Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Bardzo szybka wysyłka dotarło do mnie raz dwa, mikrofon elegancko zapakowany pełna fachowość, niestety po pierwszej próbie kabel od mikrofonu nie działa, a właściwie przerwy bardzo mocno i tutaj ogrom... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Hobby e attività manuali

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Instrumenty muzyczne MUZIKER

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

Pierwsze wrażenie super, później rozczarowanie

Pierwsze wrażenie super, oferta zachęcająca do zakupów. W praktyce jednak przesyłki nie są w ogóle zabezpieczone do transportu, sprzedawcy nie chce się nawet użyć jakiejkolwiek folii strecz/folii bąbelkowej lub najtańszego kartonu. Powinni się uczyć i brać przykład z dużego niemieckiego sklepu na literę T.

Gdy już otrzymasz przesyłkę (nawet gdy jest uszkodzona) to robią wszystko by zbyt klienta i pozbyć się problemu najprędzej odrzucając reklamację. Wiele razy robiłem tam zakupy ale to chyba będzie ostatni raz.

30 settembre 2025
Non scritta su invito

Super !!

Zgodność z opisem !!!

5 maggio 2022

Risposta di muziker.pl

Dzień dobry Adamie, cieszymy się, że Twoje zakupy u nas oceniasz bardzo pozytywnie. Dziękujemy, że zdecydowałeś się na zakupy właśnie u nas. Mamy nadzieje, że to nie jest koniec naszej współpracy. Wierzymy, że kolejne zakupy u nas rówinież będą dla Ciebie pozytywnym doświadczeniem. Serdecznie pozdrawiamy, Dominika - Muziker

What a disappointment!

Although the name is universal and refered to the whole range of SRAM chainring, the picture clearly showed a high-end product, which I believed I had purchased. But when I finally received the package it turned out to be the cheap version of it. I guess that's what happens when a Music online store expands their range of products to something they have no idea about. What a disappointment! I hope I will get my money back.

31 marzo 2022

Dzień dobry Panie Tomaszu,
również tutaj serdecznie przepraszamy za zaistniałą sytuację z Pana zamówieniem.
Dokładamy wszelkich starań, aby nasi klienci byli zadowoleni z zakupów w naszym sklepie.
Dziękuję, że skontaktował się Pan z nami również e-mailowo.
Życzymy miłego dnia,

Valutata 1 stelle su 5

You are three (!!!) months late with…

You are three (!!!) months late with delivering my order, you refused to cancel my order and effectively locked almost 2000 eur of mine inside of your system. I didn't even get a discount to compensate for the absurdally long waiting time. I will use every opportunity to disencourage peoples from buying from you. Best wishes!

31 marzo 2022

Witamy serdecznie p. Janie,
bardzo nam przykro, że Pana doświadczenia z zakupami w naszym sklepie nie spełniły oczekiwań.
Proszę przyjąć nasze przeprosiny. Jednocześnie jednak cieszymy się, że podzielił się Pan z nami swoimi spostrzeżeniami,
ponieważ tylko w taki sposób możemy usprawnić nasze procesy, aby podobne przypadki już się nie powtórzyły.
Życzymy miłego dnia.

Ocena

Ok obsługa profesjonalna

29 marzo 2022

Dzień dobry p. Jacku,
bardzo nas cieszy, że Pana zakupy u nas były pozytywnym doświadczeniem i czekamy na Pana kolejną wizytę w naszym sklepie Muziker ;)

Wszystko super

29 marzo 2022

Dzień dobry p. Łukaszu,
dziękujemy za pozytywną ocenę i rekomendację. Będziemy szczęśliwi, jeśli również przy następnych zakupach uda nam się przekonać Pana o naszych zaletach :)

Super
Wszystko działa tak jak powinno działać

24 marzo 2022

Dzień dobry p. Piotrze,
dziękujemy za Pana opinię. Jesteśmy wdzięczni za pozytywne recenzje, którą nam Pan napisał i będziemy szczęśliwi, jeśli następnym razem również dokona Pan zakupów u nas :)
Życzymy wszystkiego dobrego.

Valutata 5 stelle su 5

Szybka realizacja ,towar dobrze…

Szybka realizacja ,towar dobrze zapakowany zgodny z opisem ,tarcza Winmau Blade6 super.

23 marzo 2022

Dzień dobry p. Bogdanie,
dziękujemy za poświęcenie czasu na napisanie tej recenzji. Cieszymy się, że wszystko poszło zgodnie z Pana oczekiwaniami i życzymy miłego dnia.

Very serious company

Very serious company.
The payment was ok and the delivery too.

22 marzo 2022

Hello Francesco,
Thank you for this perfect feedback and we're happy that you've found time to recommend our online store to others :)

reklamacja została załatwiona…

reklamacja została załatwiona pozytywnie , i szybko , polecam sklep MUZIKER

22 marzo 2022

Dzień dobry Mariuszu,
serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię.
Bardzo się cieszymy, jeśli nasi klienci są zadowoleni z naszych usług w tym również z działu reklamacyjnego. Dziękujemy za to, że podzielił się Pan z nami swoim doświadczeniem.
Jeszcze raz dziękujemy.
Z powiażaniem,

Valutata 5 stelle su 5

Bardzo szybka wysyłka dotarło do mnie…

Bardzo szybka wysyłka dotarło do mnie raz dwa, mikrofon elegancko zapakowany pełna fachowość, niestety po pierwszej próbie kabel od mikrofonu nie działa, a właściwie przerwy bardzo mocno i tutaj ogromny minus

17 marzo 2022

Dzień dobry Łukaszu,
bardzo dziękujemy za pozytywną opinię, szczerze nas ona ucieszyła:) Jest nam również przykro, że nie jest Pan zadowolony z jakości produktu. Prosimy o kontakt z naszą obłsugą klienta pod e-mailem polska@muziker.com, postaramy się zrekompensować Panu zaistniałą sytuację.
Z poważaniem,

Excellent

Excellent store. Good job

15 marzo 2022

Hello Remigiusz,
Thank you for your rating and recommendation. We'll gladly help you out next time :)

Valutata 5 stelle su 5

Fast, professional and as described

This is the second time I have purchased drum equipment from muziker.pl and the second time everything is correct. Delivery to Poland even faster than declared. I recommend this store because it is a professional and always worth cooperating with. I will certainly come back to them. Thank you muziker.pl

15 marzo 2022

Witamy serdecznie Arturze,
dziękujemy za bycie naszym stałym klientem i polecanie naszego sklepu. Czekamy i cieszymy się na Pana kolejną wizytę w naszym sklepie.
Życzymy wszystkiego dobrego,

All good :)

All good :) No complains :)

14 marzo 2022

Hello Paweł,

Realy great shop

Realy great shop. You can find everything here. Recommend

10 marzo 2022

Risposta di muziker.pl

Dzień dobry Krzysztofie, cieszymy się, że znalazłeś chwilę na wystawienie nam recenzji. Dziękujemy za zakupy! Zapraszamy ponownie. Miłego dnia! Dominika - Muziker

Zakup online Polska

Zakup online, przesylka do Polski. Bardzo dobry kontakt z Pania Dominiką. Szybkie odpowiedzi. Szybka przesylka.

10 marzo 2022

Dzień dobry p. Paulino,
dziękuję za pozytywną ocenę i rekomendację. Będę szczęśliwa, jeśli również przy następnych zakupach skontaktuje się Pani ze mną, jestem zawsze od dyspozycji.
Serdecznie pozdrawiam,

Well that was fast

7 marzo 2022

Hello Tomasz,
Thank you very much for kind feedback, it makes us happy. We really try to do our best for every customer.

Hello Mikołaj,
We're really happy that your shopping experience in Muziker was positive and we're looking forward for your next visit of our online store ;)
Have nice day,

service

OK.quickly professionally

4 marzo 2022

Hello Andrzej,
Thanks for sharing your positive experience with other customers.
Shall the new product serve you well :)

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più