Lige fra bestillingen til afhentningen hos Kandis i Ry har det bare været en stor fornøjelse og toppen af det hele, sikke en lækker middag vi fik, friske og lækre råvarer og utrolig dejlige smag... Leggi di più

Virkelig god service og hjælp fra pigerne i forretningen.Dejlig lækkert mad.Vil anbefale til andre.Fint til tøssefrokost 80år 🤪🥂

Rigtig lækker mad - kan varmt anbefales (til voksne). Vi bestilte børnemenuer til børn i alderen 3-6 år, hvilket ikke kan anbefales. Retterne var desværre alle toppet med cremer/mayo m. smag og divers... Leggi di più

En særdeles positiv oplevelse fra start til slut. Fantastisk koncept. Fin beskrivelse af retterne på hjemmesiden - leveret helt friskt og færdigpakket til tiden af et smilende personale. Frygten for... Leggi di più

1. Servizio di asporto
  2. Ristorante di tapas

Hos Mundret tilbyder vi et unikt madkoncept både som take away og catering. Du kan hos Mundret bestille til hverdag og fest. Mundretterne anrettes enkeltvis i vores engangsemballage og med de mange forskellige mundretter vil du opleve et skønt farvespil på bordet. Vi tilbyder også udlejning af et selskabslokale i Slet, hvor mulighederne er mange. Ønsker du at lære os bedre at kende, så tjek vores hjemmeside ud - www.mundret.dk.

4,8

Super god mad.

Rigtig god betjening.
Super god mad.

Kære Heidi

Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at høre både maden og betjeningen var rigtig god.

Var super lækkert mad

Var super lækkert mad, der smagte godt. Og en passende mængde til en god pris. Kan kun anbefale mundret.

Kære Tina

Tusind tak for din anmeldelse. Skønt at høre maden smagte godt, og at mængden og prisen var passende. Tak for anbefalingen, det betyder rigtig meget for os.

Teamet bag Mundret

Ikke mindre end et fantastisk koncept

Ikke mindre end et fantastisk koncept. Har prøvet Mundret ad flere omgange og i år valgte vi deres nytårs menu. Vi gik i hvert fald ikke sulten i seng :)

Kære Kim

Tusind tak for din anmeldelse. Fedt! at I synes Mundret er et fantastisk koncept. Tak for at have valgt os flere gange og endda til nytårsaften. Skønt at høre, at ingen gik sultne i seng 😊

Lækre små portioner

Lækre små portioner. Varieret udvalg. Gør oplevelsen rigtig god. Nemt at lægge på tallerken, hvis man ikke vil have bægrene på bordet. Kan varmt anbefales

Kære Birgith

Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at I nød de lækre små portioner og det varierede udvalg, og at det var nemt at servere på tallerkener. Tak for den varme anbefaling 😊

Teamet bag Mundret

Meget velanrettet og smagsfuld…

Meget velanrettet og smagsfuld oplevelse af nytårsmenuen.
Meget venlig betjening og super god information ved afhentning af vores nytårsmenu.

Kære Else

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Skønt at høre du syntes nytårsmenuen både var velanrettet og smagsfuld. Også dejligt at du oplevede venlig betjening samt god information ved afhentning.

Dbh. Teamet bag Mundret

Lækkert, smagfuldt og godt sammensat.

Nytårs menu:
8 små retter + dip og brød.
Menuen var rigtig godt sammensat, varieret, vel tillavet og smagfuld.
En rigtig god oplevelse.
Det er ikke sidste gang.

Kære Anders

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at nytårsmenuen med 8 små retter, dip og brød levede op til forventningerne, var veltilberedt, smagfulde og godt sammensat. Skønt at oplevelsen blev så god. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang.

Dbh. Teamet bag Mundret

I har ramt noget unikt og man kan mærke…

I har ramt noget unikt og man kan mærke hver lille ret er lavet med følelse og præcision.
Jeg lærte jer at kende under covid bølgen og I var redningen, der kunne give en restaurantoplevelse, når nu vi ikke måtte komme ud.
Dog vil jeg sige at jeres nye menu stikker lidt af, lidt underligt men der er simpelthen for meget smag i hver mundret og de er så langt fra hinanden at jeg taber sammenhængen. Ved ikke om det er mængden af salt i menuerne der driller mine smagsløg.
Risotto kuglen har ændret sig fra at være dejlig blød indeni til at virke som om risen ikke er kogt nok, så den virker tør (de sidste to gange).
Overordnet er I dog stadig min favorit og elsker konceptet.

Kære Stine

Tusind tak for din anmeldelse og for dine mange fine ord. Det betyder meget for os at høre, at du har fulgt os siden covid-bølgen, og at konceptet stadig er din favorit.

Vi har taget din kommentar om risottokuglerne til os. Det er noget, vi har været opmærksomme på, og vi har derfor opdateret vores opskrift, så de igen er blevet dejlige bløde indeni.

Vi sætter stor pris på din feedback om smagene og sammensætningen. Den tager vi med videre til køkkenet.

Teamet bag Mundret

Nytårsmiddagen var desværre en meget…

Nytårsmiddagen var desværre en meget skuffet oplevelse, flere af retterne var der nogle af vores gæster der ikke kunne spise, smagte bare dårligt.
Har tidligere fået mad fra jer og der var det rigtig godt - så ret øv denne gang😒

Kære Marianne

Tusind tak for din anmeldelse, og vi beklager det sene svar. Vi er rigtig kede af at høre, at vores nytårsmenu denne gang har været en skuffende oplevelse for jer. Vi bliver naturligvis nysgerrige på, hvilke af retterne gæsterne ikke kunne spise, da vi ellers har fået rigtig meget positiv feedback på årets nytårsmenu.

Vi sætter stor pris på, at du tidligere har haft gode oplevelser med vores mad, og det gør det ekstra ærgerligt, at denne menu ikke levede op til jeres forventninger.

Hvis du har tid og lyst, vil vi meget gerne høre mere detaljeret om jeres oplevelse. Du kan kontakte os på info@mundret.dk
, hvor vi håber at få en mere uddybende forklaring.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at kunne genskabe den oplevelse, du tidligere har haft med Mundret.

Dejlig smagsoplevelse

Maden smagte formidabel. Dejligt, at I havde lagt en forklaring i æsken, så vi var godt og fint vejledt i, hvilke retter vi indtog. Igen, tak for dejlig mad. Hermed vores bedste anbefaling og godt nytår.
John

Kære John

Tusind tak for din fine anmeldelse. Dejligt at høre maden smagte formidabelt, og at forklaringen i æsken gjorde oplevelsen endnu bedre. Mange tak for din anbefaling – og godt nytår til dig også!

Fantastisk nytårs menu

Fantastisk nytårs menu, ALT var lækkert

Kære Gitte

Tusind tak for din anmeldelse. Fantastisk at høre nytårsmenuen var en succes, og at alt smagte lækkert.

Nem og lækker

Vi fik jeres Nytårsmenu.

Maden var god og så meget indbydende ud. (som sidste år!)

MEN MEN: Jeres brød er som en kanonkugle! (Derfor mangler den 5. stjerne)

30 dicembre 2025

Kære Lis

Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at nytårsmenuen igen var lækker og indbydende.

Vi tager din feedback om brødet med videre. Vi kan selvfølgelig ikke vide, om brødet er blevet lunet, men vi anbefaler, at brødet varmes i 170 grader varmluft i ca. 10 minutter, så det bliver sprødt udenpå og blødt indeni.

Super lækkert

Kære Kunde

Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at høre du synes maden var super lækker.

Dbh. Teamet bag Mundret

Desværre en dårlig smagsoplevelse og ukogte ris

Vi havde bestilt nytårsmenu fra Mundret, og mens det var en virkelig god oplevelse at hente maden i Risskov, hvor de unge mennesker skabte en dejlig stemning, så var selve maden virkelig ikke en god oplevelse. Vi har bestilt fra mundret før og været virkelig glade og tilfredse, men al maden var ringe tilsmagt. Det var enten alt for salt eller slet ikke salt nok. Der var ikke god smag i andet end desserten. Derudover var der så meget ukogte ris i risottokuglen, at det knasede, når vi spiste det. Risottokuglen var uspiselig. Desværre sad vi fire voksne til nytår med mad, som ingen rigtigt kunne spise. Virkelig en skuffende oplevelse, især når man havde forventet mere af tidligere erfaring.

Kære Cecilie

Tusind tak for din anmeldelse, og vi beklager det sene svar. Vi er virkelig kede af at høre, at nytårsmenuen ikke levede op til jeres forventninger. Det er dejligt, at afhentningen af menuen var en god oplevelse, men vi er selvfølgelig ærgerlige over, at selve maden ikke levede op til standarden.

Vi har taget din kommentar om risottokuglerne til os. Det er noget, vi har været opmærksomme på, og vi har derfor opdateret opskriften, så de igen bliver dejligt bløde indeni.

Vi forstår fuldt ud, hvor skuffende det må have været at sidde med retter, som ikke kunne spises – især når I tidligere har haft gode oplevelser med Mundret. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at levere.

Vi tager din feedback meget alvorligt og vil meget gerne høre mere detaljeret om jeres oplevelse, da vi også har fået rigtig meget positv feedback på vores nytårsmenu. Hvis du har tid og lyst, er du meget velkommen til at skrive til os på info@mundret.dk
, så vi kan få en uddybende forklaring.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at kunne genskabe den kvalitet, I tidligere har oplevet hos os.

Fantastisk

Helt igennem, en fantastisk Nytårsmenu.
Vi er fan, min veninde og jeg.,
Mundret, er bare klasse.

30 dicembre 2025

Kære Anette

Tusind tak for din skønne anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre I begge syntes det var en fantastisk nytårsmenu, og at I er fans af Mundret. Vi sætter stor pris på de fine ord.

God kvalitet

God kvalitet. Nemt.

2 gennaio 2026

Kære Gert

Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at høre du syntes maden var god kvalitet og nemt.

Dbh. Teamet bag Mundret

Lynhurtig ekspedition af venligt…

Lynhurtig ekspedition af venligt personale, snupper lige et glas champagne.

Kære Lillian

Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at høre ekspeditionen gik lynhurtigt, og at du oplevede vores personale som venligt. Skønt med et lille glas champagne til at fejre nytår.

Helt vidunderlig nytårsmenu

Mundrets nytårsmenu var en helt fantastisk oplevelse - for 3. år i træk.

Kære Henrik

Tusind tak for din skønne anmeldelse. Det glæder os utrolig meget at høre, at nytårsmenuen igen i år var en helt fantastisk oplevelse – og vi er stolte over at have været en del af jeres nytårsaften for tredje år i træk.😊

Dbh. Teamet bag Mundret

Kvalitet, smag og service til topkarakter.

Vi har fået mad fra Mundret flere gange, og senest bestilte vi nytårsmenuen.
Der var ikke en finger at sætte på noget som helst! Maden smagte virkelig godt, og måden menuen var sammensat på var spændende og man kunne fornemme at der var tænkt over tingene.
Personalet var meget imødekommende og servicemindede!
Så alt i alt - en virkelig god oplevelse.

Kære Kevin

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse. Det glæder os meget at høre, nytårsmenuen leverede topkarakterer, både når det gælder smag, kvalitet og sammensætning. Skønt også at høre, I oplevede vores personale som imødekommende og servicemindede. Mange tak for at dele jeres oplevelse.

Dbh. Teamet bag Mundret

Det er virkelig lækker mad

Det er virkelig lækker mad, som fortjener 5 stjerner.
Men det trækker ned, at
1 - der ikke står angivet, hvor længe brødet skal bages
2 - man skal gætte, hvad der er i bøtterne.

29 dicembre 2025

Kære Jan

Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at maden er lækker og fortjener 5 stjerner.

Hvis du gerne vil vide, hvad der er i de forskellige bægre, kan vi sagtens sætte klistermærker på retterne. Du skal blot skrive det i kommentaren, når du bestiller, eller sige det, når du afhenter ordren så klarer vi det gerne.

Angående brødet angiver ikke en specifik bagetid, da det kan variere fra ovn til ovn. Vi anbefaler derfor, at man varmer brødet, til det er gyldent og sprødt udenpå, og blødt og lunt indeni så får man det bedste resultat.