Eindresultaat in de lijst is uiteindelijk goed, dus daar tevreden over. Ook tevreden over aanpassingen die zijn verwerkt na concept 1. Klantenservice doet haar best, maar loopt achter de feiten aan. B... Leggi di più
Fantastische service Na het zien van het digitale voorbeeld, wat netjes 1 op 1 over was genomen van de opgestuurde foto, vroeg ik of ze de kleur van mijn T-shirt aan konden passen. Dat stond name... Leggi di più
Paid for tracked Royal Mail deliver (outside of strike dates) taking 1-2 days according to their website. I ordered 11 days ago and haven’t even received shipping notification or update yet. Have emai... Leggi di più
Niet binnen 24 uur het digitale exemplaar gekregen, pas na dagen iets gehoord. Niet op tijd voor kerst. Slechte communicatie, voor express levering betaald wat uiteindelijk voor niets was omdat het ni... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Monkey Tap Casino is a casual-style online casino designed for quick play, featuring colorful slots, straightforward bonuses, secure payments, and intuitive navigation.
Marketing 32A, 6921RE, Duiven, Paesi Bassi
- info@myfamframe.nl
- myfamframe.nl
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Geen contact mee te krijgen
Van tevoren liet ik een foto beoordelen of deze geschikt was. Dit was het wel. Vervolgens kregen we niet wat we gevraagd hadden. In dit te veranderen moesten we €9,95 betalen. Ineens kreeg ik op heden manier contact meer. Na een paar weken reageerde er pas weer iemand en werd de tekening toch gratis aangepast. Ik had ook een digitale download besteld, maar deze dat er niet bij. Hier moest ik ook weer apart om vragen.
Ben blij dat er nog een copy was om de…
Ben blij dat er nog een copy was om de tekenjng nogmaals te maken, perfecte service en zoooo mooi
Super tevreden kader was beschadigd en…
Super tevreden kader was beschadigd en heb een nieuwe opgestuurd gekregen! Snelle service + super vriendelijk
Slechte service
Ze hadden niet in de gaten dat ik 2 foto's had besteld, ik had ze daarom niet optijd binnen. Het is jammer dat je ze niet telefonisch kan bereiken want op de mail reageren ze pas heel laat. Ik heb daarom heel er lang op mijn 2e foto moeten wachten en zijn daarin de afspraken niet nagekomen wat ze mij beloofd hadden in de mail.
Het was nog mooier dan ik had verwacht
Het was nog mooier dan ik had verwacht! We zijn erg blij het het resultaat! Super!!
De foto is zo lelijk bewerkt dat ik me…
De foto is zo lelijk bewerkt dat ik me eigen kinderen gewoon bijna niet herkende vragen die ik stel word niet op gereageerd echt heel slecht
Wat ging er allemaal niet mis..
Wat ging er allemaal niet mis..
2a3 jaar geleden heb ik al eens hier wat besteld en dat ging top, vandaar ik dacht ik bestel nog eens wat..
Dat was meteen de laatste keer!
Ik heb voor Valentijn een bestelling geplaatst.
Dit duurde al een week eer ik de proefversie kreeg.
Vervolgens had ik het in ontvangst mogen nemen.
Toen ik mijn poster binnen had, had ik een blauwe achter grond terwijl ik hem in het grijs had gevraagd.
Oke prima een foutje, kan gebeuren van beiden kanten.
Maar erna heb ik telkens contact gehad wanneer ik de nieuwe poster mocht ontvangen..
telkens kreeg ik terug we sturen hem op. Op een gegeven moment vertelde ze me dat ik geduld moest hebben omdat het een fout was geweest. Hadden de bestaande klanten voorrang! Terwijl ik hier al 4 weken aan wachten was op mijn goede poster.
Ook werd erbij gezegd we sturen je de poster gratis naar je toe!
Dit mag ook wel vind ik dat is gewoon service, het is al raar dat ik geen voorrang kreeg. Normaal handel je toch eerst je fouten af?
Gelukkig heb ik nu mijn goede poster mogen ontvangen na 6weken!
Ik vind het zo jammer dat ik het zo heb mogen ervaren! Vandaar toch deze review
Was mooi maar heel veel te korte…
Was mooi maar heel veel te korte dingens
Alles stond er niet op.
En ik dacht dat ik er bij een kader ging krijgen maar neen enkel het blad heb ik gekregen.
Slechte ervaring
Ik heb nu een week geleden (31 december) een groot order geplaatst. Ik hoor niets, krijg geen reactie op de mail, geen reactie via Instagram, terwijl ze via alle kanalen aangeven dat je binnen 24 uur bericht en ontwerp van ze binnen krijgt.
Ik ga ze proberen nu per post te bereiken. Het lijkt alsof ik ben opgelicht, maar gezien eerdere reacties/reviews van anderen kan ik dat bijna niet geloven.
Helemaal niet 100% tevredenheid…
Helemaal niet 100% tevredenheid garantie ik ben erg ontevreden 5 september een bestelling geplaatst 3 dagen laten kreeg ik dan een voorbeeld in mijn mail en hierbij een wijziging aan gevraagd maar meer een vraag waarop ik niks hoorde mail gestuurd kreeg 1 automatisch bericht dat ik binnen 24uur antwoord zou krijgen ondertussen na 6 mailtjes en op insta berichtjes gestuurd te hebben nu 18 septber ben ik wel beetje klaar ermee heb mn mail nog terug gezocht en maar op goedgekeurd gedrukt in de hoop dat ik nog iets krijg maar zie liever mijn geld terug geen reactie geen bestelling wel geld weg erg ontevreden raad niemand aan hier iets te bestellen belachelijk is t.
Waardeloos
Waardeloos. 7 augustus een bestelling geplaatst als cadeau en tot op heden nog niks ontvangen. Telefonisch niet te bereiken en via de mail krijg je alleen reactie ‘we kijken ernaar’. Inmiddels ook 5 dagen geleden. Bestel hier niet!!!!
Mooi product, slechte service
Mooi product! Enkel jammer van de service die ze aanbieden. Ze beloven binnen 24uur een schets, deze krijg je pas 3 a 4 dagen later. Na het bevestigen van de schets heeft het nog meer als 1 week geduurd voor ze het product opsturen terwijl ze beloven dit direct te doen. Als je berichtje stuurt met uitleg wordt je afgewimpeld of krijg je pas dagen later antwoord. Geen fijne ervaring...
Koop hier niet!
Bestelling geplaatst. Extra geld betaald voor snelle levering binnen 2 werkdagen. Ze beweren dat ze binnen 24 uur een preview sturen. Na 2 dagen nog niks gehoord terwijl ik het product al binnen zou moeten hebben.
Het uiteindelijk product ontvangen na een week. Uiteindelijk een foutje ontdekt maar ze zijn niet bereid om het kosteloos aan te passen.
Je kunt nergens naartoe bellen en mail wordt nauwelijks op gereageerd.
Bespaar je geld want dit is een slecht bedrijf met een nog slechtere service.
Ik wacht al 4 weken op me product krijg…
Ik wacht al 4 weken op me product krijg geen reacties op mijn vragen
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.