Advarsel handl IKKE hos firmaet. Lang leveringstid, jeg fik tilmed et ødelagt produkt og har nu i 2 måneder forsøgt at få mine penge retur. De gider ikke svare længere på mine klager, de havde ellers... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg har igen sendt mail til Myrsta, da de endeligt har svaret. Svaret gik i al sin enkelthed ud på, at de ikke kan give mig returret, da olien er købt som kampagne. Endvidere skal jeg være opmærks... Leggi di più
Ekstrem lang leveringstid, cirka halvanden måned. Efter et tjek af ingredienserne og det, de lover om produktet, siger AI følgende: 🌿 Samlet, ærlig vurdering Det er en simpel, billig bas... Leggi di più
Total skod firma, snyd og bedrag. Har stadig ikke modtaget noget selv om ordren er fra d 28/10. Har skrevet utallige mail, nu gider de heller ikke svare længere. Fortryder virkelig jeg ikke undersø... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
Ren svindel
you can buy it on Temu for 5 euro
you can buy it on Temu for 5 euro
Og har intet med tyskland at gøre.
Endnu en ulovlig reklame i forhold til lovene i EU
Svindel
Plat og svindel.
De viser et produkt, men sender et andet.
Hvis der var minus stjerner ville jeg give minus 5 stjerner
Meget dårlig kopi vare
Meget dårlig kopi vare. Plat og svindel ! Helt igennem spild af penge. De vare de viser er ikke det du modtager. De svare ikke på mail, eller andet. Spar dig selv for det besvær.
Kineservarer
Kineservarer, 👎dårlig kundeservice. De svarer ikke når man skriver man gerne vil sende varen retur 👊🏼
Ufattelig dårlig hjemmeside og…
Ufattelig dårlig hjemmeside og produkter.
Reklamerer med 100 dages prøvetid eller pengene retur, men der er ingen kontakt til kundeservice.
Produktet virker ikke stinker af bræk…
Produktet virker ikke stinker af bræk og man får rød hud fake fake fake lad være med at hoppe i fælden produktet er værdiløs
Sender det retur så snart jeg har adressen hvor det skal returneres
Glathud,stinker men virker,aluvera er…
Glathud,stinker men virker,aluvera er der ikke noget af i. Giver rødmen.
Lever ikke op til beskrivelsen
Fusk
De lovede tilfredsgaranti inden for 30 dage, hvilket de ikke overholder. De vælger ikke at svare på mine henvendelser efter jeg holder fast i at jeg ønsker at benytte mig af deres tilfredsgaranti.
Fusk.
Har bestilt produkterne for 3 uger…
Har bestilt produkterne for 3 uger siden, og de ankom i dag. Var ellers lidt skeptisk, da jeg havde læst anmeldelserne efter, at jeg havde bestilt og betalt. Men de kom altså, så jeg kan anbefale Myrsta
Product har købt fra dem dårlig i…
Product har købt fra dem dårlig i kvalitet
Jeg vil ikke anbefale at købe fra dette webside
Utrolig dårlig kundeservice
Utrolig dårlig kundeservice, modtog min vare som virkede i en lille uge. Sendte reklamationsmail, fik svaret at jeg kunne købe et nyt og få 50% på købet… helt ærligt. Blev ved med at tage kontakt til og de har bare holdt mig hen, og er nu stoppet med at svare. Her er det sidste de har skrevet til mig 11/6 25: Vi forstår fuldt ud, at du er frustreret – og vi er virkelig kede af, at du stadig venter. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker, og vi beklager mange gange.
Lige nu er vi i dialog med vores leverandør, da vi har identificeret nogle fejl på enkelte enheder af den model, du har modtaget. Derfor er vi i gang med at få bekræftet, at de næste enheder, vi sender ud, er 100 % i orden, så vi undgår at du står med endnu en defekt vare.
Vi gør alt, hvad vi kan, for at finde den hurtigste og mest holdbare løsning – og vi giver dig en konkret opdatering snarest muligt.
Fuldstændig groteskt
Lene Gru
Hårfjernings produkt
Havde bestilt hårfjernings produkt glathud, men da pakken så ankommer efter 14 dage, viser det sig at det kommer fra Kina, hvilket ikke står nogle steder når man bestiller.
Har forsøgt at skrive til dem, men har intet svar fået.
Tør ikke bruge produktet for hvem ved hvad der er i det 🤷
Bestiller aldrig derfra igen
Hold dig langt væk fra dette…
Hold dig langt væk fra dette svindelforetagende. Når man efter laaaang ventetid, endelig modtager en forsendelse, så har indholdet intet til fælles med det produkt der annonceres med på diverse hjemmesider.
Krøllejern - Mega dårligt produkt lille krøllejern med…
Mega dårligt produkt krøllejern med ledning til oplader ikke til stik … alt for lille og dårlig metalplade - ingen returret - undskyldes med det er et personligt pleje kategori. Undgå at handle med dem
Dårligt hårfjerningsprodukt uden…
Dårligt hårfjerningsprodukt uden effekt. Bivirkninger i form at rødme og klø. Elendig service, ingen mulighed for at returnere uåbnet vare - de påstår det er et pakketilbud
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.