Lekkert undertøy og badetøy. Jeg har opplevd at noe av det jeg har kjøpt har vært større eller mindre enn vanlig størrelse, men det er vel vanlig for fler merker. Jeg syns utvalget er bra, men at det... Leggi di più

Jeg har vert fast kunde siden 2016, og aldri vert misfornøyd med en levering. De leverer kvalitetsundertøy til de fleste størrelser. Undertøy til enhver smak, sammen med rask levering, fin innpakning,... Leggi di più

Alt gikk ganske knirkefritt når det kommer til retur, da settet som ble bestilt ikke passet… til tross for å ha fulgt måleskjema, så ble BH-en alt for stor rundt som resulterte i null støtte. Men sett... Leggi di più

1. Negozio di biancheria intima

Sensuelt undertøy og tilbehør til kvinner. For de som ønsker det lille ekstra. 1-4 dagers levering. Kjøp i dag! Gratis bytte. Cup-størrelser A-M. Unikt - kun på nett. Bredt størrelsesutvalg. Gratis bytte. Kun høykvalitetstekstiler. Typer: Undertøy, Badetøy.

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Beste butikk i Norge for undertøy!

Nydelig undertøy og bra kvalitet😍 I utgangspunktet var jeg skeptisk til å bestille undertøy på nett, men med den fine returordningen så var det ikke noe problem. Det fineste undertøyet i Norge finner du her💕🥹

14 marzo 2023

Veldig fornøyd!

Veldig fornøyd med variasjonen av undertøy og størrelser de har, som passer til alle kropper. Gode priser, samt nydelige og komfortabelt undertøy!

14 marzo 2023

God kvalitet og utvalg i str

God kvalitet og utvalg i str. Finner nesten aldri min str andre plasser, som faktisk er fint og behagelig å gå med. Rask levering og god kundeservice.

16 marzo 2022

Alt gikk knirkefritt

Alt gikk knirkefritt! Litt lenger leveringstid pga Black Friday men det er som forventet. Produktene levde opp til forventningene og jeg bor i det nye loungesettet mitt 😁

22 novembre 2022

Fine varer, rask frakt.

Har bestilt herfra flere ganger. Varene kommer alltid raskt og pent pakket inn.
Veldig fornøyd med produkter herfra, skulle bare ønske at noen av de dyrere produktene var laget i litt bedre materialer. Kjøpte en type ribbed «ullbukse» som er veldig tung pga valget av materiale.

Fine produkter, men skulle ønske det var litt mer fokus på materialvalg og ikke bare design.

Overalt fornøyd og kommer til å handle her igjen.

5 ottobre 2022

Forferdelig kundeservice og produkter!

Mest dårligste kundeservicen jeg noen gang har vært bort i. Heilt sykt dyr pris til så dårlig kvalitet, man får kjøpt i utlandet for 10-50kr til samme kvalitet!! Kommer aldri til å kjøpe noe mer fra de.

15 agosto 2022

Ikke stol på størrelser

Så lei meg ble jeg da jeg fikk BHene, og ALLE 3 jeg bestilte passet ikke i cupen....
Med pris på 500,- stykk forventer man en viss kvalitet og størrelse som vanlige butikker.

15 maggio 2022

Hei hei

Hei
veldig fin bh . gledet meg til å få dem
Bruker vanligvis B75 eller B 80
Bestille Derfir B75. Fikk den dessverre ikke på meg det var langt igjen ca 5 cm til jeg hadde fått hektet dn igjen
Dette må være veldig liten str
jeg er 165 og veier 70 kg.
veldig synd for de var så fine
Det ble derfor retur på meg

7 dicembre 2021

Undertøy av god kvalitet

Har flere undertøysett og lounge-plagg fra MyMuse og disse har blitt favorittene! Behagelige og av god kvalitet som holder seg pene lenge. De har også et bredt utvalg av størrelser, noe som er veldig fint og jeg fikk varene mine veldig raskt.

1 febbraio 2021

Bredt utvalg av størrelser og god kvalitet.

Har et bredt utvalg av størrelser også i pent undertøy! Svært gode produkter som holder godt over lang tid. Har gått over til å kun bruke bher fra Mymuse og de tåler vask etter vask.
Rask levering og god service.

28 gennaio 2021

Høy kvalitet og god passform!

Veldig fornøyd med undertøyet jeg bestilte fra MyMuse. Undertøyet hadde god passform og var av god kvalitet. Det var også pakket pent inn, så er perfekt som en gave. Behagelig og fint undertøy. De har også mange forskjellige BH-størrelser som gjør det enkelt å finne noe som passer perfekt! Anbefaler virkelig MyMuse.

28 gennaio 2021