1. Muratore
  2. Ristrutturatore di bagni
  3. Esperto nella ristrutturazione di cucine
  4. Pittore

MS Byg – en virksomhed med mere end 15 års erfaring inden for renovering og facadearbejde. Vi er stolte af at tilbyde en bred vifte af services, fra fliselægning - spartling - maling - facederenovering og mosaikinstallationer. Vi går op i kvalitet, detaljer og lytter altid til kundernes ønsker. Vores mål er at sikre skræddersyede løsninger, som både passer til dit budget og dine behov.

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra! - vi har fået en total entreprise af vores badeværelse.
Vi er blevet holdt i hånden fra start til slut af Kasper, fuld gennemsigtighed og sparring i verdensklasse og hans håndværkere, har været så dygtige, effektive og respektfulde overfor vores tid og rækkehus med 3 børn, som har skulle kunne fortsætte dagligdagen imens arbejdet stod på.
Det er bare gået over alt forventning og vi har fået det smukkeste badeværelse, flottere end vi havde turde håbe på.
Vi er så glade for vi valgte MSRbyg og ringer helt sikkert til Kasper, næste gang vi har et byggeprojekt.

13 marzo 2026

Jeg kan varmt anbefale Ms Byg

Jeg kan varmt anbefale Ms Byg. Fra første kontakt oplevede jeg en professionel, imødekommende og løsningsorienteret tilgang. Kommunikation var klar og ærlig hele vejen igennem processen, og alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke.

Arbejdet blev udført med stor faglig stolthed og sans for detaljen. Kvaliteten var i top, og det var tydeligt, at der ikke blev gået på kompromis med materialer eller udførelse. Der blev løbende informeret om fremdrift, og eventuelle spørgsmål blev håndteret hurtigt og kompetent.

Resultatet lever fuldt ud op til – og overgår faktisk – forventningerne. Det er en fornøjelse at samarbejde med en virksomhed, der kombinerer høj kvalitet, pålidelighed og god service.

Jeg vil uden tvivl benytte Ms Byg igen og anbefaler dem trygt til andre, der ønsker veludført håndværk og en professionel oplevelse fra start til slut.
Mvh Jakob Grøn Rasmussen
Hotel Norden , Haderslev

27 febbraio 2026

renovering af hotel og små projekter

Vi fik udført en mindre renovering af vores badeværelse, og værelse og vi kunne ikke være mere tilfredse! Udover at arbejdet blev udført til en virkelig god pris, fik vi også grundig og brugbar rådgivning om både renoveringen og andre forbedringsmuligheder. De har været gode til konstant sparring i forbindelse med projekt.

Der ud over er de meget effektiv. Og pris venlig

17 ottobre 2024

100% kvalitet

Kan varmt anbefales
Har fået det dejligste køkken
God forhånds vejledning og derefter udført til perfektion priserne er rimelige og materialer er perfekte
Så 100% de skal også lave mit nye badeværelse

16 settembre 2024

Vi fik udført en mindre renovering af…

Vi fik udført en mindre renovering af vores badeværelse, og vi kunne ikke være mere tilfredse! Udover at arbejdet blev udført til en virkelig god pris, fik vi også grundig og brugbar rådgivning om både renoveringen og andre forbedringsmuligheder i hjemmet. Resultatet blev præcis som vi ønskede.

13 settembre 2024