Valutata 5 stelle su 5

Hele vriendelijke en behulpzame klantenservice! En toen we de bestelling kregen mooi en goede kwaliteit. Dhl was mijn pakje kwijtgeraakt en dan mag alleen de verzender een navraag starten. Di... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De bestelling kon gelukkig eerder bezorgt worden. Wij hadden hierover gebelt toen we er achter kwamen dat het anders net te laat zou zijn voor het verjaardag kado. Toen het binnenkwam bleek er een ver... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Product via website customized. (Afdruk) kwaliteit is heel goed. Maar de vijf sterren zijn vooral verdiend door het overtreffen van de verwachtingen over het inpakken. Bij de bestelling had ik als opm... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

De tool om beker en broodtrommel te personaliseren werkte vrij goed (ook op mobiele telefoon!). De ontvangen producten zien er goed uit. We hebben verschillende bekers van Mepal in gebruik, voor onze... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Stampante di etichette personalizzate
  2. Negozio di generi vari

Scritti dall'azienda

MyMepal is uitgegroeid tot een internationale webshop met een uitgebreid Mepal assortiment en de nieuwste bedrukkingstechnieken. Je kunt op de MyMepal site niet alleen je eigen Mepal lunchbox, schoolbeker en diverse drink- en waterflessen samenstellen qua kleur en bedrukking, maar ook thermomokken, lunchpots, theedozen en kraamcadeaus personaliseren.

4,4

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

4,4

Tutte le recensioni

(18.067)

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Zelf beker printen

Het is leuk dat je zelf een plaatje en tekst op de beker kon plaatsen, ook dat je zelf de kleuren kon bepalen. De print is wel streperig en heeft "schaduw"-randjes aan de zijkanten. We hopen dat die vlekjes aan de zijkant er nog een beetje afslijten. Voor de rest is hij leuk.
De levering was sneller dan verwacht.

16 settembre 2023

Verzonden, maar niet verzonden

Ik kreeg een mail over het item dat het verzonden zou zijn. Via de link bleef het pakket echter op onverwerkt staan. Na een week stuurde ik een mail om te horen te krijgen dat het helemaal niet verzonden was, omdat het niet op voorraad was. De uitleg was dat het inderdaad verwarrend was, maar dat jullie zo werken. Erg jammer, want nu was het cadeau helemaal niet op tijd, maar had ik ook niet de kans om iets kleins ter vervanging te zoeken. Heel erg vervelend en niet echt klantvriendelijk, al werd er wel altijd snel geantwoord op mijn mails. Het product zelf is prima in orde en de foto is met goede kwaliteit erop gedrukt.

24 settembre 2023
Valutata 3 stelle su 5

Kinderbestek met naam

Snelle levering. Prent is zoals verwacht, maar de naam staat op kindermesje en lepel in de verkeerde richting. De vork is ok. Verder geen opmerkingen

15 settembre 2023
Valutata 3 stelle su 5

Snelle levering maar kwaliteit niet top

Het was makkelijk te doen en er was snelle levering. Helaas is de kwaliteit minder. Na voor de 2e keer in de vaatwasser was het plaatje van de broodtrommel al niet meer helemaal goed. Er was een klein stukje af en een ander klein stukje was vervaagd. Je kan nog steeds goed het plaatje zien maar het is niet meer helemaal heel. En dat vind ik toch het niet waard voor de prijs.

26 settembre 2023

Beste Juliette,

Bedankt voor uw review.

Wat vervelend. Kunt u ons misschien daarvan een foto mailen met het bestelnummer erbij vermeld? Dat mag naar contact@mymepal.com.

Dan zullen wij ernaar kijken en een passende oplossing aanbieden.

Always a perfect present

It was my third order and as always, the printed products as well as the service are perfect. It takes a few days till the printed boxes are being sent but these are individualized products so I think it’s appropriate.

11 settembre 2023
Valutata 2 stelle su 5

Niet de juiste kleuren die ik vroeg, tekst zeer vervaagd

Niet de juiste kleuren die ik vroeg

9 settembre 2023

Beste Els,

bedankt voor uw review.

wat vervelend.

Kunt u ons misschien een foto samen met bestelnummer mailen: contact@mymepal.com.

dan zullen wij dit controleren en een passende oplossing aanbieden.

Valutata 2 stelle su 5

Helaas scheef gedrukt en klantenservice geeft niet thuis

Prachtige producten en mooie prints. Helaas is de opdruk op 3 van de 4 bestelde producten verkeerd geplaatst. Op de voorbeelden op de website bij het maken van de ontwerpen staan ze perfect. Je zou verwachten dat je ze dan ook zo krijgt. Klantenservice was niet erg meedenkend. Heeft uiteindelijk 1 product vervangen (onduidelijk waarom niet allemaal?), maar daarop wederom exact dezelfde verkeerd geplaatste afbeelding. Op mijn vraag hoe dit nou kan en hoe dit voorkomen kan worden bij een eventuele bestelling in de toekomst kreeg ik geen antwoord meer.
Jammer, want de afbeeldingen an sich zijn mooi en van goede kwaliteit, maar hierdoor zou ik de volgende keer voor een andere aanbieder kiezen.

15 settembre 2023

Beste Amleska,

Bedankt voor uw review.

Wat vervelend.

Betreft de flessen/bekers, die zullen wij opnieuw printen en checken met een dop of dit nu wel uitgelijnd staat.

Wat het fruitboxje betreft, daar heeft u het ontwerp zelf niet in het midden geplaatst. ik heb dit nu aangepast en deze zullen wij dan ook opnieuw printen en toesturen.

U ontvangt nog een mail ter bevestiging.

Met vriendelijke groeten,

Valutata 5 stelle su 5

Hele vriendelijke en behulpzame klantenservice…

Hele vriendelijke en behulpzame klantenservice!

En toen we de bestelling kregen mooi en goede kwaliteit.

Dhl was mijn pakje kwijtgeraakt en dan mag alleen de verzender een navraag starten. Dit werd op mijn vraag prompt gedaan. Toen er weinig schot bij dhl zat is er een nieuwe bestelling opgestuurd en hebben we nu hele goede kwaliteit en mooi uitgevoerde persoonlijke broodrommel ed voor de kinderen.

Blij mee!

7 settembre 2023

Super service

Super service,
Na een grote bestelling voor het nieuwe schooljaar voor de kinderen waren er 2 producten waar de afbeelding witte puntjes vertoonde en losliet, na een mailtje, gelijk reactie binnen 👍 en gelijk met een oplossing!
Echt super snel en goede service een dikke duim kunnen veel bedrijven nog wat van leren 👍👍👍👍👍, kan hellaas niet meer dan 5 sterren geven maar van mij krijgen ze zeker meer

27 settembre 2023
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più