Kan varmt anbefale MR Drive til generhvervelse af kørekort. Forløbet var professionelt og veltilrettelagt fra start til slut. Min kørelærer, Anders, var en rigtig fin makker med god humor og en a... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
De bedste anbefalinger! Verdens bedste køreskole! Jeg var super nervøs i starten, men min kørelærer mødte mig med en enorm tålmodighed, entusiasme og altid et stort smil. Teorien var hyggelig, og køre... Leggi di più
Mr Drive er en enorm god køreskole med hyggelige, sjove og ikke mindst lærerrige lektioner. De kan klart anbefales.😁
Virkelig en god køreskole! Jeg bestod begge prøver i første omgang og er utrolig glad for jeg valgte Mr.drive Jeg kan klart anbefale dem til alle! Og Anders er en rigtig god, dygtig og behag... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Byens bedste køreskole i Odense og Middelfart. Ikke én eneste elev sendes ud af døren, før der er smil på læben og alle er glade. Hos os kan du være sikker på en personlig og individuel undervisning som imødekommer alle eleverne.
Informazioni di contatto
Østre stationsvej 27, 2., 5000, Odense C, Danimarca
- +4550203038
- kontakt@mrdrive.dk
- mrdrive.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Super god oplevelse
Super god oplevelse ved MrDrive, kan varmt anbefales😊
Mega god atmosfære
Mega god atmosfære, man føler at man er i gode hænder.
Klart anbefales
Rigtig fed køreskole, tager meget pride i det de laver, og har super gode lærer som man kan mærke går op i at hjælpe en til at kunne bestå bøde teori- og køreprøven
Verdens bedste kørestole
Verdens bedste køreskole og Anders er verdens bedste kørelærer. Det er helt sikkert hans skyld at jeg havde så godt et forløb, trods stor angst for at køre i bil. Jeg er så glad for at jeg valgte Mr. Drive og at jeg fik Anders som kørelærer ❤️
jeg kan varmt anbefale MrDrive
jeg kan varmt anbefale MrDrive
man bliver mødt med et smil af alle på MrDrive.
køretimerne var altid sjove med Anders kommer virkelig til at savne ham ved siden af mig
Teoritimerne havde fik man nogle gode grin mellem alt den gode indlæring.
helt klar at mine piger skal derind når de bliver store til at tage deres kørekort.
Mega god oplevelse både plads til sjov…
Mega god oplevelse både plads til sjov og seriøsitet
Og så er de mega gode til kommunikation omkring tingene der skal snakkes om eller have styr på
Kæmpe anbefaling her fra
Mega fed køreskole
Mega fed køreskole. Teoritimerne glædede man sig til, og køretimerne var altid sjove med Ghanum på passagersædet. Kommer til at savne det så meget nu hvor jeg har fået kørekort med MrDrives hjælp, specielt Nanna som teorilærer og Ghanum som kørelærer. Tak for en fed oplevelse med begge prøver i første hug.
Jeg tog mit kørekort hos MR.DRIVE og…
Jeg tog mit kørekort hos MR.DRIVE og de får mine varmeste anbefalinger!
Teoritimerne var både læringsfulde og fyldt med gode grin (og til tider nogle ret dårlige jokes , men på den helt rigtige måde!). Hvad mere kan man ellers bede om?😅
De ansatte er ekstremt kompetente og formår at skabe en tryg og rolig stemning gennem hele forløbet, fra første teoritime til den sidste køretime. Man føler sig virkelig i gode hænder hele vejen.
Til Ninna, min søde kørelære.
Tusind tak for din dejlige måde at være på.
Jeg har virkelig hygget mig utrolig meget i dit selskab! Dine timer har ikke bare været lærerige, men også fyldt med smil og gode grin.
Du har gjort hele min læringsproces til en rigtig god oplevelse, og jeg har altid følt mig tryg og i gode hænder bag rattet.
Din tålmodighed, dit gode humør og din evne til at lære fra dig gør dig virkelig til en fantastisk kørelærer.
Tak for alle de sjove stunder og for at du har gjort køretimerne til noget, jeg hver gang har glædet mig til.
Du er virkelig kanon til dit arbejde, bliv endelig ved med at være præcis som du er.
Tusind tak for et verdensklasse forløb.
Super kompetente
Super kompetente, rare og søde ansatte. Havde fornøjelsen af at samarbejdet med Karoline på kontoret og Anders i bilen. God oplevelse hele vejen rundt💪🏾
Begge prøver i første hug
Begge prøver i første hug takket være Ghanum og Thomas🤩
Teamet hos Mr Drive lærer dig at kende og giver dig præcis hvad du mangler for at bestå😌
Kan varmt anbefales💪
Det har været fantastisk at tage…
Det har været fantastisk at tage kørekort hos mrdrive! Pænts sted og alle kørelærer er super søde. De er gode til at svare på ens spørgsmål og søge for at man forstår det.
Ville 100% anbefale at tage sit kørekort der.
Kan varmt anbefale at vælge Mrdrive
Jeg kan varmt anbefale at vælge Mrdrive som din køreskole, jeg har været ekstremt tilfreds med mit valg, de har nogen helt fantastiske kørelærere som er meget engageret i deres arbejde og deres elever, de går meget op i at gøre dine teori timer sjove og overkommelige, så du lærer mest muligt, de giver super gode tips og tricks så at du føler dig mest mulig klar til dine prøver. Kæmpe anbefaling her fra☺️
God køreskole
Det er nogen meget professionelle kørelærer, med et stort hjerte, som ønsker at få deres elever så bedst muligt igennem!
Kæmpe god oplevelse
Jeg kan ikke andet end at sige TAK for en fantastisk og uforglemmelig oplevelse hos MrDrive!
Samer og Anders er ikke bare virkelige dygtige kørelærer – De er også humoristisk, jordnær og gør hele processen sjov og tryg. Vi har grinet, lært og haft det for fedt hele vejen igennem – og alligevel blev jeg seriøst godt forberedt til både teori- og køreprøven. Det føltes aldrig som en "kedelig skole", men mere som en rejse med en ven, der også lige lærte mig at mestre trafikken
Jeg følte mig set, hørt og støttet hele vejen – og det kan mærkes, at det ikke bare handler om at bestå, men om at blive en god og sikker bilist. Alt fra undervisningen til kommunikationen var i top.
Kan 1000% anbefale MrDrive til alle, der gerne vil tage kørekort med smil på læben og selvtillid i spejlet. Tak for alt Samer og Anders – og tak for turen, både bogstaveligt og mentalt!
Mrdrive er et helt fantastisk sted og…
Mrdrive er et helt fantastisk sted og tag kørekort, jeg har lært en hel masse, der er både tid til alvor og til en masse sjov, jeg ville helt klart anbefale folk at tage deres kørekort her
Fantastisk kørekortsoplevelse
Jeg har lige taget MC kørekort ved MrDrive og det har været en sand fornøjelse! Hver teorilektion har været meget inddragende, hvor Mo har sørget for at alle deltog aktivt og at der blev skabt en god stemning på holdet.
Det gjorde det nemmere for alle at komme med et hvilket som helst spørgsmål, og der blev taget tid til at vende de elementer der måtte være svære for de enkelte.
Jeg følte mig klar til alle køretimerne, da vi blev klædt rigtig godt på undervejs. Samtidig kom han med gode og skarpe observationer undervejs, så man blev opmærksom på de elementer i ens kørsel man kunne forbedre. Samtidig gjorde han meget for at alle elever tog det i deres eget tempo, men samtidig blev presset på den helt rigtige måde, så vi kunne blive helt klar til vores prøver.
Jeg kan på det varmeste anbefale MrDrive!
Mega god oplevelse med køreskolen
Mega god oplevelse med køreskolen. Der var hjælp at finde gennem hele forløbet, og køreskolen tager hånd om den enkelte elev. Teoritimerne var lærerige, da undervisningsmetoderne varierede og kørelærerene formåede at gøre undervisningen sjov og spændende.
Til køretimerne var der både plads til fejl og grin. Min kørelære Anders gav tryghed og vejledning gennem hele forløbet - jeg kan klart anbefale ham til fremtidige elever hos MrDrive.
Virkelig god køreskole
Virkelig verdens bedste kørelærere, som altid er i godt humør❤️ Har kun positive oplevelser herfra, og er meget glad for jeg valgte Mrdrive🥰
Som betalende for en elev
Som betalende for en elev, forventer jeg andet end blot “sjove opslag på Facebook” det gælder om at få elever klar til at bestå nogle prøver så disse kan komme sikkert på vejen efterfølgende….. jeg forventer IKKE at det er fis og ballade hvorefter elever skal vente i langt over en måned på en prøve… med stor sandsynlighed for de glemmer hvad de har lært…. (Og at vi som betaler så lige skal betale for ekstra køretimer fordi eleven har glemt hvad de lærte…) jeg forventer IKKE at det er nødvendigt at skulle køre og øve i privat bil i mange timer før en prøve af den simple grund at eleven ikke var “inde i rytmen” og ikke kunne huske hvordan man gjorde hvad….
Fakta er at MrDrive ER fis og ballade og ikke seriøs i deres planlægning af elevers forløb…. Ikke alt som ser sjovt ud på Facebook er brugbart i virkeligheden…
Hvis du vælger MrDrive så vær klar på ekstra timer (+kr) og en masse privat kørsel (hvilket er ulovligt, men nødvendigt)

Risposta di Mrdrive
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.