Mycket besviken på mitt köp. Klänningen jag fick är inte samma klänning som visas på hemsidan och kvaliteten är mycket dålig. Dessutom saknade klänningen etiketter. Jag kontaktade kundservice och... Leggi di più
Allt fungerade väldigt bra när jag beställde min jacka. Leveranstiden var lite längre än förväntat, men jag är ändå mycket nöjd med köpet. Rekommenderas!
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Jag fick återigen väldigt bra och…
Jag fick återigen väldigt bra och tillräcklig hjälp av kundservice angående mitt set.
Do not order from this company
Do not order from this company.
1. Bad quality of both products and customer support.
2. When you want to regret the buy they only send an AI-message saying they will not explain how to regret or return until you have received the package.
3. Even then only an AI-message tells you that they will explain later - but now "inte the order questions have come in from customers".
4. An return costs you as much as the order as they don't pay for the postage.
5. The phone number they tell you to use in their FAQ online doesn't work. Try....
+31 6 19 43 08 59
A fake company that earns money on selling crap customers cannot make return of.
Poor quality
Poor quality, and awful sizes. Can usually have medium on everything I buy but here it was close to XL on the fit. And the quality of their suites was extremely thin.
Besvikelse
Jag kontaktade kundservice och förklarade problemet. Trots att jag fått fel vara erbjuder de endast 25 % återbetalning om jag behåller den. För full återbetalning måste jag returnera varan och själv betala returfrakten.
Jag tycker inte att det är rimligt att kunden ska betala för ett fel som säljaren har gjort. Min erfarenhet av både produkten och kundservicen är mycket dålig.
Scam company 100%
Scam company. They send you incorrect or faulty items and then only refund max 25%. They "force" customers to return items to China with tracking which is impossible to do or more pricey making returns not worthwhile. Will never use them again. Faulty items should be automatically refunded 100% with a picture.
Jag är väldigt besviken på mitt köp…
Jag är väldigt besviken på mitt köp från Myriam Marcela. Klänningen jag fick hem skiljer sig väldigt mycket från bilderna på hemsidan. Materialet, utseendet och helhetsintrycket motsvarade inte alls det som visades när jag beställde.
Jag kontaktade företaget via mejl för att få hjälp med att returnera varan, men jag har inte fått något svar. Det känns väldigt oseriöst och jag är missnöjd med både produkten och kundservicen.
Jag rekommenderar verkligen att man tänker sig för innan man handlar från detta företag. För mig blev det en mycket dålig köpupplevelse och jag kommer inte att handla där igen. Undvik att köpa om ni inte vill riskera att få en produkt som inte motsvarar bilderna och sedan inte få hjälp med retur.
Beställde ett par ”piratbyxor” som…
Beställde ett par ”piratbyxor” som definitivt inte motsvarade bilden i katalogen !
Kraftigt bomullstyg och fel storlek, inget som framgick i annonsen !
Lurendrejeri, köp inte !
Beställde en Linneskjorta och fick en…
Beställde en Linneskjorta och fick en simpel BOMULLS-skjorta !?! Made in China! Efter kontakt med företaget bad de om bild på "skada" och gav adressen till china med hänvisning att man ska stå för returkostnaderna! Köp inget där! Billig ör definitivt inte alltid bäst! 😤
Shapewear känns bekväm att bära och ger…
Shapewear känns bekväm att bära och ger bra stöd, även om resultatet upplevs som ganska grundläggande och den övergripande kvaliteten känns rätt genomsnittlig.
I have once again been helped very well…
I have once again been helped very well and adequately by the people at kundservice angående mitt set.
Jag fick snabb hjälp från kundservice…
Jag fick snabb hjälp från kundservice och klänningen är fin, även om upplevelsen i stort är ganska vanlig.
Fast and good help with return…
Fast and good help with return problems. Mina byxor passar nu perfekt.
Sandalerna känns lätta och fungerar bra…
Sandalerna känns lätta och fungerar bra för semestern, även om kvaliteten är ganska medel.
Maxiklänningen är bekväm och ser…
Maxiklänningen är bekväm och ser elegant ut, men helhetsintrycket är ganska diskret.
Billig kopia från Kina som ej motsvarar bilderna på hemsida
Kläderna jag fick motsvarade inte produktbilderna på hemsidan. Färgen, passformen och mönstret skiljde sig från produktbilderna. En billig och dålig kopia från Kina. Det framgick inte heller att varorna skickas från Kina och att leveransen tar 3 veckor. Kunden står själv för retur. Allt detta borde tydliggöras av företaget på hemsidan.
Enligt kundtjänsten är inget fel. När jag kontaktade kundservice erbjöds jag en rabatt på 20 %istället för en rimlig lösning. Företaget försöker försvåra returer genom höga returkostnader och otydliga villkor.
Oseriöst företag, rekommenderas ej!
Loungesetet är mjukt och passar bra för…
Loungesetet är mjukt och passar bra för lediga dagar, men designen är ganska vanlig.
KÖP INTE!!!!
KÖP INTE!!!!
Jag är mycket besviken över mitt köp och kundservicen.
Klänningen jag fick motsvarade inte produktbilderna på hemsidan. Färgen, passformen och det allmänna utseendet skiljde sig tydligt från vad som marknadsfördes. Produktbilderna gav ett betydligt mer exklusivt och strukturerat intryck än den verkliga produkten.
Det framgick inte heller tydligt att varorna skickas från Kina och att kunden själv förväntas stå för dyra returfrakter utomlands vid reklamation. Detta borde informeras klart och tydligt innan köp.
När jag kontaktade kundservice erbjöds endast en liten delvis återbetalning istället för en rimlig lösning. Jag upplever att företaget försöker försvåra returer genom höga returkostnader och otydliga villkor.
Tyvärr kan jag inte rekommendera denna butik baserat på min erfarenhet.
Ren scam
Ren scam. Jag beställde ett par skor och har fortfarande inte fått någonting. De ljuger och säger att paketet är på väg, men det kommer aldrig. Kundtjänsten är helt värdelös och ger bara tomma ursäkter utan att lösa problemet. Det här företaget lurar sina kunder och tar deras pengar utan att leverera. Undvik till varje pris.
Beställde skor för mer än 2 veckor sen…
Beställde skor för mer än 2 veckor sen och har fortfarande inte fått mitt paket. Köp inte ifrån de här luffar företaget om du inte vill bli hasslad. Riktiga luffare som äger de här företaget.