Opgaven blev lavet til aftalt tid og…
Opgaven blev lavet til aftalt tid og pris. Arbejde blev udført godt og pænt.
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Opgaven blev lavet til aftalt tid og pris. Arbejde blev udført godt og pænt.
Vi kan varmt anbefale Murer Mike, særligt Jonas som satte klinkerne op på vores badeværelse – resultatet er virkelig flot, og arbejdet er udført med stor omhu og sans for detaljerne.
Kommunikationen har været både god og professionel. Jonas var samtidig god til at komme med sin faglige vurdering, sige sin mening og give relevante anbefalinger undervejs. Det satte vi stor pris på og oplevede som en stor kvalitet.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, og vi vil uden tøven anbefale ham til andre.
Fantastisk samarbejde og topkvalitet!
Vi kan varmt anbefale MurerMike
Mike har altid en professionel tilgang, leverer knivskarpt murerarbejde og fuld overholdelse af alle aftaler og tidsplaner.
Mvh.
Rasmus Skriver
Skriver's El Teknik ApS
Jeg har endnu kun brugt Mike til mindre opgaver, men ser frem til at bruge hans ekspertise til de større.
Man får god sparring, og han går op i at levere til den aftalte tid.
Den nye sålbænk er blevet flot, og da opgaven, efter mit ønske, blev lidt mere omfattende end planlagt, var der heldigvis fleksibilitet til at få den udført samme dag. Og der blev ryddet pænt op.
Kompetente og søde og lavede rigtig fint arbejde. Kan kun anbefale.
Fik både lave vægge og gulv i bryggers og facadereparationer.
Jeg fik Murer Mike anbefalet af et VVS-firma til at skifte silikonefuger i en brusekabine. Det var nemt at lave aftalen, god kommunikation og med et flot resultat
Hurtigt og veludført arbejde - ikke så meget andet at sige. Anbefaling herfra
Hurtigt og godt arbejde. Udførelsen blev gennemført til den aftalte tid.
Murermike er fantastisk!
Murermike har stået for murerarbejdet i forbindelse med omdannelsen af vores garage til træningslokale. Mike er både dygtig, sød og meget professionel i sit arbejde. Alt er udført i høj kvalitet, og vi er meget tilfredse med resultatet. Vi vil helt sikkert bruge ham igen til kommende projekter i huset.
Bruger Mike som samarbejdspartner og han leverer en 10/10 indsats hver gang. Fagligt god, god med kunder, gode priser, gå på mod og jeg kunne blive ved.
Godt håndværksarbejde og rigtig god kommunikation gennem det hele.
Vi har været så heldige, at have haft MurerMike har lavet vores badeværelse.
Vi er yderst tilfredse med både håndværk, pris, koordinering med diverse andre håndværkere, så hele forløbet foregik let og overskueligt. Derudover møder Mike altid op med et smil på læben.
Stor anbefaling herfra.
Imødekommende og nem at kommunikere med. Vi fik repareret fuger (lavet af en anden murer for flere år siden) i badeværelset, og er meget tilfredse.
Vi har brugt Murermike flere gange, og hver gang har det været en rigtig god oplevelse. Arbejdet bliver altid udført som aftalt, og der bliver efterladt pænt og ordentligt, når opgaven er færdig.
Murermike holder sine aftaler og er både dygtig, grundig og pålidelig.
Vi er meget glade for samarbejdet og vil klart anbefale Murermike til alle, der leder efter en dygtig, ordentlig og pålidelig murer.
Mike er venlig og imødekommende, er god til at rådgive og en dygtig håndværker. Vi giver de bedste anbefalinger til Mike 🤩