Mayanne skaber en dejlig afslappende stemning. Hun giver plads til at man kan tro på det man ønsker, men lykkes stadig at lave en værdifuld kobling mellem krop og psyke. Efter første behandling min... Leggi di più

Det har været et super godt forløb, jeg ankom med "bagagen fyldt" min energi kørte altid Max ud så der skulle små ting til at jeg ikke kunne "bære mine bagage" jeg har fået en ekstrem bedre ro med mi... Leggi di più

Har haft en meget positiv oplevelse med mit første besøg hos Mayanne i forbindelse med zoneterapi og NADA. Behandlingen var meget behagelig og afslappende og zoneterapien gjorde slet ikke ondt, som je... Leggi di più

Jeg har været utrolig glad for at modtage behandling for overgangsalder - hedeture mv. hos My-Feet. Mayanne formår med hendes store faglighed og viden, at få mig til at slappe af under behandlinger,... Leggi di più

1. Esperto di riflessologia

Zoneterapi, øreakupunktur, laserbehandling, eft-terapi og meget mere!

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Graviditet

Graviditet
Mayanne fra My-Feet har blandet andet også hjulet mig med graviditet. Vi havde prøvet længe at blive gravid, efter anden gang hos Mayanne, blev jeg gravid, og jeg giver 100% hende kredit for det. Super behandling! Kan Varmt anbefales!

13 marzo 2023

Risposta di My-Feet

Ej hvor gør det mig glad at høre.
Jeg vil nu helst ikke tage fuld kredit for at det er lykkes for jer ;-) Mit arbejde kræver et godt samarbejde, som det havde vi her. Det er så dejligt at høre at det lykkes for jer, og så må du jo endelig komme forbi, hvis du vil have kroppen klar til fødsel om nogle måneder, eller hvis baby skal have hjælp til en god start. Alt det bedste til jer, og 1000 tak for stjernerne og den varme anbefaling, det varmer også mig :-)

Min første zoneterapi

Min første zoneterapi, men absolut ikke den sidste. Dygtig og behagelig behandler. Kunne tydeligt mærke at der skete noget i min krop under behandlingen og de følgende dage. Glæder mig til næste behandling 😊
Dejligt lokale og rolig atmosfære - ikke noget negativt overhovedet at skrive.

9 marzo 2023

Risposta di My-Feet

Det er så dejligt at høre at hvor stor forskel man kan opleve efter blot en behandling med zoneterapi. Dejligt at du lige ville give mig nogle stjerne og så varmer det altid at høre at I syntes det er et rart sted at komme. Tak for det :-)

God behandling

God behandling. Jeg bliver hjulpet med mange af de områder, hvor jeg har smerter - her kan zoneterapien hjælpe mig.

21 febbraio 2023

Hej Bodil.
Tak for dine stjerne og fine ord. Jeg bliver altid meget glad når nogle bruger tid på at skrive et par ord, og særligt glad glad når det er om hvordan jeg har kunne hjælpe. Så dejligt at jeg blev valgt til at hjælpe dig. TAK

Jeg har været utrolig glad for at…

Mayanne formår med hendes store faglighed og viden, at få mig til at slappe af under behandlinger, samt har jeg haft rigtig god gavn af behandlingen - og mine gener er væsentligt reduceret. Som en sidegevinst sover jeg meget bedre efter jeg er opstartet behandling hos My-Feet. Jeg kan klart anbefale My-Feet.

23 febbraio 2023

Risposta di My-Feet

1000 tak for stjernerne og din anbefaling. Det betyder meget for mig at andre kan se hvad det er jeg kan hjælpe med, og at det ikke kun er mine ord :-)
Jeg er sikker på at andre der døjer med overgangsalder har lyst til at komme til behandling hos mig, nu de kan se at en anden har fået hjælp. TAK

Det er balsam for sjælen at få en…

Det er balsam for sjælen at få en behandling hos Mayanne. Dygtig zoneterapeut, dejlige lokaler - en helhed, der gør behandlingen til en god oplevelse

18 gennaio 2023

1000 tak Anne.
Det varme så meget at få dine ord med på vejen, og hvor er jeg glad for at kunne give dig en god oplevelse :-)

Det var 4 gang jeg var hos Mayanne

Det var 4 gang jeg var hos Mayanne, og alle gange har hjulpet mig rigtig meget.
Først med mine knæ, og sidst med stress.
Jeg vil varmt anbefale at få en behandling hos Mayanne❤️

23 gennaio 2023

Risposta di My-Feet

1000 tak for dine stjerner og fine ord. Jeg er virkelig glad for at jeg kan hjælpe dig, og at vi når resultater så hurtigt, det er dejligt at høre :-)

Super god og behagelig oplevelse

Super god og behagelig oplevelse. Der var en god stemning og rolig atmosfære i dejlige omgivelser. Zoneterapien var behagelig og Mayanne er rigtig dygtig. Jeg følte en dejlig ro i kroppen efterfølgende.

4 gennaio 2023

Risposta di My-Feet

1000 tak for dine ord og stjerner. Og hvor er det dejligt at roen indfandt sig i din krop, hvilket den rolige atmosfære er med til at sætte gang i :-)

Fantastisk terapeut

Utrolig behagelig oplevelse, og meget dygtig terapeut, Mayanne har virkelig hjulet mig. Kan varmt anbefales!

21 dicembre 2022

Risposta di My-Feet

1000 tak for dine stjerner og anbefaling. Jeg er virkelig glad for at jeg kunne hjælpe dig med så få behandlinger. Du få de varmeste tanker med på din vej :-)

Det er altid en fornøjelse at komm

Det er altid en fornøjelse at komme under Mayannes kyndige behandling.
I en tryg og afslappet atmosfære arbejder hun sig igennem føddernes zoner - og det hjælper 👍. Jeg går totalt afslappet derfra, og mit blodtryk er blevet bedre 🤗

28 dicembre 2022

Risposta di My-Feet

1000 tak for stjernerne Else :-)
Det er en fornøjelse at kunne hjælpe, og dejlig at din krop tager så godt imod behandlingen.
Vi ses i klinikken :-)

Super nærværende og hjælpsom behandling…

Super nærværende og hjælpsom behandling behandling.

7 dicembre 2022

Hej Dorthe.

1000 tak for de dejlige stjerner.
Jeg håber du fik god ro i kroppen efter sidste behandling, og at julefreden må sænke sig over dig og dine inden længe :-)

Vi ses i klinikken.

Positiv Overraskende oplevelse

Det var en overraskende oplevelse at prøve øreakupunktur! Jeg har i flere år døjet med dårlig ryg efter en ulykke, men ved blot at sætte 2 kugler i ørene, rettede min skæve ryg sig ud og rygsmerterne forsvandt med det samme. Kan klart anbefales

8 ottobre 2022

Risposta di My-Feet

Hvor var det godt jeg kunne hjælpe dig. Jeg syntes selv det var ret overraskende at se hvordan din skulder rettede sig op efter den førte kugle blev sat på. Og så var det lidt sjovt at se hvordan du mistroisk kikkede dig omkring, som om du troede at du var med i skjult kamera :-)
Det er en virkelig effektiv behandling, men smertereducering med det samme.
Du er altid velkommen tilbage, hvis der er mere der skal fikses :-)

Jeg elsker at komme hos dig søde…

Jeg elsker at komme hos dig søde Mayanne. Min stressede hverdag gør at din zoneterapi gør mig SÅ afslappet. Du er dygtig, sætter dig 100% ind i dit fag, og du har en masse erfaring, der gør det spændende at komme hos dig. Du får mine varmeste anbefalinger.

7 aprile 2022

1000 tak skønne Louise.
Det er også altid en fornøjelse at have besøg af dig i klinikken. Det gode samarbejde gør mit arbejde lettere, og du får hurtigere det ønskede resultat. Så skønt at du kan mærke en forskel.
Jeg glæder mig til at se dig i klinikken igen :-)

Behagelig behandler

Dejligt sted og behagelig behandler. Man bliver hurtig tryg. Meget afslappende behandling. Nem måde at booke på og det er ikke svært at få en tid der passer en.

24 novembre 2021

Zoneterapi hos My-Feet

På anbefaling købte jeg et forløb på 5 zoneterapi behandlinger hos My-Feet mod en irriteret/overaktiv blære.
Hver behandling har gjort noget godt. Efter 3. behandling oplevede jeg en klar forbedring.
Første behandling inkluderer en samtale om ønsker/forventninger/muligheder. Samtalen og behandlingen er seriøs og professionel, du mærker at du er i gode og erfarne hænder.

31 ottobre 2021

Risposta di My-Feet

1000 tak for stjerner og de fine ord Niels.
Ja det er helt fantastisk hvad Zoneterapi kan rette op på, selv efter få behandlinger, og dejligt du føler du er i gode hænder :-)
Vi ses snart i klinikken igen.

Venlig, imødekommende og effektiv

Det er altid en fornøjelse at komme forbi My-Feet hvor jeg altid føler mig rigtig godt behandlet. Det er nemt at komme til da placeringen på Algade er meget centralt i byen.

12 settembre 2021

Slut med nightterrors/søvnrædsler efter 4 år uden ordenlig nattesøvn

Vi har været til første behandling hos Mayanne. Hun var utrolig dygtig og god til børn.
Min søn på 7 år har i snart 4 år lidt af nightterrors/søvnrædsel - i gode perioder har han kun haft det nogle gange om ugen og i dårlige perioder hver nat. Da vi var i en dårlig periode besluttede vi at prøve zoneterapi. Mayanne gav sig god tid til at fortælle omkring hvad hun kunne mærke på hans fødder og vi var meget trygge ved behandlingen ved hende.
Der er nu gået en uge siden første behandling og min søn har sove igennem alle nætter siden og vi har ikke set skyggen af hand Nightterrors/søvnrædsler. Jeg har slet ikke ord for den lettelse det har givet vores familie og særligt min søn som endelig er begyndt at reagere på den gode søvn han nu får.
Jeg kan kun give My-feet mine bedste anbefalinger. Vi fortsætter i hvetfald med at komme der.

30 agosto 2021

Risposta di My-Feet

1000 tak Julie, og hvor er jeg glad for at høre, at han har taget så godt imod behandlingen.
Det gør de skønne børn heldigvis ofte, og det er med til at gøre mit arbejde så meningsfyldt.
Glæder mig til at se jer i klinikken igen :-)

Kompetent zoneterapi-klinik

Tryg, meget venlig og kompetent behandling. Meget behagelige omgivelser. Tilbyder mere end zoneterapi og inddrager anden relevant viden. Får helt sikkert min anbefaling.

28 agosto 2021

Risposta di My-Feet

Tak for dine skønne ord Dorrit. Det er bare så dejligt at jeg må være med til at hjælpe jer til en bedre hverdag :-) Og som jeg plejer at sige "Det zoneterapi, det kan altså mere end man regner med"

Jeg giver mine varmeste anbefalinger…

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Mayanne, man bliver mødt med ro og afslappende zoneterapi. Tak :)

9 maggio 2021

Risposta di My-Feet

1000 tak for den varme anbefaling, og selv tak :-)
Glæder mig til at se dig dig i klinikken igen.