1. Azienda di software per la contabilità

Multi-Regnskab er en dansk løsning til bogføring og årsrapport. Vi er på Erhvervsstyrelsens liste af godkendte bogføringssystemer. Med en årlig pris på 300 kr excl. moms for enkeltmandsvirksomheder og 500 kr excl. moms for drift ApS, så er prisen ganske rimelig. Adgang for revisor/bogholder er gratis og for ApS er der helt unik funktionalitet som hjælper jer med at komme hurtigt i mål med opstilling af årsrapport. Der er ligeledes særlig funktionalitet til holdingselskaber - små som store. Multi-Regnskab er vejen til at overholde kravet om godkendt bogføringssystem og samtidig forbedre processen for udarbejdelse af årsrapport.

4,0

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

4,0

Tutte le recensioni

7 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Super fint regnskabsprogram med god automatik

Steffen og Henrik har fået strikket et rigtig velfungerende værktøj sammen. Der er gode muligheder for at opsætte egne automatiseringer vha. tekstgenkendelse.

Derudover har deres kundeservice været super god. :-)

Ville anbefale!

18 febbraio 2026

For bøvlet

Beklager, men jeg kan ikke bruge et regnskabsprogram, hvor alle knapper i værktøjspanelet er "døde", også hjælpe- og Tlf/chat-knapperne. Jeg kan heller ikke finde nogen prisliste, det er i hvert fald ikke intuitivt, hvor jeg kan finde den. Jeg har dog fundet ud af, gemt inde i en lang tekstsmøre, at bankintegration koster 100. Det er altså ikke godt nok.

18 maggio 2026
Logo di Multi-Regnskab ApS

Risposta di Multi-Regnskab ApS

Priserne fremgår af forsiden på www.multiregnskab.dk under "priser", men når du er logget på ser du først prisen i indkøbskurven, så det er nok der udfordringen er opstået. Jeg har desværre ingen anelse om hvad "døde knapper" dækker over.

Fantastisk regnskabsprogram til en billig pris

Alle burde kende til det her regnskabsprogram! Fantastisk system der tager en brøkdel af prisen ift. andre regnskabsprogrammer. Man skal selvfølgelig kende sin vej rundt ift. bogføring, men selv hvis man ikke gør, så er der hjælp at hente i diverse guider mm. Supporten er sindssygt hurtig til at svare, og man har tit svar indenfor ganske få timer, såfremt man møder udfordringer. Jeg kommer aldrig til at vælge et andet regnskabsprogram så længe multiregnskab eksisterer!

5 dicembre 2024

Tilfreds ny kunde

Jeg er ny kunde i MultiRegnskab efter anbefaling fra min revisor. Jeg har gennem tiden brugt to andre, større regnskabsprogrammer inden dette program. Jeg har derfor allerede fin forståelse for bogføring.
Derfor var det en nem beslutning at skifte til MultiRegnskab for mig.
Jeg har fået god forklaring af systemet af Steffen - den ene ejer - i god tone og med stor tålmodighed.
Jeg finder, programmet er nemt at bruge, når du selv er vant til at stå for bogføring og har en uddannet revisor tilknyttet til at tjekke og stå for årsregnskabet.
Så alt i alt en rigtig fin løsning for garvede firmaejere med styr på regler og regnskab.

16 luglio 2024
Logo di Multi-Regnskab ApS