Ottimo prodotto! Facile e intuitivo da usare! Si ha sempre tutto sotto controllo e le spese si vedono immediatamente! Commissioni molto piu’ basse degli istituti di credito e disponibilita’ immedia... Leggi di più
At myPOS, we believe that no business is too small to get access to high-tech tools, which can help it prosper. Under one roof, we provide everything you need to run and grow your business – from a diverse range of payment acceptance tools to a free e-money merchant account and business card. All of that without monthly fees, sign-up costs or lengthy contracts.
Additionally, all myPOS devices come with a free data SIM card giving you full 3G/4G connectivity wherever your business is located. Or moved to! With a robust battery life of 1000+ transactions with one charge, you’ll be ready for anything that comes your way.
Learn moreOur clients rely on us to get their money immediately – in 3 seconds – by far the fastest time in the payments industry. This means that no matter how you process payments – through your card machine, mobile app or online, the money instantly arrives straight into your myPOS account.
No matter your business type – we’ve got you covered. Whether you run a restaurant, beauty salon, hotel, or you’re always on-the-go with your taxi, myPOS has a solution for you.
Get in touch
— Elluisa Vitale, owner of Sugar Shack Bakery
— Joe Robbins, taxi driver
— Beatriz Penas, founder of aPenas Illustrator
— Fabio Masciullo, manager of Vittoria Resort B&B
— Nathalie Schweder, CEO of Dentaprime UK
myPOS offers various online payment options to suit every business need. Get paid through links and QR codes, send payment requests by email, SMS, or chat apps or even build your own e-commerce platform.
myPOS provides not only easy and affordable in-store and on-the-go payment solutions, but also free value-added services that increase cashflow, optimise operations and reduce inefficiencies.
If you take card payments over £10,000 each month, we can give you special rates on fees and payment terminals.
Let's talkPayout in seconds at no additional cost
2nd Floor, Summit House, 12 Red Lion Square, WC1R 4QH, London, Regno Unito
Gabriele Munafó, complimenti davvero affidabile, preciso e super puntuale.

Risposta di myPOS
Ho avuto problemi ma grazie alla disponibilità e competenza di mypos sono riuscita a risolvere
Ora funziona tuto perfettamente!

Risposta di myPOS
Commissioni molto piu’ basse degli istituti di credito e disponibilita’ immediata degli incassi! Se si hanno grossi movimenti e’ ancora piu’ economico!
Servizio vendita e assistenza molto valido! Leonardo mi ha convinto molto velocemente con competenza ed educazione! Molto consigliato!

Risposta di myPOS
Risolto l'annoso problema degli incassi del weekend adesso subito disponibili!!

Risposta di myPOS
Buongiorno,sto aspettando da una settimana che mi venga aperto il contratto

Risposta di myPOS
Ottimo prodotto facile da usare e accredito istantaneo. Ho usato anche la carta per pagamento facile anche questa e commissioni oneste. Lo consiglio. Anche l'assistenza veloce e chiara

Non ho mai avuto problemi con MyPos. Lo consiglio

Risposta di myPOS
Prima di aprire il conto di inviano decine di mail inutili per un incontro, per risolverti i dubbi ecc... decidi finalmente di aprire il conto inviando tutta la documentazione perdendoci un ora e da li passano 3 giorni e ti rifiutano la proposta per "violazione dei termini" (non si sa quali) e da li scompaiono tutti. Non perdete tempo, andate dai loro comptetitor che in due ore mi hanno aperto conto e aiutato post apertura

Risposta di myPOS
Tutto semplice e funzionale.
Complimenti

Risposta di myPOS
Attivazione del servizio in modo veloce ed economico
Costo sostenibili per le transazioni