Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Lige fra bestillingen til afhentningen hos Kandis i Ry har det bare været en stor fornøjelse og toppen af det hele, sikke en lækker middag vi fik, friske og lækre råvarer og utrolig dejlige smag... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig god service og hjælp fra pigerne i forretningen.Dejlig lækkert mad.Vil anbefale til andre.Fint til tøssefrokost 80år 🤪🥂

Valutata 4 stelle su 5

Rigtig lækker mad - kan varmt anbefales (til voksne). Vi bestilte børnemenuer til børn i alderen 3-6 år, hvilket ikke kan anbefales. Retterne var desværre alle toppet med cremer/mayo m. smag og divers... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

En særdeles positiv oplevelse fra start til slut. Fantastisk koncept. Fin beskrivelse af retterne på hjemmesiden - leveret helt friskt og færdigpakket til tiden af et smilende personale. Frygten for... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di asporto
  2. Ristorante di tapas

Scritti dall'azienda

Hos Mundret tilbyder vi et unikt madkoncept både som take away og catering. Du kan hos Mundret bestille til hverdag og fest. Mundretterne anrettes enkeltvis i vores engangsemballage og med de mange forskellige mundretter vil du opleve et skønt farvespil på bordet. Vi tilbyder også udlejning af et selskabslokale i Slet, hvor mulighederne er mange. Ønsker du at lære os bedre at kende, så tjek vores hjemmeside ud - www.mundret.dk.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Come questa azienda usa Trustpilot

Forrygende god mad

Vi har bestilt mad til par middag. Vi bestilte 6 mundretter til hver og der var mere end rigeligt. Det var virkelig nogle lækre smagsoplevelser, hvor det ikke er muligt at fremhæve den enkelte mundret da de hver især smagte forrygende.
Vi bestilte en vin (Beisiegel Rosé Trocken) som komplementerede de gode mundretter godt.
Tak for en god oplevelse- det er ikke sidste gang vi bestiller mad fra mundret.

21 marzo 2026

Absolut velsmagende 😊

Absolut velsmagende 😊. Eneste kritikpunkt er, at der ikke lige var lagt en besked om hvor mange grader/ antal minutter risottokuglerne skulle lunes ved.

21 marzo 2026
Valutata 3 stelle su 5

Mindre mayo tak

Vi synes, retterne baserer sig for meget på mayonnaise. Der var mayonnaise i samtlige fem retter i vores menu, og det får alle retter til at “lande” samme sted i munden.
Derudover synes vi, brødet var kønsløst, smagsløst og kedeligt i både skorpe og krumme.

20 marzo 2026

Kære Lene

Tusind tak for din feedback! Det er vi selvfølgelig kede af at høre, og vi tager dine kommentarer om både mayonnaise og brødet med videre. Vi sætter pris på at du deler din oplevelse med os, og håber at du kunne give dig en bedre oplevelse næste gang.

Særdeles lækkert

Særdeles lækkert. Anbefalerstort set alt i fisk, reje, kylling, kalv og okse. Super godt og mættende. Anbefaler ikke de grønne retter -her er prisen alt for høj i forhold til det man får. Kartoffelbollen er uovertruffen god. 200 grader o varmluftovv i 5 minutter. Whauu

20 marzo 2026

Kære Joan

Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at du nød maden og især vores kartoffelbolle! Skønt med lidt anbefalinger på kød- og fiskeretter. Samtidig sætter vi pris på din ærlige feedback omkring de grønne retter.

Altid lækker mad

Altid lækker mad, mange roser fra gæsterne
Håber I overvejer afhentnings mulighed i Viborg

19 marzo 2026

Kære Hanne

Mange tak for din anmeldelse! Skønt at maden faldt i god jord hos gæsterne, det vi glade for!

var klar til tiden

var klar til tiden - søde piger i butikken.

18 marzo 2026

Kære Jannie

Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt at høre maden var klar til tiden og at den blev udleveret af vores søde piger ude i butikken!

Valutata 5 stelle su 5

Maden er delikat og frisk

Maden er delikat og frisk. Indbydende i de små madboxe

16 marzo 2026

Kære Esther

Tak for din fine anmeldelse! Rigtig dejligt at høre du synes maden var frisk, delikat og indbydende i vores Mundret bægere.

Fantastisk kulinarisk oplevelse!

Det var som sædvanligt en fantastisk kulinarisk oplevelse! God service, friske råvarer, lækre kompositioner!

Kære Bo

Tusind tak for din fine anmeldelse! Dejligt at det som altid var en fantastisk kulinarisk oplevelse for dig at få Mundret!

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales. Vi benyttede Mundret til vores Oscar event i Aarhus Bio med stor succes.

15 marzo 2026

Kære Louise

Mange tak for din anmeldelse! Fedt at i brugte Mundret med stor succes, det gør os glade! Tak for anbefalingen.

Valutata 5 stelle su 5

Det var rigtig dejlig mad.

Det var rigtig dejlig mad.

15 marzo 2026

Kære H.Andersen

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at du synes maden var rigtig dejlig.

Lækkert takeaway mad.

Lækkert takeaway mad.
Meget mere spændende end de sædvanlige fast food og dejligt nemt at gå til med enkelte ting der bare lige skal varmes eller spises koldt.

Der var et par enkelte sammensætninger jeg ikke var helt oppe og ringe som ex laks med nogle lidt sure tilbehør. Så der må de gerne prøve nogle lidt nye smage af.

Men generelt spændende og velsmagende mad. Så jeg kan klart anbefale at prøve det af.

Et lille ønske til mundret:
De har enkelte retter som også egner sig godt til børn men de må da gerne udvidde det med et par retter, da vi har en dreng som er meget åben for at prøve alt mulig af men. Det var dog primært kylling, dessert samt brød han var vild med. Vi havde håbet på at burrata ost retten også var god til ham. Men den havde desværre noget tilbehør som ikke var så børnevenlig selvom han elsker osten.

Kære Per

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at du nød maden og oplevede den som spændende og velsmagende!
Vi sætter også stor pris på din ærlige feedback omkring smagsammensætningerne, det tager vi med videre.
Og tak for input omkring børnevenlige retter.

Virkelig lækker mad

Virkelig lækker mad. Smagfulde og spændende retter. Let at servere og der var noget for alle. Havde bestilt stor fest menu, til en dame frokost og der var ikke ret mange kopper tilbage. Alt var spist. Lækkert svampet brød og dejlig dip. Kan varmt anbefales. Vil bestemt også gerne bestille igen, bare som take away.
Fik under hele festen at vide, at det var sindssygt lækker mad og fuld af smag.

Kære Ditte-Marie

Mange mange tak for din fine anmeldelse! Skønt at du både synes maden og måden at servere Mundret på var lækkert. Tak for at anbefale os, vi ses!

Super lækkert

Nemt at bestille.
Super service ved afhentning
Super lækre mundretter.
Bestilte 6 retter til hver. Alle flot anrettet. Og alke smagte rigtig lækkert.
-jeg er fan

13 marzo 2026

Kære Heini

Tusind tak for din anmeldelse! Fedt at du bare syntes det hele fungerede og at du var Mundret fan!

Valutata 5 stelle su 5

Super lækker mad og dejligt at man selv…

Super lækker mad og dejligt at man selv kan sammensætte menu.

13 marzo 2026

Kære Anne Katrine

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at du synes maden var lækker og at du kunne lide vores muligheder for selv at sammensætte menuer.

Valutata 5 stelle su 5

Ikke noget at sætte en finger på

Ikke noget at sætte en finger på, delikat (alternativ) tapas til en fair pris.

12 marzo 2026

Kære Frederik

Tusind tak for din anmeldelse! Skønt at høre du synes Mundret er en delikat tapas til en fair pris, uden noget at sætte en finger på!

Valutata 4 stelle su 5

Endnu engang en god oplevelse at få mad…

Endnu engang en god oplevelse at få mad fra Mundret. Vi vender snart tilbage 😁😁

12 marzo 2026

Kære Thomas

Tak for din gode anmeldelse! Det gør os glade at du syntes mundret er en god oplevelse og at du snart kommer igen, vi glæder os!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più