 2e keer had ik Merijn, vorige keer had ik Viënne, maar ook nu gewoon weer top... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

3 maanden coaching gedaan, na een wat stroeve start algemene informatie ontvangen en het voedings en trainingsschema. Dat zag er allemaal goed uit. Contact per mail is behoorlijk stroef, op concr... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Personal trainer
  2. Negozio di attrezzature sportive
  3. Programma di attività fisica
  4. Negozio di integratori per lo sport

Scritti dall'azienda

De plek waar mentale & fysieke groei samenkomt. Online coaching en een ijzersterke community met online cursussen, live trainingen & coaching, recepten, trainingsschema's en meer.

4,5

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Super tevreden met de persoonlijke…

Super tevreden met de persoonlijke schema's, en aanpassingen worden ook altijd snel gemaakt. Heb al veel progressie gemaakt, en er ligt veel focus op het bouwen van gewoontes. Hierdoor blijf ik het volhouden. Fijne app waarin je alles kunt bijhouden. Top!

11 febbraio 2026

Heel handige app

Heel handige app. Met veel instructie video’s hoe je bepaalde zaken kan trainen en waar je op moet letten. Ook voeding en gebruik van de macro’s wordt duidelijk uitgelegd met daarboven op een aantal recepten van eiwitrijke maaltijden. Goede schema’s die je kan gebruiken om je oef en progressie bij te houden. Ikzelf heb 12w het Griekse God programma gedaan en ben zeer tevreden van de resultaten.

6 ottobre 2024

Erg compleet!

Erg compleet!! Alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Van trainingen naar voeding en complete schema’s en programma’s! Geeft veel overzicht en rust, ik zeg doen!

1 agosto 2024

Marchano …

Hoi Merijn jaren zoek al al stabiliteit voor trainen eindelijk een app gevonden wat duidelijk is wel sommige oefeningen die moeilijk voor mij zijn maar makkelijk te veranderen dus dik tevreden, alleen blijven doen is voor mij nog een ding.

17 maggio 2024

Super goeie app

Super goeie app, zeer tevreden.
Genoeg keuze uit trainingsschema’s, goeie voedings- en trainings adviezen. Kan mijn gewicht, reps e.d. allemaal overzichtelijk bijhouden. Video’s met duidelijk uitleg.
Ik sport al mijn hele leven en heb veel hardgelopen en nu wat meer krachttraining om ook op wat rijpere leeftijd goed in conditie blijven. Ik heb geen zin in een sportschool meer om tussen allemaal jongeren te trainen, voel me dan niet op mijn gemak. Heb sinds de COVID tijd thuis van alles aangeschaft en train nu thuis 4x a 5x in de week en 2x hardlopen. Ik volg het programma die krachttraining en hardlopen combineert. Ik vind het een supergoed programma ook al zitten er best aardig wat oefeningen bij voor apparaten in de sportschool maar tot nu toe kan ik hier een goed alternatief voor vinden. Wie weet komt er nog eens een schema bij voor thuistrainen 😉 voor de rest zeer tevreden.👍🏼

10 dicembre 2023
Valutata 4 stelle su 5

App ter ondersteuning.

Ik ben de daily wins app gaan gebruiken omdat ik me de laatste tijd bezig houdt met kracht training en spieropbouw. Verder ben ik erg tevreden over deze app.
In deze app zit genoeg inspiratie en het helpt je bij het trainen. De daily wins app is te gebruiken voor beginners als zowel gevorderen. Ik vind deze app een aanrader. Omdat het je meer inzicht geeft in training en voeding.

3 dicembre 2023

Dailywins is top

Via via in contact gekomen met Dailywins. Samen met Mitchel de 3 maanden doorlopen en dat was super! goede coaching, goede tips en tricks. Nu weer aangemeld voor 3 maanden met Mitchel.

8 novembre 2023

Super fitness-app!

De nieuwe app van Daily Wins is echt super. Er staan heel veel trainingsschema’s in en elke oefening is voorzien van een heldere uitleg en een duidelijke video waarin je kunt zien hoe je de oefening op de juiste manier moet uitvoeren. Je kunt daarnaast ook kiezen uit heerlijke recepten.
Verder zijn er Blessurepreventie video’s in de app te bekijken, zeer helpend en waardevol.
Het contact met de coaches verloopt snel en fijn.
Ook in de community kun je vragen stellen en ervaringen delen met de andere leden.
Deze app is een echte aanrader voor iedereen die wil werken aan een gezond lichaam!

6 novembre 2023

coaching Mitchel

Na lang aanklooien in de sportschool kwam bij Mitchel terecht via DailyWins. Hij gaf me de handvaten hoe ik het beste te werk kon gaan. In 3 maanden tijd heb ik meer resultaat behaald dan in de afgelopen jaren. Erg knap hoe Mitchel zijn enthousiasme via de mail kan overbrengen. Ik kan hem dan ook iedereen aanraden als coach en kijk uit naar de volgende 3 maanden.

26 ottobre 2023
Valutata 5 stelle su 5

Voor de 2e keer gecoacht door de…

Voor de 2e keer gecoacht door de toppers van DailyWins. Dit keer door Megan een fijne ervaring. De tools die ze me gaf waren helder en ik kon meteen aan de slag en ook dit keer met resultaat. Dank daar voor

26 ottobre 2023

Coaching van 12 weken

Ik heb bij Mitchel 12 weken lang coaching gehad en ik ben meer dan tevreden!! De prettige samenwerking heeft ervoor gezorgd dat ik mijn doel zelfs binnen de tijd heb gehaald!

Ik raad de coaching en het traject erbij zeker bij iedereen aan.

1 settembre 2023
Valutata 3 stelle su 5

Aanvullende informatie over cardio ontbreekt

Ik had verwacht met het Hybrid Aesthetics ook info en uitleg te krijgen over de cardio trainingen. Plus ik mis informatie over hoe ik mijn voeding aan moet passen wanneer ik cardio toevoeg aan mijn schema. Voor de rest al jaren fan van MySL en Merijn en volg het schema inmiddels 4 weken. Kan daarom nog niks zeggen over resultaten, maar het lagere volume voldoet goed.

19 ottobre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Geen “persoonlijk” coaching traject!

Absoluut geen persoonlijk coaching traject. Het is grotendeels geautomatiseerd met standaard voeding en training schema’s. Er wordt niet uitgegaan van je persoonlijke situatie. Ik raad je niet aan hier een coaching programma te volgen.

2 ottobre 2023

Coaching DailyWins en Mitchel

Enorm blij dat ik DailyWins gevonden heb en dat ik hier ben begonnen aan een fitter lichaam onder begeleiding van Mitchel! Coaching was direct duidelijk en de voedingsapp was ook super!
Ik hoop nog lang gebruik te gaan maken van DailyWins en Mitchel om nog meer progressie te gaan boeken!

9 ottobre 2023
Valutata 2 stelle su 5

Ik doe mee met de 8 week challenge

Ik doe mee met de 8 week challenge. Hiervoor heb ik coaching (extern) gehad en had ik super snel reactie op een vraag. Als ik een mail stuur naar mijn coach duurt het + 1 week voordat ik reactie krijg. Hier aan mee gaan doen omdat ik een eetschema en trainingsschema erbij kreeg. Het eetschema was totaal niet gevarieerd (2 verschillende avondmaaltijden voor een hele week). Toen ik dit aangaf kreeg ik 2 nieuwe recepten, maar opnieuw 2 recepten voor een week. Ik heb geen goede ervaring met deze vorm van coaching. Echter had ik contact met een andere coach en die zou contact met mij opnemen, echter nooit meer iets vernomen. Wanneer dit traject is afgelopen doe ik dan ook nooit meer mee met coaching van DailyWins. Jammer had hier een goed gevoel over maar praktijk is het tegenovergestelde. Ik zal het dan ook niet aanbevelen.

28 luglio 2023
Logo di DailyWins

Risposta di DailyWins

Hey Nicky,

Wat jammer om te horen dat je de coaching niet ervaart zoals je dat graag zou willen. Wij van DailyWins doen er alles aan om de coaching goed te laten verlopen zodat het voldoet aan jouw wensen. Ik neem vandaag contact met je op.

Uitstekend

Heb de 8 weken challange gedaan, en is mij goed bevallen.
Er word goed geluisterd door Merijn met wat je wilt en wat je niet lekker vind qua eten.
App en uitleg zijn heel duidelijk en ik heb een hele hoop geleerd.
Als je zelf goede inzet toont dan is er met behulp van Merijn en DailyWins heel veel resultaat te behalen.
Zeker een aanrader, ga zo door💪👊

27 luglio 2023

12-weken fitness challenge

Ik heb de 12-weken fitness challenge gevolgd. Zeer tevreden over de begeleiding en het plan wat hij voor mij heeft opgesteld. Ondersteuning met de dailywins app waaronder met recepten en video's enzo die geplaatst worden is echt super handig.

12 luglio 2023
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più