I have a complain: myfeet is good and all but every since I buy a lot of myfeet. My feet become yellow and I’m gonna rate it 4 star because of that
Jeg har kjøpt sko fra myfeet at par ganger nå og synes det er topp at de har en kategori for brede, ekstra brede og veganske sko! Synes dog at bredden varierer litt mye, da et par sko var mer enn bred... Leggi di più
Helt fantastisk kundeservice!! Jeg etterspurte et produkt som ikke lenger er i sortimentet. Tilfeldigvis hadde kundeservice produktet liggende på kontoret og sendte det til meg som en gave, en «ekst... Leggi di più
Jeg er veldig fornøyd. Pålitelig informasjon, relativt rask service og ingen problemer med å bytte produktet til riktig (størrelse). Dette er spesielt viktig for meg ettersom produktet jeg kjøpte pass... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Mange utvalg av sko
Mange utvalg av sko, men dårlig respons tid.
Ganske fornøyd med kvaliteten på skoen og servicen.
Utmerket
Utmerket. Effektive, fine og praktiske sko med inn-/ut-fellbare pigger. Trygt og godt produkt :)
Enkel og oversiktlig bestilling.
Enkel og oversiktlig bestilling.
Rask levering.
Svært fornøyd med varen.
Raskt levert og gode produkter.
Utvalget på fottøy er stort og for all…
Utvalget på fottøy er stort og for all fot problematikk. Fant vinter sko som passer mine hovne føtter. Enkle å ta på. Veldig fornøyd.
Enkelt og greit.
Rask levering
Meget rask levering. To dager fra bestilling til mottakelse.
God kundeservice
Fikk rask og god tilbakemelding av kundeservice om produktet.
Rask levering og produktet oppfylte mine forventninger.
Enkelt å bestille på grei nettside
Enkelt å bestille på grei nettside. Jeg bestilte varene 03.11 og jeg sendte en purring 15.11 da varene ikke var mottatt. Mottok svar samme dag med at årsaken var manglende strømper hos Myfeet. Fikk melding om at ordren var sendt et par dager etter, og postgangen gikk raskt.
Jeg mener at Myfeet bør svare umiddelbart når varen ikke er på lager, og utsendelsen ikke vil skje før 2-3 dager etter mottatt bestilling.
Ellers er jeg godt fornøyd med Falke strømper som jeg nå bruker til det meste, samt også sandaler i skinn med Wibram såle produsert i Sverige.
Anbefaler Myfeet til de fleste.
Karl
Veldig fornøyd🤗
Har handlet flere ganger hos dere og er…
Har handlet flere ganger hos dere og er veldig fornøyd med rask, ryddig og enkel levering og info.
Bra fotkrem
kjapt levert
Tretorn Støvler Alto Hybrid Fog
Tretorn Støvler Alto Hybrid Fog. Helt fantastiske å gå i, ordentlig gummisåle, fôret og pene. Passer en dag på byen, jobben også.
Så fornøyd.
Rask levering også.
LYKKE
Etter utrolig mye leting og utallige feilkjøp, har jeg nå endelig funnet vintersko som er brede nok uten å måtte kjøpe fra herre kolleksjonen! En utrolig lettelse og en STOR lykke over å kunne bruke litt pyntete damesko som har den passformen som føttene mine krever 🤩
Det går alltid så greit
Det går alltid så greit, de har det jeg skal ha. Kommer fort frem😊👍 Har aldri sendt noe i retur, men kan ikke tenke meg at det er noe problem. Man må ikke glemme! har du problemer med bena finner du alltid noe som lindrer. Strømper, sokker eller sko. 🧦👞
Utrolig fornøyd med skoene
Utrolig fornøyd med skoene, veldig raskt svar på mailer og meget gode sko! Best.
Jeg er kjempefornøyd med å handle hos…
Jeg er kjempefornøyd med å handle hos Myfeet :-)..