Mypelvi Recensioni 124

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Valutata 5 stelle su 5

Vorig jaar begonnen aan my pelvi in Heemstede, na mijn intake stond ik er nog wel sceptisch in, maar toch begonnen met de sessies. Na 10 sessies merkte ik al een groot verschil voor de pijn in mijn... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

MyPelvi Nieuw-Vennep, Ik begon eerlijk gezegd behoorlijk sceptisch. Reviews zeggen niet alles, want elk lichaam en elke klacht is anders. Mijn probleem: ik kon niet meer hardlopen. Vanaf 10–12... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Consulente sanitario

Scritti dall'azienda

MyPelvi ist dein Spezialist für effektives Beckenbodentraining an 100+ Standorten in DE, AT, CH, NL. Viele Menschen leiden unter einem schwachen Beckenboden, der zu Inkontinenz, Rückenschmerzen, Unwohlsein führt. Wir haben eine diskrete und bequeme Möglichkeit gefunden, um den Beckenboden nachhaltig zu trainieren: Magnetfeldresonanz. Unsere Experten vor Ort nehmen sich Zeit für eine ausführliche Anamnese. Sobald deine individuellen Bedürfnisse geklärt und Kontraindikationen ausgeschlossen sind, nimmst du in deiner Alltagskleidung auf dem MyPelvi-Power-Stuhl Platz. In nur zwanzig Minuten pro Einheit kannst du deine Beckenbodenmuskulatur aufbauen.

4,3

Ha risposto al 69% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Valutata 1 stelle su 5

Te duur 😓

Ik heb hier een gesprek over gehad op de sportschool waar het wordt aangeboden. Ik vind het supertriest dat dit zo duur moet zijn. Vanwege meerdere klachten en kosten die daarbij komen heb ik echt geen geld meer over om behandelingen bij My Pelvi te starten. En zo ken ik meer mensen. Het is dus iets voor de rijken onder ons : (

11 marzo 2026

Risposta di Mypelvi

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. We begrijpen goed dat de kosten als een drempel kunnen worden ervaren, dat vinden wij ook vervelend.

Wij doen ons best om onze sessies zo toegankelijk mogelijk te maken, maar zijn hierin helaas ook afhankelijk van verschillende factoren.

MyPelvi Nieuw-Vennep,

MyPelvi Nieuw-Vennep,
Ik begon eerlijk gezegd behoorlijk sceptisch. Reviews zeggen niet alles, want elk lichaam en elke klacht is anders. Mijn probleem: ik kon niet meer hardlopen. Vanaf 10–12 km/u begonnen de klachten, en een operatie wilde ik koste wat kost vermijden.

Toch gestart, met het idee dat alles trainbaar is. De eerste trainingen waren zó licht dat ik er weinig vertrouwen in had, en mijn klachten leken zelfs erger te worden. Na goed overleg met Andrea ging het niveau omhoog — en vanaf dat moment voelde ik direct verschil. Dat resultaat is gebleven.

Van twee keer per week ben ik teruggegaan naar één keer, en dat merk ik meteen. Meer trainen werkt gewoon beter, maar dat is helaas niet altijd betaalbaar. Hopelijk gaan zorgverzekeraars hier in de toekomst meer in betekenen.

Voor mij heeft dit écht het verschil gemaakt. Heb je bekkenklachten? Ga het gewoon ervaren. Het kan je meer opleveren dan je denkt.

13 aprile 2026

Risposta di Mypelvi

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en eerlijke review!

Mooi om te lezen dat u toch het traject bent aangegaan en uiteindelijk zo’n duidelijk verschil heeft ervaren. Het moment waarop uw lichaam reageert en u vooruitgang voelt, daar doen wij het voor 💪

Averechts

Na 20 behandeling verlies in nóg meer urine dan vóór de behandeling.
Werkt voor mijn dus averechts. Hebben jullie ook een coulance regeling voor mensen waarbij de klachten nóg erger zijn geworden?

Risposta di Mypelvi

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wat vervelend om te horen dat uw klachten zijn toegenomen, dat is natuurlijk niet wat wij willen.

Wij kijken dit graag persoonlijk met u na, omdat iedere situatie anders is en we samen willen begrijpen wat er speelt. Zou u contact willen opnemen met de locatie waar u traint? Dan kunnen we met u meekijken.

Valutata 2 stelle su 5

Overleg eerst met een arts!…

Overleg met een arts of andere professional of dit een goed idee is, het kost immers veel geld, en je krijgt het niet vergoed. Ik heb bijna 20 sessies gehad, het hielp een heel klein beetje, ik ben naar de dokter gegaan en na een kleine chirurgische ingreep ben ik klachtenvrij, dat had mij een hoop geld uitgespaard.

Risposta di Mypelvi

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Jammer om te horen dat het traject voor u onvoldoende resultaat heeft opgeleverd.

U heeft gelijk dat het belangrijk is om, afhankelijk van de klachten, hierover met een arts of specialist te overleggen. Wij zien juist vaak dat onze training een passende eerste stap kan zijn, maar helaas werkt geen enkele aanpak voor iedereen hetzelfde.

Fijn om te horen dat u uiteindelijk klachtenvrij bent, dat is natuurlijk het belangrijkste.

Valutata 5 stelle su 5

Vorig jaar begonnen aan my pelvi in…

Vorig jaar begonnen aan my pelvi in Heemstede, na mijn intake stond ik er nog wel sceptisch in, maar toch begonnen met de sessies. Na 10 sessies merkte ik al een groot verschil voor de pijn in mijn onderrug.
In december kon ik over naar locatie Nieuw-Vennep, wat voor mij heel fijn was, ook hierin werd alles weer top geregeld!
Nieuw-Vennep is een hele fijne locatie waar je zelf met qr-code naar binnen kan, en prettige medewerker voor als je vragen hebt.
Ik zou dit iedereen aan bevelen die last heeft van bekkenbodem klachten!

Risposta di Mypelvi

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review!

Fijn om te horen dat u, ondanks uw aanvankelijke twijfel, toch bent gestart en al na 10 sessies verschil merkte. Mooi dat ook de overstap naar Nieuw-Vennep soepel is verlopen en dat u onze locatie en werkwijze als prettig heeft ervaren.

Hartelijk dank voor uw vertrouwen én voor het aanbevelen, dat waarderen wij enorm!

Beter laat dan nooit

Na bijna vier maanden bekkenbodemtrainingen bij MyPelvi in Amstelveen beginnen de sessies te werken! Ik had de hoop al bijna opgegeven, dus ik ben meer dan blij dat mijn oog viel op de advertentie. Helemaal zonder incontinentiemateriaal durf ik de deur nog niet uit, maar dat komt nog wel. Het geeft mij power en zelfvertrouwen dat ik weer zonder al te veel misère de deur uit kan.
De lieve ondersteuning van Danielle en Lisette en de heerlijke kopjes espresso maakten van elke behandeling een klein feestje 🎈

Risposta di Mypelvi

Hartelijk dank voor uw mooie review en het delen van uw ervaring.

Bijzonder om te lezen dat u, juist op het moment dat u de hoop bijna had opgegeven, toch nog zo’n duidelijk verschil bent gaan ervaren. Het moment waarop u weer vertrouwen krijgt in uw lichaam, is precies waar wij het voor doen.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastische methode .Ik was erg…

Fantastische methode .Ik was erg sceptisch, maar wilde het wel graag proberen. Na 5 behandelingen merkte ik al verschil , nu 10 behandelingen verder en ik draag geen inlegkruisje meer.Echt fantastisch!!!!

Risposta di Mypelvi

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u, ondanks uw aanvankelijke scepsis, toch bent gestart en al snel verschil merkte. Geweldig dat u na 10 behandelingen zulke mooie resultaten ervaart.

Dank u wel voor uw vertrouwen!

Valutata 1 stelle su 5

Behandeling heeft niet gewerkt

Ik vind het heel fijn dat het bij sommige mensen werkt...Bij mij heeft het traject van 20 behandelingen niets gedaan. Geen enkele verbetering. Maar ik had voor mezelf de afweging gemaakt of ik een risico van 800 euro wilde nemen voor een behandeling waarvan de werking/uitkomst onbekend is. En ik was bereid dat risico te nemen, dus ik ga verder niet klagen.

27 marzo 2026

Risposta di Mypelvi

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen, ook al is deze teleurstellend.
Het spijt ons oprecht te horen dat het behandeltraject van 20 sessies voor u geen enkele verbetering heeft gebracht
We begrijpen uw teleurstelling, zeker omdat u heeft gehoopt op een positieve uitkomst.

Valutata 5 stelle su 5

Vanaf het intake gesprek tot aan de…

Vanaf het intake gesprek tot aan de sessies is MyPelvi Heemstede een geweldige ervaring voor mij. De behandelingen sloegen snel aan en ben inmiddels klachtenvrij! Ik had last van een overactieve blaas, waardoor ik vaak naar het toilet moest, ook ‘s nachts. Na een paar sessies in de MyPelvi stoel hoef ik mijn bed niet meer uit. Dank jullie wel voor de fijne begeleiding.

23 marzo 2026

Risposta di Mypelvi

Hartelijk dank voor deze prachtige en uitgebreide review!

Wat geweldig om te horen dat u vanaf het intakegesprek tot aan de sessies zo’n positieve ervaring heeft gehad bij MyPelvi Heemstede. Dat u niet meer ’s nachts uit bed hoeft is een resultaat waar we ontzettend trots op zijn en dat een groot verschil maakt in uw dagelijks leven.

Uw waardering voor onze begeleiding betekent veel voor ons en geven wij graag door aan het team. Bedankt voor uw vertrouwen!

Sehr zufrieden

Ich bin so froh, dass ich den myPelvi entdeckt habe. Durch die regelmäßige Behandlung (aktuell 2x/Woche) haben sich meine Beschwerden schon gebessert. Etwas Geduld braucht es. Ich bin begeistert und werde dran bleiben.

20 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Ik word erg goed begeleid door Vivienne…

Ik word erg goed begeleid door Vivienne in Oisterwijk en t heeft mij al erg goed geholpen. Eerst t vital programma en nu t trainingsprogramma . T doet echt wat met mijn bekkenbodem en heb geen urineverlies meer. Ik ben tevreden dus ga zo door.

18 marzo 2026

Risposta di Mypelvi

Hartelijk dank voor deze fantastische feedback!

Wat geweldig om te horen dat u zo goed wordt begeleid door Vivienne in Oisterwijk en dat de combinatie van het Vital- en het Train-programma u al zo goed heeft geholpen.

Het feit dat u geen urineverlies meer heeft, bevestigt de effectiviteit van de behandeling op uw bekkenbodem en is een resultaat waar we ongelooflijk trots op zijn.

Uw tevredenheid is onze drijfveer.
Ga zo door met het programma!

Valutata 5 stelle su 5

Ich bin zurück beim nahezu problemlosem Sporteln!

Als Mutter von 2 jugendlichen Töchtern habe ich jahrelang verschiedenstes ausprobiert und nun mit MyPelvi eine Trainingsmethode gefunden, die mir meine Sportausübung wieder fast problemlos ermöglicht!
Danke an euer tolles Facebook‑Marketing durch das ich auf MyPelvi aufmerksam wurde!

17 marzo 2026

vandaag de proeftest gehad

vandaag de proeftest gehad met goede uitleg.
prijskaartje is wel kostelijk.
voor sessies betaal je 1170 euro en is voor 4 maanden.
Daarna onderhoudsbeurten wat jaarlijks rond de 500 euro kost.
dus financieel een zware kost maar als het je vrouwelijkheid terug geeft is het dit misschien wel waard.
Ik moet er nog even over nadenken.

17 marzo 2026

Risposta di Mypelvi

Hartelijk dank voor uw bezoek en uw eerlijke feedback. We zijn blij te horen dat u de proefsessie en de uitleg als goed heeft ervaren.

Neem alstublieft alle tijd die u nodig heeft om een weloverwogen beslissing te nemen. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben over de traininge, de kosten of de verwachte resultaten, dan staan we u graag persoonlijk te woord.

Valutata 5 stelle su 5

Vanaf het moment van binnen komen…

Vanaf het moment van binnen komen voelde het goed. Prima intake gericht op mijn problemen en een goed geschoolde begeleidster. Het systeem wekt vertrouwen en dat is het ook waard. Ik ben nu halverwege mijn behandeling van 30 sessies en er zijn veranderingen merkbaar. Tussentijdse evaluaties zijn er al geweest. Begeleiding is prima en toch veel privacy. Inderdaad het is niet goedkoop maar de kwaliteit is het echt waard.

14 marzo 2026

Risposta di Mypelvi

Hartelijk dank voor deze prachtige en gedetailleerde review. Wat fijn om te horen dat u zich vanaf het eerste moment welkom voelde bij ons!

Het is ons doel om een persoonlijke en effectieve trainingen te bieden, en we zijn blij dat u de intake, de deskundigheid van onze begeleidster en het systeem als betrouwbaar en waardevol ervaart.
Geweldig dat u halverwege de 30 sessies al positieve veranderingen merkt en de tussentijdse evaluaties en privacy waardeert.
Uw erkenning dat de kwaliteit de investering waard is, betekent veel.

Wij wensen u veel succes met het vervolg

Erfahrung nach 11 Einheiten

Bisher habe ich 11 Trainingseinheiten auf dem pelvi absolviert und bin 100% zufrieden mit dem Training. Ich bin vor allem wegen einer Rücken - Op (Schmerzen und Ausfallerscheinungen auf einer Seite inklusive) und Problemen mit dem Unterleib zu dem Training gekommen. Und bin auch sehr dankbar, dass mein Sportstudio das anbietet.
Ich kann berichten, dass ich keine Schmerzen mehr verspüre und auch keine Beeinträchtigungen einseitig verzeichnen kann. Die Schmerzen während der Menstruation sind im einen aushaltbaren Rahmen gewandert und die Schmerzen während des Sex gänzlich verschwunden. Der Po ist straffer und angehoben worden durch das zusätzliche Training auf dem pelvi.
Ich empfehle das pelvi Training auf jeden Fall weiter.

14 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Had ik de stoel maar eerder leren kennen...

Na jarenlang last te hebben gehad van incontinentie is nu mijn kracht teruggekomen. Ik voel me veel zekerder en ben blij met de suggestie nog naar mijn voeding te kijken. Wellicht dat daar de nu spaarzame moeilijke momenten mee worden ondervangen. De stoel heeft me goed gedaan! Complimenten ook voor de prettige begeleiding in Amstelveen. De ontvangst en persoonlijke aandacht is fantastisch.

13 marzo 2026

Risposta di Mypelvi

Wat een fantastische en inspirerende feedback om te lezen!

Het is geweldig om te horen dat na jarenlange problemen met incontinentie, u uw kracht heeft teruggekregen en zich veel zekerder voelt. Dit is precies het resultaat waar we naar streven met de training.

Wij zijn erg blij dat de stoel u zo goed heeft gedaan en dat u de prettige begeleiding en de persoonlijke aandacht in Amstelveen als "fantastisch" heeft ervaren.

Bovendien is het een uitstekend idee om ook naar uw voeding te kijken om de laatste spaarzame moeilijke momenten op te vangen.

Ich bin begeistert!

Mit dem super Team von Mrs. Sporty Schwendermarkt trainiere ich seit langem meine Fitness. Seit ich zusätzlich das Pelvi Beckenboden Training mache, verbessert sich nicht nur die Kontrolle meine Blase, ich habe auch viel seltener Rückenschmerzen! Ich bin rundum begeistert!

12 marzo 2026
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più