MyreExpressen Skadedyrskontrol  Recensioni 103

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Kære René Tak for hurtig udrykning i vores nødsituation da flyvemyrerne tog kontrollen i vores sommerhus i maj måned. Efter din effektive og gennemgribende behandling, har vi efterfølgende... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig telefonisk svar efter jeg havde skrevet til dem på mail. Supergod vejledning på telefon. Fik besøg af en yderst venlig mand, som gav sig tid til at finde den mest rigtige løsning på vores pro... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

God oplevelse. Henvendte mig på hjemmesiden en tirsdag kl. 17. Blev ringet op kl. 18 og onsdag kom medarbejder Danni, som hurtigt og kompetent løste opgaven; et kæmpe hvepsebo i spærene i tagrum. Om t... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Har benyttet dem en gang, med fint resultat. Ønsker nu yderligere en behandling mod myrer og skrev til "kobenhavn snabel-a myreexpressen.dk", men intet svar efter 3 uger. Prøver at skrive igen. Opd... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di disinfestazione

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Få branchens mest fleksible og innovative skadedyrssikringer. Hos MyreExpressen får du altid intelligente og miljørigtige løsninger, som er tilpasset din skadedyrssituation.

Informazioni di contatto

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

100% effektiv

Kære René
Efter din effektive og gennemgribende behandling, har vi efterfølgende kun set EN myre og den var død.
Vi har anbefalet dig til vores nabo i nr 94 som havde et problem med et hvepsebo. Det har du efterfølgende også sat en effektiv stopper for.
Sidst har vi anbefalet dig til vores venner i Holbæk som ligeledes havde et hvepsebo. Igen udviste du hurtighed og effektivitet. Dagen efter var alle hvepsene væk.
Vores allerbedste anbefalinger.
Mvh.
Bjarne og Malene
To-Bjerg 95
4300 Holbæk

23 maggio 2025

Risposta di MyreExpressen Skadedyrskontrol

Tusind tak for anmeldelsen, dejligt når vi kan hjælpe igen :)

Valutata 5 stelle su 5

Titel: Hurtig og effektiv service – myrerne er væk!

Myreexpressen rykkede hurtigt ud og løste problemet perfekt. Professionelt arbejde fra start til slut, og allerede kort efter var myrerne helt væk. Kan varmt anbefales til alle, der vil have en hurtig og effektiv løsning.

23 luglio 2025

Risposta di MyreExpressen Skadedyrskontrol

Mange tak for de dejlige ord, vi gør altid vores bedste, men myrerne kan være svære at komme til livs.

Hurtig response

Hurtig response, og de tog hurtig kontakt til at aftale, hvad, hvem hvor og hvornår. Samt sikre de at der laves opfølgning for evt. aktivitet efterfølgende.

5 agosto 2025

Risposta di MyreExpressen Skadedyrskontrol

Tusind tak for din anmeldelse. Normalt holder folk selv øje med situationen og melder retur, men da vi alligvel var i området, så kiggede vi da lige forbi :)

Tak for hjælp!

Tak for hjælp!
Hvepse under gulv fjernet effektivt og hurtigt.
Kom som lovet.
Varm anbefaling af jer herfra.

29 luglio 2025

Risposta di MyreExpressen Skadedyrskontrol

Mange tak for anmeldelsen :)

Valutata 1 stelle su 5

Besøg af en flink mand men uden resultat

Besøg af en flink mand, dog havde det absolut ingen effekt, og jeg synes desuden at 1300 kr for 25 minutters arbejde er i den høje ende.

5 giugno 2025

Hej Mads,

Vi beklager du ikke har fået den oplevelse du håbede på. Der er mange ting, som kan indvirke på effekten, men som oftest er vi til at tale med, hvis man sender os en mail.

I forhold til pris, så kan den ses på vores hjemmeside, og du er sikkert også blevet informeret omkring den. Tidsmæssigt tager en behandling alt fra 15-60 min alt efter omfang. Men fair nok at du ikke hat følt at det virkede.
Vi anbefaler også at man vælger en luksus behandling som førstegangskunde, da der her er inkl. 3 behandlinger.

Heldigvis oplever vi at langt de fleste af vores kunder er godt tilfredse med vores arbejde.

Havde problemer med biller

Havde problemer med, at en masse biller var kravlet ind af en terassedør. Jeg ringede til MyreExpressen og snakkede med René, som forklarede og rådgav mig, så jeg fik problemet løst hurtigt. Rigtig kompetent rådgivning, som jeg var meget glad for.

11 luglio 2025

Risposta di MyreExpressen Skadedyrskontrol

Vi er glade for at kunne hjælpe dig, og tak for din anmeldelse.

Meget kompetent service

Meget kompetent service, hurtig udrykning - og generelt et helt behageligt menneske :-)

27 giugno 2025

Risposta di MyreExpressen Skadedyrskontrol

Vi takker endnu engang for de flotte ord :)

Valutata 5 stelle su 5

De har min varmeste anbefaling

De har min varmeste anbefaling. 🐜🐜🐜🐜🐜🐜
Der blev også sprøjtet med en lille injektionssprøjte så de kunne komme ind selv de mindste steder. Havde jeg dog bare vist der findes sådan et firma så havde jeg ringet for mange år siden, inden problemet blev så stort.

26 giugno 2025

Risposta di MyreExpressen Skadedyrskontrol

Mange tak, vi forsøger altid at gøre vores bedste, selvom de små banditter kan være sejlivet :)

Valutata 1 stelle su 5

En dyr omgang..

En dyr omgang.. Det virker ikke bedre end det man selv køber, og koster 10 gange så meget.

24 aprile 2025

Risposta di MyreExpressen Skadedyrskontrol

Tak for din anmeldelse – også selvom den ikke var helt, som vi havde håbet.
Vi går altid efter at skabe 5-stjernede oplevelser, så det er selvfølgelig ærgerligt, når det ikke lykkes.

Vi forsøger altid at være åbne og ærlige om vores behandlinger. Derfor anbefaler vi også som regel vores pakke med tre besøg – netop fordi vejret kan have stor indflydelse på resultatet, og det er desværre ikke noget, vi kan styre.

I dette tilfælde har vi nok ikke fået forventningerne afstemt godt nok, og det tager vi selvfølgelig på os. Vi tager det som en mulighed for at gøre det endnu bedre fremover.

Hurigt

Hurigt - efftektiv- venlige folk..,
Min bedste anbefaling..!
Mvh
Irss

23 giugno 2025

Tusind tak :)

Største Anbefaling

René skal have vores største anbefaling. Hurtig og professionelt arbejde, og klar med rådgivning.
Ingen ventetid når man står og har akut brug for hjælp. Også er manden bare fantastisk rar.

18 giugno 2025

Risposta di MyreExpressen Skadedyrskontrol

Ja, René er en fantastisk mand.

Hvepsebo på terrassen

Opdagede et hvepsebo på terrassen - selvfølgelig lige op til en weekend med fødselsdagsfest. Heldigvis rykkede Lars hurtigt ud og det blev løst med det samme. Mange tak for hurtig hjælp!

12 giugno 2025

Risposta di MyreExpressen Skadedyrskontrol

Tusind tak, vi forsøger altid at give en god og hurtig service :)

Professionel service og rådgivning

Vi havde problemer med myrer i huset, og René fra MyreExpressen rykkede hurtigt ud. Han var utrolig venlig, fleksibel og professionel gennem hele forløbet. Ud over at løse problemet effektivt gav han også en rigtig god rådgivning, så vi kunne forebygge fremtidige problemer. En sendes anbefaling herfra!

12 giugno 2025

Risposta di MyreExpressen Skadedyrskontrol

Endnu engang har vi fået en fin anmeldelse, og vi takker mange gange. Vi bliver bare så glade, når folk tager sig tid til at skrive et par ord om vores arbejde :)

Valutata 5 stelle su 5

Super god service fra start til slut, og så er produktet som I bruge rigtigt godt😉 vil varmt anbefale jer til andre

4 giugno 2025

Risposta di MyreExpressen Skadedyrskontrol

Tusind tak for anmeldelsen, det varmer altid, når vi har glade og tilfredse kunder :)

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più