L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Helaas. Ik had hier iets besteld en afgerekend, maar heb de spullen die ik besteld had nooit mogen ontvangen. Een beetje jammer. want ik had alles eerst wel gewoon betaald, zoals het hoort.
Snelle levering, en bereikbaar voor klanten die vragen hebben, ik was een beetje wantrouwend omdat mijn zoontje de bestelling deed, na de bestelling krijg je een mail dit geeft mijn bestellingen vertr... Leggi di più
Super snelle levering binnen 30min was het er al had😍 verwacht dat t wel een dag zou duren en een borstel gewonnen want er was blijkbaar een winactie helemaal blij mee mooi meegenomen. Zeker een vast... Leggi di più
Wij verzenden door heel Nederland en België, bestel je voor 21:00 dan wordt je bestelling dezelfde dag overgedragen aan onze postdienst. Kom je uit Den haag en omgeving dan worden alle bestellingen van dezelfde dag tussen 18:00 en 2:00 's nachts bij jou thuis bezorgd. We bezorgen dagelijks in de volgende steden : Den Haag, Rijswijk, Wateringen , Delft, Voorburg, Leidschendam, Wassenaar, Voorschoten, Nootdorp, Zoetermeer, Pijnacker, Delfgauw . Shop nu
Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Bestelling was niet completeet en zero reactie op mail. Ook wat je besteld had, werd verwisseld met een ander iets. Heel jammer! Had vaker willen bestellen.
Deze hele zaak is een oplichterij ! Ik heb mijn snoep niet gekregen en wacht al 3 maanden en krijg geen reactie via hun contactmiddelen
Helft van de bestelling niet ontvangen, heel jammer dit, ook nooit reactie op mijn mailtje gekregen.
Oplichting, ik heb hier bijna een maand geleden met de zodanige “50% korting” en heb het nogsteeds niet binnen, dan denk je is goed, ik ga hun bereiken, maar nee hoor, zijn nergens op te bereiken. Meerdere e-mails geschreven om informatie te halen maar niks, instagram en telefonisch wordt ook niet beantwoord. Helaas
Anass reageert niet op mijn e-mails, ondanks meerdere pogingen om contact op te nemen. Ook via WhatsApp is hij onbereikbaar en er is geen telefoonnummer beschikbaar. De aangegeven levertijd van 1-2 dagen bleek niet te kloppen.
Hoewel ik bezorging op het thuisadres had aangegeven, koos de ANAS zelf voor een afhaalpunt omdat dit voordeliger voor hem zou zijn. Lijk me niet de bedoeling zo!!
De bestelling is niet compleet geleverd en ik krijg geen reactie. Dit is geen zaken doen en verwacht op deze manier geen succes van Allah.
Nette service en pakket goed aangekomen en snel!
Mijn bestelling was niet compleet! en In plaats van dat ze verzenden naar je huisadres, wordt er verzonden naar een afhaalpunt waardoor je toch moeite moet doen om je eigen bestelling op te halen!!
hele goede bedrijf bestel daar heel vaak snoep zeer tevreden
ik schrijf NOOIT een review maar munchiesheaven heeft altijd absurd goede prijzen + snelle levering. zeker een aanrader
Aardige mensen, goedkope en goede kwaliteit snoep
In 1/2 dagen geleverd met erg goedkope verzending. Ik raad het aan omdat het snoep heel lekker is en halal. Munchies heeft altijd een actie zoals 3 redbull gratis bij elke bestelling. Ik ga hier zeker vaker bestellen. Vertrouw je het niet? Ga langs bij de winkel in leiden. Breestraat 137 Leiden. Die man die tiktok lives doet is echt een hele aardige man en pauzeert de live altijd wanneer een klant de winkel binnen komt lopen💯
Ja leuke interactie met de eigenaar via tiktok al meerdere keren besteld en altijd weer super geregeld 👍
Hele goede en nette winkel toen ik binnen kwam werdt ik netjes begroet
De winkel was mooi overzichtelijk veel keuze kwa snoep
Hele mooie winkel!
Ik heb altijd hier besteld en altijd zeer tevreden geweest
Goedkoop en nieuwe producten die je niet snel vind
Levering tijdig en juist.
Inhoud van Mystery box viel wat tegen.
Ik heb inmiddels twee keer besteld bij MunchiesHeaven, en ik ben echt onder de indruk! Ze hebben een geweldig assortiment aan verschillende Red Bulls, en iedere keer is er weer iets nieuws te ontdekken. Het is duidelijk dat ze moeite doen om hun aanbod afwisselend en interessant te houden.
Wat helemaal tof is: bij elke bestelling krijg je een gratis blikje of een zak snoep erbij. Dat is zo’n leuke verrassing en maakt het bestellen extra speciaal! De service is top, de levering snel en de producten altijd goed verpakt.
Voor iedereen die houdt van unieke snacks en drankjes: dit is dé plek om te bestellen. Een dikke aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!!

Risposta di Munchiesheaven