MyParmesan har alltid bra och fina produkter. Jag har handlat där tidigare och blir alltid supernöjd med det jag har beställt. Jag beställde 24 månaders lagrad parmesan och den är supergod. Köpte ä... Leggi di più
Den var helt underbart god 💚 ----------Väl värt att prova---------- • Fin i konsistensen. • Porös och lite smulig, precis som jag vill ha den. • Mycket Tyrosinkristaller. • Djup go... Leggi di più
Vilken skillnad! Ofta har jag köpt de parmesan-ostar jag hittar på min vanliga Ica-butik. Har känt mig sådär nöjd över smaken. Men Åååhh när jag testar osten från My Parmesan! Vilken skillnad. Det dju... Leggi di più
Hur kunde jag leva utan att ha parmesan i min kyl?! OJ vilken skillnad det var att smaka parmesan från MyParmesan!! Här talar vi om ost som förtjänar sin plats i kylen! Älskar den så mycket att jag... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Scritti dall'azienda
Äkta Parmigiano Reggiano – direkt från småbönder i Italien . Välkommen till MyParmesan, din specialist på Parmigiano Reggiano och delikatessprodukter av högsta kvalitet. Vi samarbetar enbart med små bönder och producenter där hela processen sker för hand – från mjölkning till lagring. Ingen massproduktion, bara äkta hantverk och tradition. . Vår parmesan är 100 % naturlig, lagrad på traditionellt vis, och laktosfri – perfekt både för smaklökar och mage. . Varför välja oss? - Högsta kvalitet från italienska småproducenter - Handgjort & genuint – ingen massproduktion - Snabb leverans från vårt lager i Sverige . 👉 Upptäck hela sortimentet och hitta dina favoriter här: [Besök vår webbutik](https://myparmesan.se) . Tips: Prova vår Parmigiano Reggiano D.O.P lagrad 36 månader — en favorit bland kunderna.
Parmesanost direkt från italiensk gård.
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Parmesan lagrad 24mån.
Osten är jätte bra men frakten fungerar inte bra... fick vänta 9dagar på den från att den var skickad.Det tycker jag inte är ok🫣🧀

Risposta di MyParmesan
Skøn ost som holder længe i den pose…
Skøn ost som holder længe i den pose jeg købte med.
snabb leverans hög kvalitet på ostarna
snabb leverans hög kvalitet på ostarna, kommer alltid att köpa min parmesan här 🫶
Godaste ost jag ätit
Godaste ost jag ätit. Väldigt snabbt leverans. Varmt rekomenderas.
Smaken är genuin,mycket bra smak och…
Smaken är genuin,mycket bra smak och fylig i smaken!😃👍
Fantastiska varor och snabba…
Fantastiska varor och snabba leveranser. Det uppskattas 😍
Snabb leverans och god produkt.
Snabb leverans och god produkt.
Pålitligt
Två dagar räckte för leverans.
Produktens kvalitet är prima.
Äkta Italienskt vara.