Blij met de zending Hot Bone shots. De levering duurde wat langer omdat er een nieuwe voorraad gemaakt moest worden. Hierover werd duidelijk gecommuniceerd en zelfs het wachten beloond met extra fle... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Het assortiment is goed, en bij elk product staat ook duidelijk hoe je het moet gebruiken. De webshop is goed georganiseerd, waardoor het niet erg is dat een zoekfunctie ontbreekt. My Body My Soul he... Leggi di più
Goede communicatie, mijn diffuser was niet direct beschikbaar. Dat werd direct na mijn bestelling gemaild. Maar binnen 1 werk was mijn diffuser in huis. Met een heerlijk flesje etherische olie daarbi... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Natuurlijke cosmetica, etherische olien, aroma diffusers, Marseille zeep en Marseille wasmiddel, Aleppo zeep en producten. Merken Als tade, Marius Fabre, De `groene Linde Je vind ze hier.
Bloemhofstraat 39, 2406 BR, Alphen aan den Rijn, Paesi Bassi
- 0624208968
- contact@mybodymysoul.nl
- mybodymysoul.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Prima levering
Keurig een persoonlijke mail ontvangen toen levering iets langer zou duren. Alsnog vlot ontvangen.
Super snel verzonden en alles was goed
Super snel verzonden en alles was goed. Mooie website met eerlijke producten heel fijn.
Product werkt niet. Heel teleurstellend
De orderverwerking verliep prima maar het product werkt gewoon niet. Heel teleurstellend want ik wilde een zonnebrandcrème op natuurlijke basis meenemen op vakantie. Heb ik gedaan maar ondanks dat ik netjes alle voorschriften heb gevolgd verbrandde ik levend alsof ik helemaal geen zonnebrand op had gedaan. Nix spf30. Voor €60 aan after sun, aloe Vera, en “normale” zonnebrand moeten kopen om de schade te herstellen en nieuwe ellende te voorkomen.

Risposta di Mybodymysoul
Mooie producten en uitstekende service
zeer goedeoplossing bedacht
Had van vitakruid besteld 120 tabletten. Deze was niet in voorraad, en kreeg toen 2 maal 60 tabletten voor dezelfde prijs.
Snelle levering mooi pakketje
Telefonisch vriendelijk te woord…
Telefonisch vriendelijk te woord gestaan en deskundig advies gekregen.
Gekochte artikelen zoals besteld snel…
Gekochte artikelen zoals besteld snel en op tijd geleverd.
Aanrader!!
Snel geleverd en fijn de “korting”…stuk goedkoper dan waar ik eerst kocht.
En goed en leuk verpakt…leuk detail dat verpakken in dat mooie papier;)
Een feest om uit te pakken
Een feest om uit te pakken, een cadeautje voor mezelf. Goed verzorgd.
Goede communicatie
Goede producten en service!
My body my soul biedt mooie, natuurlijke en duurzame producten aan voor een goede prijs. Het is ook makkelijk om een afspraak te maken om de bestelling op te halen.
Persoonlijk en tijdig!