Helt igennem en rigtig god oplevelse. Vi havde bestilt en babysengepakke, men modtog i første omgang kun tilbehøret. Vi kontaktede kundeservice og fik svar samme dag på en søndagen - og tirsdag ha... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Fantastisk god service. Afgav en ordre søndag aften, hvorefter jeg mandag morgen blev kontaktet, fordi jeg havde bestilt en madras som var mindre end den som passer sengen jeg også havde købt. D... Leggi di più
Meget nem og overskuelig hjemmeside. Forklarer og guider en til det rigtige valg af bedside. Og så blev min pakke sendt utroligt hurtigt afsted :) Kun lidt ked af babybays eget mærke af sengerand.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fantastisk service fra start til slut! Jeg fik hurtigt svar på mine spørgsmål over mail, og leveringen var både hurtig og problemfri. Indehaveren, Lailah, yder en enestående indsats og formår virkelig... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
my copenhagen kid er en dansk blogshop (blog & webshop) med familietestet børneudstyr i smukt design og lækker kvalitet. Forestil dig en butik med alverdens tilbehør til børn, men i stedet for en butik, er det en blog med personlige anbefalinger og beskrivelser af produkterne - en blogshop! Vi forhandler kendte brands som Konges Sløjd, Liewood, MarMar og Cam Cam, samt håndplukkede produkter fra eksklusive nichedesignere.
Informazioni di contatto
Sørens Alle 8, 3050, Humlebæk, Danimarca
- info@mycopenhagenkid.com
- mycopenhagenkid.com
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Hurtig levering og fremragende service.
Yderst tilfreds med køb og service.
Jeg bestilte en babybay seng, som ankom dagen efter. Da sengen havde en fejl, sørgede Mycopenhagenkid for, at Babybay hurtigt sendte mig en ny del. De få dage jeg skulle vente, var jeg meget velkommen til at bruge den reklamerede del, ligesom jeg ikke skulle bakse med at sende den retur!
Jeg har været i kontakt med ejer flere gange igennem processen, og alt er blevet håndteret top-professionelt, samt med en service langt ud over det sædvanlige. Det er på ingen måder sidste gang, at jeg handler der!
Er bestemt ikke fan!
En stjerne for hurtig levering.
Men ville aldrig handle her igen eller anbefale andre om at bruge sine penge her.
Vil derimod fraråde alle jeg kender om at handle her og at de skal videre fraråde andre..
Må godt nok sige jeg er skuffet, særligt også efter jeg læste anmeldelserne herinde..
Men kvaliteten er så dårlig kontra det du betaler..

Risposta di my copenhagen kid
Pålidelig webshop
Hurtig levering. Bestilte en Nature sway vugge fredag aften og modtog den allerede mandag morgen. Blev da helt mistænkelig over hvad det var for en mystisk pakke der lå til mig på posthuset - da jeg ikke havde forventet at modtage min vare allerede, grundet weekend.
Bestilte også en bedside crip tilbage i december. Der modtog jeg så en mail om at den var 14 dage forsinket. Men jeg blev da rigtig glad, for at de gad at tage sig tid til lige at informere mig. 👍😊
Lynhurtig levering
Lynhurtig levering. Er meget tilfreds med mit køb (babybay seng). Mange anbefalinger herfra.
Jeg har nu handlet der 3
Jeg har nu handlet der 3. Gange, og der har aldrig været noget der gør de ikke skal have 5 stjerner.
Hurtig levering og gode informationsmail undervejs.
De bedste anbefalinger herfra.
SUPER oplevelse
SUPER oplevelse!
Jeg bestilte fredag klokken 13.00. 13.30 fik jeg besked om at pakken var sendt, og mandag kunne jeg hente den. Jeg kan levende forestille mig hvor hurtigt det var gået, hvis vi ikke lige havde krydset en weekend. Det er absolut ikke sidste gang jeg bestiller fra jer. TAK for at have den nok sidste flyverdragt i str 3 år!
Utrolig god og hurtig service
Utrolig god og hurtig service!
Bestilte den fineste babynest fra webshoppen og fik allerede leveret den dagen efter (under 24 timer)..
Vil uden tvivl bestille fra firmaet igen. Fantastisk!
Fantastisk service
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse, har købt en fin fin bedsidecrib og den blev leveret dagen efter jeg bestilte. Ikke en finger at sætte på noget 👌🏼
Super!!
Super service, hurtig levering! Alt var tip top, og det er ikke sidste gang, jeg handler her.
Sindssyg god service
Sindssyg god service! Bestemt ikke sidste gang, jeg handler her :-)
Bestilte en Natures Sway kl
Bestilte en Natures Sway kl. 16 om eftermiddagen, og havde fået pakken leveret med GLS kl. 9 næste dag. Tror det er ny leveringsrekord for mit vedkomne. Jeg er virkelig tilfreds!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.